BH klubovi u Europi 23/24
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Jel' Borac ikad prosao prvo kolo u Evropi?
-
- Kontakt:
Jesi siguran? Da je jagodicna kost mozda, ali ima i prelom gornje vilice, mora na operaciju tako da mislim minimalno 3 mjeseca oporavka, sto znaci povratak na proljece
Drug nema veze sto smo ispali. Bitno je da cemo i ove sezone uz pomoc gigovica kesica petrovica bilbije i kazlagica opet izboriti evropu i mozda čak i osvojiti titulu. I sto je jos bitnije vi ćete se citavu sezonu nervirati. Pojescete se od muke. Gledati kako vas pobjedjujemo i kad dobro i kad lose igramo. Praviti kompilacije sudijskih gresaka slati u lozanu gdje će ih vico samo proslijediti u kantu za otpatke.i opet ćete se osjećati nemoćno.mi cemo opet igrati evropu i nek opet ispadnemo. Sve to vrijedi samo da se vi pojedete od muke i slusate nasa skandiranja na prijenosu uzivo.najjace je od svega sto je možete ništa, zaglavili ste s nama u drzavi mi vas bojkotujemo i sabotiramo gdje i kako stignemo i smijemo vam se u facu. I tako su zivjeli sretno do kraja zivotajasta je napisao/la: ↑04 avg 2023, 00:31Tegeltija Bobi Rajović: teško je bilo nastupiti bez 4-5 najboljih pojedinaca. Osjetio se nedostatak Gigovića, Kesića, Petrovića, Bilbije i cazinskog ljepotana Kazlagića. Sada nam preostaje da ovaj ojađeni tim Austrije koji je lošiji od Urartua, predstavimo kao da su nivo Salzburga, jer kako drugačije....neka cijela evropa zna da je Kosovo Srbija, a što se tiče BiH, mi je ne volimo i najradije ne bi ni igrali zajedničku ligu, nego isključivo rs. Jedino je problem što nas niko ne bio priznao i razigravali bi sa prvakom Južne Osetije i Abhazije što se tiče međunarodnih takmičenja.

Sve do jednom lijepi moji drugoligaši. Zaglavili ste vi u državi koju ne volite a koju morate predstavljati, da bi vas iko i pustio da nastupite u Evropi. Predstavnik rebublike srps onajjjjj Bosne i Hercegovine, banjalučki Borac dodikovmaliboro je napisao/la: ↑04 avg 2023, 00:38Drug nema veze sto smo ispali. Bitno je da cemo i ove sezone uz pomoc gigovica kesica petrovica bilbije i kazlagica opet izboriti evropu i mozda čak i osvojiti titulu. I sto je jos bitnije vi ćete se citavu sezonu nervirati. Pojescete se od muke. Gledati kako vas pobjedjujemo i kad dobro i kad lose igramo. Praviti kompilacije sudijskih gresaka slati u lozanu gdje će ih vico samo proslijediti u kantu za otpatke.i opet ćete se osjećati nemoćno.mi cemo opet igrati evropu i nek opet ispadnemo. Sve to vrijedi samo da se vi pojedete od muke i slusate nasa skandiranja na prijenosu uzivo.najjace je od svega sto je možete ništa, zaglavili ste s nama u drzavi mi vas bojkotujemo i sabotiramo gdje i kako stignemo i smijemo vam se u facu. I tako su zivjeli sretno do kraja zivotajasta je napisao/la: ↑04 avg 2023, 00:31Tegeltija Bobi Rajović: teško je bilo nastupiti bez 4-5 najboljih pojedinaca. Osjetio se nedostatak Gigovića, Kesića, Petrovića, Bilbije i cazinskog ljepotana Kazlagića. Sada nam preostaje da ovaj ojađeni tim Austrije koji je lošiji od Urartua, predstavimo kao da su nivo Salzburga, jer kako drugačije....neka cijela evropa zna da je Kosovo Srbija, a što se tiče BiH, mi je ne volimo i najradije ne bi ni igrali zajedničku ligu, nego isključivo rs. Jedino je problem što nas niko ne bio priznao i razigravali bi sa prvakom Južne Osetije i Abhazije što se tiče međunarodnih takmičenja.![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
maliboro je napisao/la: ↑04 avg 2023, 00:38Drug nema veze sto smo ispali. Bitno je da cemo i ove sezone uz pomoc gigovica kesica petrovica bilbije i kazlagica opet izboriti evropu i mozda čak i osvojiti titulu. I sto je jos bitnije vi ćete se citavu sezonu nervirati. Pojescete se od muke. Gledati kako vas pobjedjujemo i kad dobro i kad lose igramo. Praviti kompilacije sudijskih gresaka slati u lozanu gdje će ih vico samo proslijediti u kantu za otpatke.i opet ćete se osjećati nemoćno.mi cemo opet igrati evropu i nek opet ispadnemo. Sve to vrijedi samo da se vi pojedete od muke i slusate nasa skandiranja na prijenosu uzivo.najjace je od svega sto je možete ništa, zaglavili ste s nama u drzavi mi vas bojkotujemo i sabotiramo gdje i kako stignemo i smijemo vam se u facu. I tako su zivjeli sretno do kraja zivotajasta je napisao/la: ↑04 avg 2023, 00:31Tegeltija Bobi Rajović: teško je bilo nastupiti bez 4-5 najboljih pojedinaca. Osjetio se nedostatak Gigovića, Kesića, Petrovića, Bilbije i cazinskog ljepotana Kazlagića. Sada nam preostaje da ovaj ojađeni tim Austrije koji je lošiji od Urartua, predstavimo kao da su nivo Salzburga, jer kako drugačije....neka cijela evropa zna da je Kosovo Srbija, a što se tiče BiH, mi je ne volimo i najradije ne bi ni igrali zajedničku ligu, nego isključivo rs. Jedino je problem što nas niko ne bio priznao i razigravali bi sa prvakom Južne Osetije i Abhazije što se tiče međunarodnih takmičenja.![]()

