Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
f0rest1946
-
Kontakt:
Postao/la f0rest1946 » 04 avg 2023, 00:05
GalileoGalilei je napisao/la: ↑03 avg 2023, 23:05
Moraće se skontati dinamičniji vezni red, upravu ste za tromost. Vjerovatno će Rožman tu nešto iskombinovati, sigurno da ima na umu i to. Sreća pa je Zeljković došao, inače bi bili sve dizelaši u veznoj liniji. Od Balte, Vrančića, Dala, pa i Avrama.
Vrančić je tehnički strašan igrač, ali je užasno trom igrač. Drago mi je što je ostao, vidi se koliko je školovan igrač, ali iskreno ja se nekad zapitam kako je on igrao u Engleskoj. Moguće da su ga se u Rijeci riješili radi velike plate, ali ne bi me iznenadilo i da je istina da mu se Jakirović zahvalio kada je vidio da je prespor za njegov stil fudbala.
Fali nam neki Crepulja/Cimirot da se upari sa Zeljkovicem i Vrancicem i bilo bi to puno bolje..
Da je Dala kako prodati i dovesti veznjaka i stopera.
-
Seipronto
-
Kontakt:
ShofaII je napisao/la: ↑04 avg 2023, 00:03
Ma ne moraju puno ni trcati ako se smanji broj dodira sa loptom. Mi bi izgledali totalno druga cija ekipa samo da smanjimo broj dodira sa loptom ovako nam je 3-4 pa dodavanje i budala bi te procitas sta hoces.
Sada podrska ko jedan.
Nema nazad, svi u napad jedan je hase.
Treba puno više trčanja i želje, pogotovo kada protivnik ima posjed.
-
Sanchez87hz
-
Kontakt:
Postao/la Sanchez87hz » 04 avg 2023, 00:11
Gledam Austrija ova,prime gol,znaci stadion prokljuca,imas nepovoljan rezultat itd i ljudi opet lagano poslije par minuta 1:1 ono sve opusteno igraju kao da su prazne tribine,sta znaci mentalitet ljudi,sve bi dao da vidim to kod nasih igraca,jedini kojeg ja pamtim da ima takav stav je Rahmanovic.
-
hazarder
-
Kontakt:
Sanchez87hz je napisao/la: ↑04 avg 2023, 00:11
Gledam Austrija ova,prime gol,znaci stadion prokljuca,imas nepovoljan rezultat itd i ljudi opet lagano poslije par minuta 1:1 ono sve opusteno igraju kao da su prazne tribine,sta znaci mentalitet ljudi,sve bi dao da vidim to kod nasih igraca,jedini kojeg ja pamtim da ima takav stav je Rahmanovic.
Benku je bilvaktile isto bolio **** protiv koga se igra. Čovjek ga je samo mećo. Velik si Leone!
-
holyman
-
Kontakt:
Ima li negdje gif kako Rahman samara one iz Connahs quai kad god sudija okrene ledja

NEMA NAZAD
-
ShofaII
-
Kontakt:
Seipronto je napisao/la: ↑04 avg 2023, 00:06
ShofaII je napisao/la: ↑04 avg 2023, 00:03
Ma ne moraju puno ni trcati ako se smanji broj dodira sa loptom. Mi bi izgledali totalno druga cija ekipa samo da smanjimo broj dodira sa loptom ovako nam je 3-4 pa dodavanje i budala bi te procitas sta hoces.
Sada podrska ko jedan.
Nema nazad, svi u napad jedan je hase.
Treba puno više trčanja i želje, pogotovo kada protivnik ima posjed.
Ma Slazem se al to je upravo to sto i ti govoris. Trcali su ali je to bilo bezglavo trcanje. U odbrani daleko od od igraca pa se protivnik komotno dodaje i kreira sta hoce. A u napadu se vise sudarali i bili iza igraca kao da se kriju od potencijalnog pasa.
Treba pametno i trcati a ne da par igraca izgore vec u 30toj minuti hvataju dah.
Treba i protivnika natjerat da trci a to ne mozes kad svaki nas igrac ima vise od dva dodira sa loptom.
Mi smo svojom igrom sebe umarali.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
-
Sanchez87hz
-
Kontakt:
Postao/la Sanchez87hz » 04 avg 2023, 00:31
holyman je napisao/la: ↑04 avg 2023, 00:14
Ima li negdje gif kako Rahman samara one iz Connahs quai kad god sudija okrene ledja
Ja ba bio sam zaboravio za to
Al najjace sto bi on tako i da igras protiv Man City haha lud,igracina.
-
hordasDoboj
-
Kontakt:
Postao/la hordasDoboj » 04 avg 2023, 00:42
Sad pregleda press. Nikad veceg covjeka a tanjeg glasa nisam vidio/čuo
Izgleda nece nas Rožman voditi protiv Hajduka, ako sam dobro cuo tek od ponedjeljka ce pocet voditi treninge. Odlicna stvar je sto cijeli štab dovodi sa sobom

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
bordobijelisampion
-
Kontakt:
Postao/la bordobijelisampion » 04 avg 2023, 00:44
hordasDoboj je napisao/la: ↑04 avg 2023, 00:42
Izgleda nece nas Rožman voditi protiv Hajduka, ako sam dobro cuo tek od ponedjeljka ce pocet voditi treninge. Odlicna stvar je sto cijeli štab dovodi sa sobom
I meni nije jasno zašto spominje ponedeljak? Jel mu uopšte trebaju dozvole i license za petak, znam da je nešto to spominjao.
-
hordasDoboj
-
Kontakt:
Postao/la hordasDoboj » 04 avg 2023, 00:48
bordobijelisampion je napisao/la: ↑04 avg 2023, 00:44
hordasDoboj je napisao/la: ↑04 avg 2023, 00:42
I meni nije jasno zašto spominje ponedeljak? Jel mu uopšte trebaju dozvole i license za petak, znam da je nešto to spominjao.
Ma vjerovatno moraju rješiti neku papirologiju u Sloveniji, nešto su i oko toga govorili. Garant hoce profa da se iskupi za poraz protiv Dobojlija pa da se iskali na tovarima

