Igramo 13. augusta
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica

Evo da vam stručnjak laudrOp pokaže.
Karić, Salčinović i Brkić trenutno povrijeđeni.
Amer Mehić prema ljudima iz Jedinstva je već otišao gore u Bihać i neće igrati za nas naredne sezone, razlog ne znam, vjerovatno nije zadovoljio.
Imamo tu Ibrakovića i Behadarevića također koji treniraju s ekipom. Možda nam i ne treba novi vezni, taman da damo šansu ovoj trojici golobradih Begiću, Bašiću i Tabakoviću.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
-
PonosniSmogovci
- Kontakt:
Sad i viška napadača ne valja ovo vraćaj
Ma top je ovo ekipa, uopste se ne brinem. Vjerovatno ce nam trebati malo vremena kao i svake sezone do sad dok oni opet proigraju jedno 3,4 kola ali sve u svemu dobro ce to biti.laudrop je napisao/la: ↑04 avg 2023, 10:32
Amer Mehić prema ljudima iz Jedinstva je već otišao gore u Bihać i neće igrati za nas naredne sezone, razlog ne znam, vjerovatno nije zadovoljio.
Imamo tu Ibrakovića i Behadarevića također koji treniraju s ekipom. Možda nam i ne treba novi vezni, taman da damo šansu ovoj trojici golobradih Begiću, Bašiću i Tabakoviću.
Za svaku poziciju imamo rezervnog igraca, jedan padne u krizu ili se povrijedi dolazi drugi na njegovo mjesto. Nadam se samo da ce nas povrede zaobici.
OLOVO AWAY!
Nije to tek 906 članova,več je to 44% članova više nego prošle godine! Prema tome to je odlična brojka povečanja,sad što mi zamislimo neke cifre u glavama svojim to je drugo! Ko je rekao da mora biti 1000 članova,eto povečanje je na prošlu sezonu od 44%,vala nije to tako ni loše!
::::SAMO ČELIK::::
- Zenicanin988
- Kontakt:
Hahaha ma nisam sav svoj
Ma znam da ne igra ovu formaciju, to ja onako malo, kontam kad igramo svaki napad po bokovima, neka dvojice u sesnestercu, a jedan manje u vezi, ha ya
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Onda bi Mehica prije Zune stavio u sredinu. I meni se cini da je jedan napadac malo u kaznenom, kad preko krila napadamo
Ma samo guraj naprijed, igracemo za gol vise. Ionako imamo Horu i Aladina nazad, nece niko proci 
A što je Durmo napisan velikim slovima?laudrop je napisao/la: ↑04 avg 2023, 10:32
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Zato sto je to DURMO. Ne zasluzuje da mu se malim pise ostatak prezimena.
Celik!3,2,2.
Opet cu ponovit ako startamo dobro recimo 7 od 9 bodiva u prve 3 tekme ima da sameljemo svo, jako nam bitan dobar start !!!!
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Zadnje dvije sezone uzastopno gubimo prvu utakmicu kuci. Prosle sezone od Bosne, a prije dvije sezone od Stuocanice. Moramo se ove sezone Radnika dobro pazit.
Prosle sezone smo dobili prvu utakmicu kod kuce
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Moševac pobjeda prvo kolo
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
-
PonosniSmogovci
- Kontakt:
Ne bih imao nista protiv da startamo u Olovu kao u Zepcu prosle godine.
Ne samo na terenu, nego i na tribinama 
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ah, da, upravu si. U trecem nas je kolu Bosna marnula.
Sta vam je ljudi, dobili prvu tekmu 5:2PonosniSmogovci je napisao/la: ↑04 avg 2023, 11:30Uh jedva je dobili 3:0, pa 3:2 i nervoza do kraja utakmice.
Normalno da je svaki start težak dok se ekipa uigra i to, a nama u ovoj sezoni je ključan i zbog finansija i zbog atmosfere..
Prosla dzuma hajmo sqrnit potpis i da rahat cekamo sutra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.