FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
37
23%
2. Borbu za Evropu
81
50%
3. Sredinu tabele
26
16%
4. Borbu za opstanak
19
12%

Ukupno glasova: 163

Bojudaosinebu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bojudaosinebu » 04 avg 2023, 00:28

Tesko kada je vilica u pitanju nije samo jagodicna kost, kad je jagodicna onda moze prilicno brzo zarasta i moze sa maskom, ovako tesko vrlo tesko

Sportsfans1921
Kontakt:

Post Postao/la Sportsfans1921 » 04 avg 2023, 00:34

Najveći žal je što ostajemo bez Ovčine duži period,nadam se samo da neće biti više od pola godine,sve u svemu momci su dali što su mogli,uz manje individualnih grešaka mogao se i Neftchi proći,ali to je odlika naših ekipa a na kraju i kvaliteta lige,jako krenuti u ligi,srcem kao i do sada...

gegenpressing
Kontakt:

Post Postao/la gegenpressing » 04 avg 2023, 00:52

Predsjedniče i Bekriću,vrijeme je da ispoštujete trenera,odriješite malo kesu,neće nas biti za termina!
Plavi kapa dole :bow:
Brohra ribo se...

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 04 avg 2023, 01:08

Nerealno je kakve nebuloze se nama dešavaju, n e r e a l n o

Mater mu **** više u **** i nesreći i svemu što nas okružuje. Jedan od rijetkih igrača koji je baš pravio razliku u napadu, **** ćeš ga tek tako nadomjestiti.

**** mu materina više, imal kraja

Hare, ne daj se

Ekipa i stručni štab svaka čast, nismo ispali ko pičići od ovih papaka

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 04 avg 2023, 01:15

Debilcina nije ni zuti dobio ma.ter im yebem cigansku.

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 04 avg 2023, 01:16

Jel realno da ce biti duzi period,a lik je igracina,to se vidi odmah,ulazio je i formu

J.ebo ga led vise jel realno
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 04 avg 2023, 05:02

Joj sudija **** li ti familijarno stablo, ni zuti karton.
Nas kasapi kartonima njima nista cerku mu ****.
Tromajku ti **** onu šugavu.

Brz oporavak Harise, lik najbolji na terenu bio u nasoj ekipi.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

nide
Kontakt:

Post Postao/la nide » 04 avg 2023, 05:28

Nažalost vidjelo je se da smo iscijeđeni, i da nemamo onu svježinu. Šteta što nismo uspjeli pobijediti kako bi se kako igrači sa stručnim kadrom tako i mi navijači nagradili sa jednom velikom utakmicom. Što se tiče suđenja mislim je to nasa realnost i da tu treba dosta poraditi. Pravimo dosta sitnih tehničkih grešaka koje su proizvod da 4-5 igrača moraju da izgaraju da bi se ta tehnička greška ispraviti. Najviše mislim na primanje lopti gdje se lopta odbija daleko od noge i onda izgubio loptu pa ganjaju. Također smo u nekoliko navrata gubili loptu jer nismo znali šta sa njom i onda nam ljudi prave probleme. Gledao sam malo i borac dosta dobru ekipu imaju. Manje su potrošenim od nas pa se nadam da će šef to snimiti kako je i do sada radio i daćemo ih dobiti posto bi to bilo jako bitno. Ono što me mali zabrinjava je Amoah. Vidi se da nije zalječen i da nismo sa ovom utakmicom mu produžiti proces oporavljanja. Sve u svemu dosta dobro i ovo samo prenijeti na ligu . Ako to uspijemo imamo se čemu nadati.
Imamo 9 dana do borca i nadam se da će se svi oporaviti i da ćemo se nastaviti fajtati u ligi.
Harisu želim brz oporavak.

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 04 avg 2023, 07:13

godrina je napisao/la:
03 avg 2023, 23:31
bojamora je napisao/la:
03 avg 2023, 23:22
Čestitam i igračima i Bašiću i navijačima na ovo Europskom ljetu.

Ne mogu da se otmem utisku da smo imali samo malo bolja 2 vezna igrača da bi prošli dalje.

Upravu sa Misimoviče, na čelu odmah otjerat daleko od kluba. Ovu su utakmicu oni izgubili. Muka mi kad vidim koga je sve doveo Borac, pitari, Velež, Široki- Kako je moguče da samo mi ne možemo dovesti makar jednog kolko tolko dobrog igrača a klub smo sa najviše najodanijih navijača u državi i vlastitim stadionom. Nevjerovatno, ja bi kunem se bolje vodio klub. Sramota.
Mozda zato sto smo duzni i Bogu i narodu i jer nam je prioritet vratit dugove i ne dovest u pitanje postojanje kluba. Samo eto zbog te sitnice ne mozemo dovest igraca od 10 000 necega mjesecno.
I drugi su klubovi u dugovima ne piši gluposti. Ovo sad kad se pogleda šta je Basic imao na raspolaganju momku svaka cast da se prihvatio posla. A tek sad nece imati ništa. Najgora uprava daleko koja je vodila klub.

