FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- numanumaye22
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Bokte vidio i Kessie ode za tako kratko vrijeme.
Ja vise ne mogu ni nabrojati koliki broj igraca je od 2015 do sada prosao kroz ovaj klub, zadrzavajuci se samo sezonu, maksimalno dvije, to ne moze sabrati i oduzeti niko vise.
Nema veceg kluba na svijetu a da losije posluje, to je tako godinama.
Msm hajmo realno evo samo ovo ljeto:

Ja vise ne mogu ni nabrojati koliki broj igraca je od 2015 do sada prosao kroz ovaj klub, zadrzavajuci se samo sezonu, maksimalno dvije, to ne moze sabrati i oduzeti niko vise.
Nema veceg kluba na svijetu a da losije posluje, to je tako godinama.
Msm hajmo realno evo samo ovo ljeto:
Exit Operation.
Griezmann: €20m.
Trincão: €7m + 50%.
Busquets: Free.
Alba: Free.
Umtiti: Free.
Collado: Free + 25%.
Nico: €8.5m + 40%.
Torre: Loan.
Araujo: Loan.
Kessie: ≈€15m.
Dembélé: €25m+
Dosao lani besplatno, potpisao na dvije godine, otisao nakon jedne sezone za 15 miliona. Dolaskom Gundogana nema sta vise traziti u Barci.numanumaye22 je napisao/la: ↑04 avg 2023, 11:31Bokte vidio i Kessie ode za tako kratko vrijeme.![]()
![]()
Ja vise ne mogu ni nabrojati koliki broj igraca je od 2015 do sada prosao kroz ovaj klub, zadrzavajuci se samo sezonu, maksimalno dvije, to ne moze sabrati i oduzeti niko vise.![]()
Nema veceg kluba na svijetu a da losije posluje, to je tako godinama.![]()
Ne znam, mozda si ti ocekivao da ga u takvim okolnostima mogu prodati za 60 mil
- numanumaye22
- Kontakt:
Ocekivao sam da ce se bar neko uklopiti od pridoslih nogometasa, a ne kako to vec sada biva po tradiciji da mu zavrsimo karijeru.let3 je napisao/la: ↑04 avg 2023, 11:35Dosao lani, potpisao na dvije godine, otisao nakon jedne sezone za 15 miliona. Dolaskom Gundogana nema sta vise traziti u Barci.numanumaye22 je napisao/la: ↑04 avg 2023, 11:31Bokte vidio i Kessie ode za tako kratko vrijeme.![]()
![]()
Ja vise ne mogu ni nabrojati koliki broj igraca je od 2015 do sada prosao kroz ovaj klub, zadrzavajuci se samo sezonu, maksimalno dvije, to ne moze sabrati i oduzeti niko vise.![]()
Nema veceg kluba na svijetu a da losije posluje, to je tako godinama.![]()
Ne znam, mozda si ti ocekivao da ga u takvim uslovima mogu prodati za 60 mil![]()
Nas skautizam je sve
- jasonstatham
- Kontakt:
Ništa to Cartel, šuplja, znamo se kako se klauzule aktiviraju. Posebno te koji imaju neke rokove.
Kessie ide u Saudiju. Prvo su ponudili 11,5 mil evra, Barcelona tražila više, sada 15 mil, iako se Barcelona nećka i dalje traži još. Ali teško. Tužno koliko su nesposobni izvući više, mada nažalost svi znaju da im gori da prodaju, zato ih i mogu zajebavati. Barto hvala za sve!
Lenglet će biti pravi problem. Neće u Saudiju. Milan se raspitivao, čak je i cijena od 10 mil bila prihvatljiva, ali ih je odbio ogromni financijski zahtjev igrača. Ista stvar je i sa Tottenhamom. Lani (u sklopu pozajmice) je pristao na 8 mil evra po sezoni, ali sada traži isključivo 12.
Usporedbe radi, Lenglet bi sa 12 mil evra bio najplaćeniji igrač Tottenhama (u rangu Kanea)!!
Kessie ide u Saudiju. Prvo su ponudili 11,5 mil evra, Barcelona tražila više, sada 15 mil, iako se Barcelona nećka i dalje traži još. Ali teško. Tužno koliko su nesposobni izvući više, mada nažalost svi znaju da im gori da prodaju, zato ih i mogu zajebavati. Barto hvala za sve!
Lenglet će biti pravi problem. Neće u Saudiju. Milan se raspitivao, čak je i cijena od 10 mil bila prihvatljiva, ali ih je odbio ogromni financijski zahtjev igrača. Ista stvar je i sa Tottenhamom. Lani (u sklopu pozajmice) je pristao na 8 mil evra po sezoni, ali sada traži isključivo 12.
Usporedbe radi, Lenglet bi sa 12 mil evra bio najplaćeniji igrač Tottenhama (u rangu Kanea)!!
Zadnja izmjena: jasonstatham, dana/u 04 avg 2023, 11:58, ukupno mijenjano 1 put.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Logicno da nece otici nigdje za manju platu od one u Barci, isto je to radio i Umtiti. Lenglet ce do 2026 sisati Barcu, jer mu je to Barto omogucio.jasonstatham je napisao/la: ↑04 avg 2023, 11:39
Štetni ugovori koje je pravio Barto satiru klub i dan danas. Pacov je ostavio haos iza sebe.
