Ako osiguramo grupe protiv Breidablika onda tek dovodit zvucna imena i trosit pare al punim, a i bit ce sigurno lakse dovest nego zvucno pojacanje jer realno tko ne zeli igrat grupe europskog natjecanja ?!Antipolitika3 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 22:37Bradaric daj Boze da se varam ali izgleda da se Sulenta vratio starim boljkama a to su "nogometna imena" koja su prije 3,4 godine poceli pomalo propadati ,novca ocigledno ima ako dolazi Bradaric ali problem je sto nema motivacije i energije koja je potrebna za nesto vise,jednostavno nema mladosti da povuce.DTzmu30 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 22:26Nemoj nam Zuku!Antipolitika3 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 22:23
Kad ga Zuka obori na 50k na transfermarktu![]()
Ostao samo Zrinjski u europi.Cijela Hrvatska i pola BiH je uz nas.![]()
Čim utope Dala negdje, zaoštrit će Zuka olovku i sve cijene korigirati!![]()
Kad uđemo u skupine, uz nas će uz cijelu Hrvatsku biti i 2/3 BiH![]()
Barisic,Jakovljevic,Canadija,Kozulj,Ticinovic,Kis, Bilbija ,Zlomislic,Ivancic svi oni su ili blizu tridesete ili duboko preko tako da dolaskom Bradarica ne dobivamo nista na motoricnosti jer Canandjiji tocno nedostaje jedan veznjak box to box kakav je bio Sucic ili Savic.
HŠK Zrinjski
Re: HŠK Zrinjski
-1905-
- tutankamon1905
- Kontakt:
Zrinjski-Slovan moguci par? 

Ja sam se iskreno ponadao da je Šuli Jakir otvorio oči s tim kako je on odradio dva prijelazna roka, te kako je provjetrio svlačionicu od naših polovnjaka.Antipolitika3 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 22:37Bradaric daj Boze da se varam ali izgleda da se Sulenta vratio starim boljkama a to su "nogometna imena" koja su prije 3,4 godine poceli pomalo propadati ,novca ocigledno ima ako dolazi Bradaric ali problem je sto nema motivacije i energije koja je potrebna za nesto vise,jednostavno nema mladosti da povuce.DTzmu30 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 22:26Nemoj nam Zuku!Antipolitika3 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 22:23
Barisic,Jakovljevic,Canadija,Kozulj,Ticinovic,Kis, Bilbija ,Zlomislic,Ivancic svi oni su ili blizu tridesete ili duboko preko tako da dolaskom Bradarica ne dobivamo nista na motoricnosti jer Canandjiji tocno nedostaje jedan veznjak box to box kakav je bio Sucic ili Savic.
Ali ne, izgleda da se vraćamo "Trebotićima", "Varvodićima", "Ibanezima" i inim imenima sa 30+ godina. Ne može Šula, to je jače od njega.
Neka nam je dragi Bog na pomoći u ovoj sezoni.
Ja bih bio prezadovoljan da izborimo europu
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
A nije ni canadziji trka jaca strana, u bratislavi je kasnio i to dobro, diso je na skrge od 20te minuteAntipolitika3 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 22:37Bradaric daj Boze da se varam ali izgleda da se Sulenta vratio starim boljkama a to su "nogometna imena" koja su prije 3,4 godine poceli pomalo propadati ,novca ocigledno ima ako dolazi Bradaric ali problem je sto nema motivacije i energije koja je potrebna za nesto vise,jednostavno nema mladosti da povuce.DTzmu30 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 22:26Nemoj nam Zuku!Antipolitika3 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 22:23
btw dolazi nam neki tamnoputi u vezu
- Antipolitika3
- Kontakt:
Daj taj Dinamo da Sula vidi gdje smo