Ko je doveo u klub ovog Turuljanina, kakva je ono krampa? Sigurno ga Miske doveo kao Elsnera. Tugo moja kakva je ono letva.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 04 avg 2023, 07:24

Pa kako uvjek neko sranje.Pa Ovcina je igracina i bas da onaj majmun onako naleti usta ga je… a i Madzara.Kako sastavit prvih 11.Klupe nemamo tu su jer mora neko bit na klupi ali kad udju samo zuje bezveze.Mi cemo najeb.. prva 3-4 kola jer nema ko igrat.Bekricu se posrecilo sa Santosom ali sad ako nikog ne dovedu bice opasno po klub.Hitno 3 igraca.Ovo se nece moć izdrzat sa ovim rosterom.Zaostacemo u pocetku puno bodova a onda će bit tesko to sve nadoknadit.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 avg 2023, 08:05

Polako sa prognozama za Ovčinu, treba sačekati zvaničnu informaciju, sve ostalo je nagađanje i lupanje.

Šteta što se ovo desilo jer će sigurno biti nosioc naše igre ove sezone, sinoć je bio odličan.

Bašiću se moraju dovesti još minimalno dva igrača, izbjegavao sam da komentarišem Drlju i Gasala, kontam ako valjaju Bašiću onda valjaju i meni, ali njih dvojica se ističu nekvalitetom i igraju samo zato jer nema niko drugi. Bolje je da se neki kadet ili junior baci u vatru nego da se patimo sa njima dvojicom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 avg 2023, 08:32

Izmedju 3 do 5 sedmica je pauza za ovakvu povredu.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 04 avg 2023, 08:37

Još malo pa ćemo i mi navijači početi povrede kupiti...
I found freedom. Losing all hope was freedom.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 avg 2023, 08:38

Arvid je napisao/la:
04 avg 2023, 08:37
Još malo pa ćemo i mi navijači početi povrede kupiti...
Ma ovo je Hidic kriv, vidi se da loš posao radi

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 04 avg 2023, 08:40

Sto se tice povrede Ovcine. Ja sam imao identicnu povredu. Njemu ce se ugraditi titanijumska plocica. On ce nakon operacije,biti pusten kuci nakon 7 dana. Sad je pitanje koliko brzo moze nastaviti sa treninzima.Nema tu ssd neke specijalne prepreke.Vjerovatno ce koristiti onu masku za lice. Jedino me brinu 2 stvari. Igracev strah od udarca glavom i duela,i sto ce on najvjerovatnije opet morati na operaciju nakon nekog vremena da vadi tu plocicu. Zbog toga sto ja svoju nisam izvadio ni nakon 7 godina. Ali visoko iznad desni i misica obraza osjetim sarafe . I da me neko slucajno udari u lice,sigurno da bi mi oteklo jer bi me taj saraf nazuljao.
Zato i kazem da sa maskom on brzo moze nazad ali jedini problem je ako se bude cekalo da zaraste pa opet operscija da vadi plocicu.
Onda bi ti moglo na 3 mjeseca izaci.
A povreda ko povreda ne tretira se sad kao neki tezi oblik lomova. Ali opet kad je sport u pitanju zato i postoji ta maska. Nesto slicno je i Aco imao.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 avg 2023, 09:02

BarbareZeljin je napisao/la:
04 avg 2023, 08:40
Sto se tice povrede Ovcine. Ja sam imao identicnu povredu. Njemu ce se ugraditi titanijumska plocica. On ce nakon operacije,biti pusten kuci nakon 7 dana. Sad je pitanje koliko brzo moze nastaviti sa treninzima.Nema tu ssd neke specijalne prepreke.Vjerovatno ce koristiti onu masku za lice. Jedino me brinu 2 stvari. Igracev strah od udarca glavom i duela,i sto ce on najvjerovatnije opet morati na operaciju nakon nekog vremena da vadi tu plocicu. Zbog toga sto ja svoju nisam izvadio ni nakon 7 godina. Ali visoko iznad desni i misica obraza osjetim sarafe . I da me neko slucajno udari u lice,sigurno da bi mi oteklo jer bi me taj saraf nazuljao.
Zato i kazem da sa maskom on brzo moze nazad ali jedini problem je ako se bude cekalo da zaraste pa opet operscija da vadi plocicu.
Onda bi ti moglo na 3 mjeseca izaci.
A povreda ko povreda ne tretira se sad kao neki tezi oblik lomova. Ali opet kad je sport u pitanju zato i postoji ta maska. Nesto slicno je i Aco imao.
Zavisi sve kakva je faktura, ovcina će tek u povratku znati da li treba operacija ili ne kod hirurga ovdje. Moguće da neće biti nikakav zahvat i samo mirovanje 3-4 sedmice. Skoro po identičnu povredu je imao i de bruyne u finalu lige prvaka protiv Chelsea i pauzirao 16 dana.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 04 avg 2023, 09:12

Nema ni Drine ni Drlje protiv Borca jer prenose žute iz prošle sezone, tako da će morati igrati Gasal ili Beća zbog U-21 pravila

slika

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 04 avg 2023, 09:14

braco je napisao/la:
04 avg 2023, 09:12
Nema ni Drine ni Drlje protiv Borca jer prenose žute iz prošle sezone, tako da će morati igrati Gasal ili Beća zbog U-21 pravila

slika
Jel to Muftic vise nije do 21
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 04 avg 2023, 09:14

dubioza144 je napisao/la:
04 avg 2023, 09:14
braco je napisao/la:
04 avg 2023, 09:12

slika
Jel to Muftic vise nije do 21
Nije

KapitenK
Kontakt:

Post Postao/la KapitenK » 04 avg 2023, 09:54

"Odbranili" smo koeficijent iz 2018/19 sezone kad smo Narvu Trans izbacili i dogodine smo opet na 2.500.

Nevjerovatno da nam se desi i ovo s Ovčinom. Brz oporavak.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Benjolos, zlatandr i 62 gosta.