1921
Nismo mi zaglavili mi je koristimo kao neku kurvicu. Dobra je za izje.bati ali se ne vezemo emotivno i sramota nas je kad nas vide s njom. Gore je vama vjeruj mi vi ste zaljubljeni

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Poslije B36 bi išli na Tre Fiori i vjerovatno prošli, ali nakon tog na danski Viborg koji je izrutinirao Farane. Eto i njih bi prošli na neku ludu sreću gdje bi ih u play offu čekao West Ham.akisarajevo92 je napisao/la: ↑04 avg 2023, 00:02poprilicna hrabra izjava za navijaca kluba koji nikoga nije prosao u Evropi od zavrsetka rata, a tu su im bili protivnici kao onaj klub iz CG kojem se ne sjecam imena, valjda se ugasili, Linfield, F68 itd.
Dobro kaže, ušli bi u grupe sa prošlogodišnjim žrijebom.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
2 plus 2 je 4.maliboro je napisao/la: ↑04 avg 2023, 00:49Nismo mi zaglavili mi je koristimo kao neku kurvicu. Dobra je za izje.bati ali se ne vezemo emotivno i sramota nas je kad nas vide s njom. Gore je vama vjeruj mi vi ste zaljubljenikazem ti duševna je hrana gledati vas kako se koprcate i patite.kako vas boli svaka naša pobjeda i skandiranje.uzivaj drug moj jer voznja neće zavrsiti jos dugo
Mi smo u državi u kojoj želimo biti.
A vi?
Ajde mali na spavanje.
Još dugooooo da predstavljate našu lijepu BiH u Evropi.
Samo su jos nasi treneri zadovoljni porazom i spominju neku dobru igru ko da je da nasuprot nasih klubova bila neka ekipa iz Lige Petice a ne neka Austrija ili Neftchi.Dok god budemo tako razmisljali nema od nas nista.Eno Celje izbaci jednu Vitoriu Guimaraes i to ih dobise na gostujucem terenu a nasi klubovi bi vjerovatno bili zadovoljni minimalnim porazom.
Ostaje nada da taj Zrinjski prodje ili Breidablika ili nekoga u cetvrtom pretkolu Lige Konferencije inace bit ce vrlo brzo zaboravljena i ova sezona.
Ostaje nada da taj Zrinjski prodje ili Breidablika ili nekoga u cetvrtom pretkolu Lige Konferencije inace bit ce vrlo brzo zaboravljena i ova sezona.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- akisarajevo92
- Kontakt:
sreca po West Ham da Borac nije imao ovakvu ekipu prosle sezone inace bi se jos nacekali na europski trofejHordasOdMalena je napisao/la: ↑04 avg 2023, 00:51Poslije B36 bi išli na Tre Fiori i vjerovatno prošli, ali nakon tog na danski Viborg koji je izrutinirao Farane. Eto i njih bi prošli na neku ludu sreću gdje bi ih u play offu čekao West Ham.akisarajevo92 je napisao/la: ↑04 avg 2023, 00:02poprilicna hrabra izjava za navijaca kluba koji nikoga nije prosao u Evropi od zavrsetka rata, a tu su im bili protivnici kao onaj klub iz CG kojem se ne sjecam imena, valjda se ugasili, Linfield, F68 itd.
Dobro kaže, ušli bi u grupe sa prošlogodišnjim žrijebom.![]()
Don't believe the hype.
Eto slazemo se bar u necemu. Samo nemojte onda cmizdriti kad se bude svasta skandiralojasta je napisao/la: ↑04 avg 2023, 00:522 plus 2 je 4.maliboro je napisao/la: ↑04 avg 2023, 00:49Nismo mi zaglavili mi je koristimo kao neku kurvicu. Dobra je za izje.bati ali se ne vezemo emotivno i sramota nas je kad nas vide s njom. Gore je vama vjeruj mi vi ste zaljubljenikazem ti duševna je hrana gledati vas kako se koprcate i patite.kako vas boli svaka naša pobjeda i skandiranje.uzivaj drug moj jer voznja neće zavrsiti jos dugo
Mi smo u državi u kojoj želimo biti.
A vi?
Ajde mali na spavanje.
Još dugooooo da predstavljate našu lijepu BiH u Evropi.

