Pobjegnete vi i na Zapad, i u Skandinaviju, Ameriku, Australiju pa izlazite javno dati podrsku agresorskoj Rusiji protov Ukrajine, na svaki nacin pljuvati BiH i praviti skupove ujedinjenja Genocidne Tvorevine i Srbije. To su geni druze, to je uspjesno vijekovno ispiranje mozgova, tome nema kraja niti spasa. A kobajagi treba bjezati iz BiH i od situacije.maliboro je napisao/la: ↑04 avg 2023, 10:27Pa u pravu si.ali moja je poenta da nismo ništa drugaciji.moji upisi samo idu namjerno u kontru ovih jer znam da ih pogadjam u zivac pa volim tjerati u krajnost. A i onda se vidi druga strana koliko je spremna daleko ici tipa onaj sto spominje kiseonik i bebe ili ovaj od jutros sto piše da će manastiri na kosovu biti javni toaleti ili gej barovi itd itd. Sve u svemu treba bježati odavde dalekoShategabri je napisao/la: ↑04 avg 2023, 10:05A nije glupo mrziti sve što ima naziv Bosna u sebi?maliboro je napisao/la: ↑04 avg 2023, 09:58
Al najjace sto se ljudi raduju nekom navodnom "bankrotu " RS kao da zive u zimbabveu pa to nece uticati na njih.pola drzave će bankrotirati ali ce federacija dozivjeti preporod i dostici skandinavski standardja priglupog naroda mati moja.isto tako se raduju kad ispadaju zrinjski i borac kao da će im galatasaraj i besiktas dizati državni koeficijent
![]()
Živjeti u Bosni, a truditi se iz petnih žila da to zaniječeš?
Mislim kad već pričamo o apsurdima i glupostima.
Pa zasto bjezati? Ako ste kolektivno normalnih shvatanja i volite ovu zemlju gdje ste rodjeni, zasto onda ne ustanete i drmnete rukom od stol, dosta vise podjele i mrznje, dosta politike i podrske huskacima, ZASTO? Zato sto ste to vi, mrzite sve nesrpsko, a narocito bosansko.