potpis
samo podrska klubu i treneru citavu sezonu, vidi se da je basic takticki na visokom nivou i da zna sta zeli od ekipe, igramo dobar fudbal i to je ono sto je najvaznije!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Mozda zato sto smo duzni i Bogu i narodu i jer nam je prioritet vratit dugove i ne dovest u pitanje postojanje kluba. Samo eto zbog te sitnice ne mozemo dovest igraca od 10 000 necega mjesecno.bojamora je napisao/la: ↑03 avg 2023, 23:22Čestitam i igračima i Bašiću i navijačima na ovo Europskom ljetu.
Ne mogu da se otmem utisku da smo imali samo malo bolja 2 vezna igrača da bi prošli dalje.
Upravu sa Misimoviče, na čelu odmah otjerat daleko od kluba. Ovu su utakmicu oni izgubili. Muka mi kad vidim koga je sve doveo Borac, pitari, Velež, Široki- Kako je moguče da samo mi ne možemo dovesti makar jednog kolko tolko dobrog igrača a klub smo sa najviše najodanijih navijača u državi i vlastitim stadionom. Nevjerovatno, ja bi kunem se bolje vodio klub. Sramota.
Gdje je Misimovic? Koliko se sjecam sa njim u upravi su dolazili preskupi igraci..bojamora je napisao/la: ↑03 avg 2023, 23:22Čestitam i igračima i Bašiću i navijačima na ovo Europskom ljetu.
Ne mogu da se otmem utisku da smo imali samo malo bolja 2 vezna igrača da bi prošli dalje.
Upravu sa Misimoviče, na čelu odmah otjerat daleko od kluba. Ovu su utakmicu oni izgubili. Muka mi kad vidim koga je sve doveo Borac, pitari, Velež, Široki- Kako je moguče da samo mi ne možemo dovesti makar jednog kolko tolko dobrog igrača a klub smo sa najviše najodanijih navijača u državi i vlastitim stadionom. Nevjerovatno, ja bi kunem se bolje vodio klub. Sramota.
Znaš gdje je klub, pravac tamo i ponudi svoje usluge.bojamora je napisao/la: ↑03 avg 2023, 23:22Čestitam i igračima i Bašiću i navijačima na ovo Europskom ljetu.
Hare, brz oporavak!
Haris Ovčina je zadobio frakture jagodice i kosti gornje vilice (ossis zygomatici, sinus maxillaris), te će ostati 24 sati u bolnici u Bakuu. Po povratku u Sarajevo će obaviti pregled kod maksilofacijalnog hirurga.
Mogao bi os oktobra sa maskom kažu
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hrasno15, mnon46, WeekendOffender i 53 gosta.