Ko vas i gleda, evo tek odgledao golove, al vam ga zavuče ona mamba. 1 od 4 mjesta uvijek možemo pokloniti nekome ko je u potrebi a inače sam ne bi mogao izboriti. Sadake radi...
Borac je sad u gorim **** nego bilo koji klub u ligi... U Europi zaradili 0 eura... Dodik dao entiteske pare pred pocetka sezone da vas ne ugase; te pare ce sad neko morati opravdati, tako što će raja na budzetu iskihati i ostati bez toplog obroka u najmanju rukumaliboro je napisao/la: ↑04 avg 2023, 00:49Nismo mi zaglavili mi je koristimo kao neku kurvicu. Dobra je za izje.bati ali se ne vezemo emotivno i sramota nas je kad nas vide s njom. Gore je vama vjeruj mi vi ste zaljubljenikazem ti duševna je hrana gledati vas kako se koprcate i patite.kako vas boli svaka naša pobjeda i skandiranje.uzivaj drug moj jer voznja neće zavrsiti jos dugo

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Pa eto ti se nadaj da će biti tako. Mi ćemo da nece pa ćemo na kraju vidjeti ko je u pravu. A do tada, namazite vazelina i okrenite guze da vam stave Vico i Gigararishovski je napisao/la: ↑04 avg 2023, 01:05Borac je sad u gorim **** nego bilo koji klub u ligi... U Europi zaradili 0 eura... Dodik dao entiteske pare pred pocetka sezone da vas ne ugase; te pare ce sad neko morati opravdati, tako što će raja na budzetu iskihati i ostati bez toplog obroka u najmanju rukumaliboro je napisao/la: ↑04 avg 2023, 00:49Nismo mi zaglavili mi je koristimo kao neku kurvicu. Dobra je za izje.bati ali se ne vezemo emotivno i sramota nas je kad nas vide s njom. Gore je vama vjeruj mi vi ste zaljubljenikazem ti duševna je hrana gledati vas kako se koprcate i patite.kako vas boli svaka naša pobjeda i skandiranje.uzivaj drug moj jer voznja neće zavrsiti jos dugo
Opet ce naredna sezona biti turbulentna kad se ne bude igracima isplacivala plata,pa na polusezoni raspad sistema...
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Niko se neće smijati kao mi Borcu kad, PONOVO, ode u drugu ligu. Jer okreće se kolo sreće 
Otići će Vico, mora, takav zakon

Otići će Vico, mora, takav zakon

- akisarajevo92
- Kontakt:
pa uzeo je Borac neke pare samim nastupom u 2. pretklolu, npr. Zeljo je uzeo oko 550k eura a oni oko 450k jer nisu nastupali u prvom pretkolu
Don't believe the hype.
Ma mislili smo da ce nas neki klub izboriti grupnu fazu pa evo prodjose godine decenije a nista.znaci ništa se ne moraroccosiffredi je napisao/la: ↑04 avg 2023, 01:08Niko se neće smijati kao mi Borcu kad, PONOVO, ode u drugu ligu. Jer okreće se kolo sreće
Otići će Vico, mora, takav zakon![]()

Mislio sam da je samo jagodična kost u pitanju. Ako je puk'o i kondil mandibule onda maska ne pomaže i treba više vremena jer su govor i žvakanje upitni.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑04 avg 2023, 00:36Jesi siguran? Da je jagodicna kost mozda, ali ima i prelom gornje vilice, mora na operaciju tako da mislim minimalno 3 mjeseca oporavka, sto znaci povratak na proljece
Nejse, brz oporavak u svakom slučaju.