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
bodi123
- Moderator
-
Kontakt:
Nije to mentalitet, to je kvalitet. Kad znaš da si bolji, psihologija je drugačija, a i obratno. Ljudi znaju da su jači, primili gol pa šta, nastave po starom i znaju da će doći rezultat.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
GospodinIzSarajeva
-
Kontakt:
Postao/la GospodinIzSarajeva » 04 avg 2023, 01:00
bodi123 je napisao/la: ↑04 avg 2023, 00:52
Nije to mentalitet, to je kvalitet. Kad znaš da si bolji, psihologija je drugačija, a i obratno. Ljudi znaju da su jači, primili gol pa šta, nastave po starom i znaju da će doći rezultat.
To je to. Uostalom, gol te ne mora nužno poremetiti. Baš je i Simon u jednom dijelu podcasta to govorio. Kaže rekao sam momcima da možemo očekivati da primimo gol između 45’ - 60’ jer tad najčešće zabijaju, ali sve i ako primimo gol, trebamo nastaviti ko i do sad.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
masterfan
-
Kontakt:
Mada realno to znaš da si bolji zna i prevariti. Ja vjerujem da su npr. igraci Ferencvarosa bili sigurni da su bolji od Klalsvika i nakon primljenog gola i misleci na taj nacin da "nema sanse" da ispadnu od ovih jer su bolji prime jos dva komada.
-
ElCartel11
-
Kontakt:
Postao/la ElCartel11 » 04 avg 2023, 01:58
Čekajte ljudi pa i Rozman je Slovenac kao i Simundza.
Zato GREMOOOO Simon!
Dajmo Simon!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
Pitar6785
-
Kontakt:
Fudbal ima mnogo vise segmenata nego se ovde spominje.
Al 4 su glavna
Moras imati kvalitetne igrace i kvalitetnog TRENERA
E kad ovo dvoje imas MORAJU IMATI TE DVIJE KOMPONONTE SLOGU ZAJEDNISTVO POSTIVANJE
POSLE OVOGA FIZICKA SPREMA (kondicija) moze pricat ko god hoce BEZ kondicije fizicke snage NEMA TOG TRENERA I KVALITETA IGRACA DA MOZE NESTO URADIT
UIGRANOST EKIPE I ZNANJE IGRACA DA IZVEDU ZAMISAO TRENERA I DA U TOKU UTAKMICE KAD TRENER ZAMJENI FORMACIJU DA DINAMIKA IGRE NEPADA VEC SAMO DA SE NAPADA DRUGIM NACINOM I TO JE TO
GOLMAN je najglavni igrac, i po meni tu nema puno experimentisanja
Drugi najbitni igrac SPIC
TRECI STOPERSKI PAR
CETVRTI 10tka
-
Sanchez87hz
-
Kontakt:
Postao/la Sanchez87hz » 04 avg 2023, 07:44
Pa i mi smo bolji od Sloge ili Torpeda,al dzaba kad nasi patuljci poslije primljenog gola padnu kao im je neko pobio pola familije,odma u glavama ono ma dzaba igramo gotovo je ovo je poraz

na tome se mora dosta poraditi,il tribine pa nek onda gleda sta ce.
-
AVNOJ
-
Kontakt:
Poslje ovog juče kad smo svi većinom zadovoljni i sad več famoznog NEMA NAZAD minimum koji možemo/moramo jeste povečati članstvo to nam mora biti prioritet ako smo vec zadovoljni postupcima da na neki način to i pokažemo na djelu 10k da idemo ka tome. Uz dobar hajc i marketing lako bi došli do te cifre.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
GalileoGalilei
-
Kontakt:
Postao/la GalileoGalilei » 04 avg 2023, 09:05
Mi smo zadnji put taj pobjednički mentalitet imali kad su u ekipi bili Rahman, Ahmetović i Tatar. Kad se sjstim tog perioda, mogli smo i primiti gol, ali smo vazda znali da neće biti problema zabiti još jedan ili preokrenuti.
Veliki su uticaj imali Rahman i Tatar, pogotovo Rahman, koji je bio fakin svoje vrste.
-
holyman
-
Kontakt:
samo podrska, odavno nismo bili u situaciji da nas je 99,5% ujedinjeno sto se tice strucnog staba, SD, predsjednika a ne sumnjam ni budućeg direktora kluba
Moramo iskoristiti nasu vrijednost i kvalitet, titula se mora napasti i evropa vise ne smije doci u pitanje.
Vidite koliko dusmana imamo, jedni od njih dovedu faking ovcinu i gledaju ga ko Boga, kod nas ne bi ni mjesta u rosteru imao.
NEMA NAZAD
NEMA NAZAD
-
ubipara
-
Kontakt:
Vidi usranog portala sto gura pomozi.ba 5 clanaka objavljeno u sat vremena. Za nas nema nista na naslovnoj iako smo doveli SS i SD. Tragikomicno
Trenutno korisnika/ca: 061657451, amypitar, Bejker, Bilosta, bordobijeli, casual033, Direktorcic, Hajdeee, nedimmmm1337, Rajvosa4ever, Tarapi, ubipara i 76 gostiju.