Zezanciju na stranu ali jednostavno sa veznjacima smo fulali zesce ove godine.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Antipolitika3
- Kontakt:
Odakle info?Zna li se tko je?Sog94 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 22:58A nije ni canadziji trka jaca strana, u bratislavi je kasnio i to dobro, diso je na skrge od 20te minuteAntipolitika3 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 22:37Bradaric daj Boze da se varam ali izgleda da se Sulenta vratio starim boljkama a to su "nogometna imena" koja su prije 3,4 godine poceli pomalo propadati ,novca ocigledno ima ako dolazi Bradaric ali problem je sto nema motivacije i energije koja je potrebna za nesto vise,jednostavno nema mladosti da povuce.
btw dolazi nam neki tamnoputi u vezu![]()
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ne znam brate,prije smo bili spoj mladosti i iskustva a sad smo spoj ozljede i iskustva ,zato tako i tromo izgledamo na terenu.Ne znam samo tko nam je ovog Stanica uvalio,decko nespreman plus nekvalitetan zesce,Cirjak za njega profesionalac.Nadao sam se i ja ili barem nekom provjerenom imenu ili nekoj perpektivnoj mladosti tipa Sucic i Savic da ce barem posudbu nekakvu odradit za europu ali od toga nema nista.Sreca prosli smo Urartu pa smo jos zivi ,ne zelim ni zamislit da nas je Farul nocas izbacio kakva bi atmosfera bila .DTzmu30 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 22:54Ja sam se iskreno ponadao da je Šuli Jakir otvorio oči s tim kako je on odradio dva prijelazna roka, te kako je provjetrio svlačionicu od naših polovnjaka.Antipolitika3 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 22:37Bradaric daj Boze da se varam ali izgleda da se Sulenta vratio starim boljkama a to su "nogometna imena" koja su prije 3,4 godine poceli pomalo propadati ,novca ocigledno ima ako dolazi Bradaric ali problem je sto nema motivacije i energije koja je potrebna za nesto vise,jednostavno nema mladosti da povuce.
Ali ne, izgleda da se vraćamo "Trebotićima", "Varvodićima", "Ibanezima" i inim imenima sa 30+ godina. Ne može Šula, to je jače od njega.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Čirjak je izmislio nogomet za Matu Stanića. Sjećaš se onog pasa za Govedaricu u Utrechtu?Antipolitika3 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 23:06Ne znam brate,prije smo bili spoj mladosti i iskustva a sad smo spoj ozljede i iskustva ,zato tako i tromo izgledamo na terenu.Ne znam samo tko nam je ovog Stanica uvalio,decko nespreman plus nekvalitetan zesce,Cirjak za njega profesionalac.Nadao sam se i ja ili barem nekom provjerenom imenu ili nekoj perpektivnoj mladosti tipa Sucic i Savic da ce barem posudbu nekakvu odradit za europu ali od toga nema nista.Sreca prosli smo Urartu pa smo jos zivi ,ne zelim ni zamislit da nas je Farul nocas izbacio kakva bi atmosfera bila .DTzmu30 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 22:54Ja sam se iskreno ponadao da je Šuli Jakir otvorio oči s tim kako je on odradio dva prijelazna roka, te kako je provjetrio svlačionicu od naših polovnjaka.Antipolitika3 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 22:37
Bradaric daj Boze da se varam ali izgleda da se Sulenta vratio starim boljkama a to su "nogometna imena" koja su prije 3,4 godine poceli pomalo propadati ,novca ocigledno ima ako dolazi Bradaric ali problem je sto nema motivacije i energije koja je potrebna za nesto vise,jednostavno nema mladosti da povuce.

Stanić je spor, trom, bezidejan, a uz sve to i totalno nespreman. Vezni red nam je trenutno užasan, Kamenar bi nam sad došao ko suho zlato!
A nešto nisam optimist oko posudbi, sad možeš naći polovnjake koji nisu prošli pripreme i trebaš ih trpiti do 11 mjeseca.
Sreća mi imamo Zlomu, Stanića i Kožulja. Tri fantazista!
I Kiša sa min 5 kg viška

...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
- Antipolitika3
- Kontakt:
Shvacam sve i znamo sve i imamo oci ,samo me zanima tko blagosovi takve igrace.Stavis pred trenera cilj grupe europe i ozlijedi ti se jedino krilo Jukic a dovedes decka iz Stupcanice i Misica da sa zenom kolica po Mepasu vozi,nemam nista protiv momka ali vidis na njemu da je fizicki zapusten ,ovaj Hrvanovic za njega izgleda kao americki vojnik.Vezni red popunis Stanicem i Kozuljom koji nisu skupa tri godine sutnuli loptu i Canandjiju iz Sibenika koji je ispao iz HNL- ubjedljivo.Ticinovic mora na operaciju koju je odgodio radi europe a kako igra bolje da ga nema na spisku.Znaci totalno rasulo gdje smo se uzdali u povoljan zdrijeb gdje nam se otvorilo kao nikada i opet se nista ne radi na pojacanjima.Ako propustimo islandjane glavni krivac po meni je uprava sa nerealnim ambicijama jer vidimo da europa ne trpi ni najmanje greske i da bi profitirao treba i uloziti.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Bolje da smo Saviću dali pare koje ćemo Bradariću..
-
Taj crni se zove Pape Mouffa Diouf Mamba Senegalac ....kažu da je spoj Ronaldinha i Debelog Ronalda ....Sog94 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 22:58A nije ni canadziji trka jaca strana, u bratislavi je kasnio i to dobro, diso je na skrge od 20te minuteAntipolitika3 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 22:37Bradaric daj Boze da se varam ali izgleda da se Sulenta vratio starim boljkama a to su "nogometna imena" koja su prije 3,4 godine poceli pomalo propadati ,novca ocigledno ima ako dolazi Bradaric ali problem je sto nema motivacije i energije koja je potrebna za nesto vise,jednostavno nema mladosti da povuce.
btw dolazi nam neki tamnoputi u vezu![]()
- tutankamon1905
- Kontakt:
Da ne napisa Mamba na kraju, kreno bi guglat 

- Antipolitika3
- Kontakt:
-
-
Na zimu se sklapa momčad za europu 

lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- Antipolitika3
- Kontakt:
Sve cemo im oprostit ako islandjane prodjemo.
Inace oni imaju dvije teske utakmice u svojoj ligi izmedju susreta sa nama.Ako ne mozemo iskoristiti njihov umor onda smo nidje veze

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Legli bi nam sad i Kamenar i Zubairu i Stranput 

Opet kažem da smo trebali igrati sutra u Tuzli, kao i prvo kolo protiv Posušja kući. Te bi utakmice bile korisnije od treninga.Izvedi kombinirani sastav, daj Renduliću rezervama priliku da se pokažu, da znaju kako da se kreću, da se uigraju, da osjete dres sa lentom. Do četvrtka i Islanđana bi ostala nedjelja, ponedjeljak, utorak i srijeda za odmor i pripremu utakmice.
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, mnon46, NeSamSafetee, supervizor i 19 gostiju.