A što vam je svima bitno da ste na naslovnici uhljupskih portala?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Shategabri
- Kontakt:
Bilo je jučer sve na naslovnici, bezveze priča.
Bitno da se neka negativa fura.
Dobili smo što smo tražili, sad da vidimo kako će to izgledati.
Srećom, odgođena je utakmica za vikend.
Onda opet na Koševu.
Bitno da se neka negativa fura.
Dobili smo što smo tražili, sad da vidimo kako će to izgledati.
Srećom, odgođena je utakmica za vikend.
Onda opet na Koševu.
Koševo Zapad
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ni ja ne kontam, svaki put se čudim. Ebo vas i Sportsport, ****, Sportske, Sinan i ostale gluposti. Isto djeca kmečite, koga boli qurac šta pišu nepismeni ljudi, koji se ne mogu nazvati novinarima, više copy-pasteri.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
dokaz svjez - ispao od ovih maltezana ali prvu imali 0:4 da bi u drugoj haman nadoknadili rezultat. znaci ima motiviranja dobrog.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 avg 2023, 01:00To je to. Uostalom, gol te ne mora nužno poremetiti. Baš je i Simon u jednom dijelu podcasta to govorio. Kaže rekao sam momcima da možemo očekivati da primimo gol između 45’ - 60’ jer tad najčešće zabijaju, ali sve i ako primimo gol, trebamo nastaviti ko i do sad.bodi123 je napisao/la: ↑04 avg 2023, 00:52Nije to mentalitet, to je kvalitet. Kad znaš da si bolji, psihologija je drugačija, a i obratno. Ljudi znaju da su jači, primili gol pa šta, nastave po starom i znaju da će doći rezultat.Sanchez87hz je napisao/la: ↑04 avg 2023, 00:11Gledam Austrija ova,prime gol,znaci stadion prokljuca,imas nepovoljan rezultat itd i ljudi opet lagano poslije par minuta 1:1 ono sve opusteno igraju kao da su prazne tribine,sta znaci mentalitet ljudi,sve bi dao da vidim to kod nasih igraca,jedini kojeg ja pamtim da ima takav stav je Rahmanovic.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ja ovome slovencu dajem vremena do polusezone.
-
- Kontakt:
Jos 7 dana!!!!
NEMA IZGOVORA
SVI NA KOŠEVO !!!!
Moramo bar ponoviti posjetu sa Sloge.Maksimalna podrska za novog sefa i sd je neophodna!!
NEMA IZGOVORA
SVI NA KOŠEVO !!!!
Moramo bar ponoviti posjetu sa Sloge.Maksimalna podrska za novog sefa i sd je neophodna!!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
NEMA NAZAD!
- 1 9 4 6 -
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Iako je nevjerovatno da nam i pored ovoliko dovođenja fali igrača, mi ne smijemo ući u sezonu bez još jednog kvalitetnog stopera. A ne bi škodilo ni dovođenje jednog veznjaka koji je brz i velikog kapaciteta pluća. U vezi nam samo Zeljković nije dizelaš, a ne bi trebao ni Buljubašić biti jer ima tek 19 godina.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Eto ga zvanicno petak 21:00, svi na tekmu na 10 milja makar da naguramo, U inat svima !
SFF
SFF

Kako pojedinci tako plitko gledaju na odnos medija prema jednom klubu, brendu, proizvodu.
Stalna i konstantna forsiranja, cak i neistine, svjesno stvara klimu medju vecinom raje i profilira toj vecini stav i misljenje.
Uopste nije to zanemarivo da se kaze - Sta te briga sto je to tako
Razmislite malo.
Stalna i konstantna forsiranja, cak i neistine, svjesno stvara klimu medju vecinom raje i profilira toj vecini stav i misljenje.
Uopste nije to zanemarivo da se kaze - Sta te briga sto je to tako
Razmislite malo.
- FKS -
To je ono sto najvise fali ovoj ekipi. Znam da svi nadignu frku kad ovdje spomenes zelju, i ne smatram da su oni neki primjer kluba, ali kad pogledas da je njima neki kapitenski/liderski trio stilic, cocalic i kosoric, ljudi koji imaju ogromno iskustvo i saigraci ih cijene, u zrinjskom bilbija, jakovljevic, itd, a kod nas kapiten Hazre a zamjenik kapitena mladunce. Yebo ti taj tim, nema tu nafakeGalileoGalilei je napisao/la: ↑04 avg 2023, 09:05Mi smo zadnji put taj pobjednički mentalitet imali kad su u ekipi bili Rahman, Ahmetović i Tatar. Kad se sjstim tog perioda, mogli smo i primiti gol, ali smo vazda znali da neće biti problema zabiti još jedan ili preokrenuti.
Veliki su uticaj imali Rahman i Tatar, pogotovo Rahman, koji je bio fakin svoje vrste.
- ElCartel11
- Kontakt:
Normalno, da fali kad se je neselektivno gomilalo igrace. Imaš nekih 6,7 krila, a fali ti recimo stoper. Traku smo trebali odmah nogirati nakon prosle sezone.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 avg 2023, 10:39Iako je nevjerovatno da nam i pored ovoliko dovođenja fali igrača, mi ne smijemo ući u sezonu bez još jednog kvalitetnog stopera. A ne bi škodilo ni dovođenje jednog veznjaka koji je brz i velikog kapaciteta pluća. U vezi nam samo Zeljković nije dizelaš, a ne bi trebao ni Buljubašić biti jer ima tek 19 godina.
Nadam se, da je u Domžalama ostalo sta kvaliteta pa, da Ibricic koga dovede jos sa sobom.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ovim putem pozivam klub i Amara Rahmanovića da se vrati dok je još otvoren prelazni rok i nek preuzme kapitensku traku.
Hvala.

Hvala.
-
- Kontakt:
Što nas manje ima i manje im dajemo povoda, to je veći mir u i oko kluba.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Dal Out - Rahman In
Daj mu sve pare sto se na projektu zarade
Daj mu sve pare sto se na projektu zarade

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- hordasDoboj
- Kontakt:
Hajmo se malo aktivirati što se tiče članstva, ja sam svoju obnovio 5 minuta nakon sto je Ajla dobila otkaz. Evo danas cu obnoviti jos 2-3 za clanove porodice
Nudim 2 clanske da platim ko ne moze sebi da plati trenutno, neka mi posalje samo podatke u pp. Ajde bolan da se aktiviramo
PETAK 21:00 SVI NA KOŠEVO!

Nudim 2 clanske da platim ko ne moze sebi da plati trenutno, neka mi posalje samo podatke u pp. Ajde bolan da se aktiviramo

PETAK 21:00 SVI NA KOŠEVO!
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Rozman radi puno sa analitikom, statistikom. Voli mlade igrace, spremne ... dosta se fokusira na fizicku spremu.
Problem je sto nije doveo osobu zaduzenu za to iz domzala i ako opet bude neko domaci taj dio posla radio, bit ce moguce problemaa.
Problem je sto nije doveo osobu zaduzenu za to iz domzala i ako opet bude neko domaci taj dio posla radio, bit ce moguce problemaa.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Čitav svoj tim dovodi u Sarajevo.