Kessie je od prvog dana bio promasaj, ne znam samo cija je ideja bila dovesti tog panja, srecom ode.
- jasonstatham
- Kontakt:
Odlaskom Kessie, Dembelea, Lengleta i Desta oslobodiće se 87 mil evra u platama!!!
To je recimo više od onoga što 50% timova La lige odvaja na plate. Strašno...
To je recimo više od onoga što 50% timova La lige odvaja na plate. Strašno...
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
U ovoj 352 formaciji gdje sam ja naveo pedrija kao amf ili second strikera naravno moze igrati i neki ofanzivjiji igrac s boljom zavrsnicom,ako bi doveli felixa npr,mogao bi tu fati uskociti ili feran tores ionako su nam i ti igraci vise za second strikere nego za krila klasicna,a najbilje bi bilo dovesti jos jedno pojacanje tipa felix il neko slican,a pedri moze normalno igrati povucenije kao centralni vezniJoeBleck je napisao/la: ↑04 avg 2023, 09:19U teoriji ovo zvuci veoma dobro , stabilno.U praksi moze djelovati jos bolje ali i dosadno.Zasto ? Zato sto imas mali broj igraca koji umije zabiti.Upgrade u odnosu na ranije je svakako Gundogan koji zna zabijati , odigrati ulogu Cesca od ranije , biti sjajan u zavrsnici ali to je mali broj igraca po meni.u ovom formatu Felix bi bio idealno rjesenje kao taj SS ili AM.Strasan na lopti , nesebican , kopca fudbal.Romariooo je napisao/la: ↑03 avg 2023, 21:58Slazem se, to sto se desavalo u citiju i bajernu moze a i ne mora da ima ikakve veze s ponasenjem cancela u barci ako dodje, uvijek ima rizika s pojacanjima koga god dovedes,sjecam se kad je trebao doci nejmar kakve su price bile o neozbiljnosti itd pa je odradio par odlicnih sezona i otisao za brutalnu cifru, nista ne mora da znaci
Ne znam sta xavi konta,al ako dodje cancelo,a otisao je dembele,onda cemo imati igrace takve da je 3-5-2 formacija najoptimalnija,imali bi dobra dva ofanzivna beka cancela i baldea,mogli bi ponekad to igrati i cancelo i rafinja, onda imamo tri dobra stopera i mogli bi svi zajedno se uklopiti arauho,cristensen i kunde,u sredini npr de jong,gundogan i gavi, ispred njih pedri i u spicu leva,to bi bilo mocno onako realno gledajuci
S obzirom da za 4 3 3 klasicnu imamo viska stopera a manjak krila,ova 3 5 2 bi mislim bila puno optimalnija
Cancelo svakako da.Jos dok je u Valenciji bio navijao sam za njegov transfer.Nije neka bistrica ili um ali je strasan fizikaner i opasan naprijed.
............................stegen...........
.....kunde.....arauho.....cristensen...
Cancelo........de jong..............balde
..........gundogan........pedri.........
..........................felix....................
.....................levandovski..........
Ovo je po meni top ekipa ako se dovedu cancelo i felix,sti nije nesto nerealno,i ako se ovako poredaju
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- jasonstatham
- Kontakt:
B Silva. Ponuda 65 mil evra. Plata 10,5 mil evra gross.
Bayern prihvatio ponudu od 65 mil evra za Sanea. Ali neće on da ide.
Bayern prihvatio ponudu od 65 mil evra za Sanea. Ali neće on da ide.
- jasonstatham
- Kontakt:
City rekao Barceloni da ne žele ulaziti u pregovore oko Silve osim ako igrač jasno ne da do znanja da želi napustiti klub. Sve je sada do Silve.
- jasonstatham
- Kontakt:
Nema Neymar sage. Nema Fati sage.
Ovo je Pariz ljut što im nije po njihovom, pa plasiraju lažne vijesti.
Izgleda da ipak ima oko Neymara, Gerard sad reče things are happening.jasonstatham je napisao/la: ↑06 avg 2023, 19:40Nema Neymar sage. Nema Fati sage.
Brko iz druge galaksije!
Dembélé opet na treningu. Stopiran transfer, ne mogu se dogovoriti oko cifre.
PSG nudi Neymara i još nekoliko igrača, Lucho želi Ansua u timu.
Poslali ponudu Cityu, posudbe i Cancelo i Bernardo, otkup na kraju, cifra od 70 miliona, logično odbili u startu.
PSG nudi Neymara i još nekoliko igrača, Lucho želi Ansua u timu.
Poslali ponudu Cityu, posudbe i Cancelo i Bernardo, otkup na kraju, cifra od 70 miliona, logično odbili u startu.
Brko iz druge galaksije!
- jasonstatham
- Kontakt:
Vala ako dovedu izdajnika, i da je za dž, neka se kolektivno roknu. Razloga je milion.
Dembele ide, ali ga maltretiraju. Makar malo kad je i on klub. Nemaju se šta neslagati oko cifre, ako je to jasno navedeno u klauzuli. Iskreno bilo bi super da fakat zaustave kompletan transfer i pošalju ga na tribine. Hlađenje na godinu dana, taman da ispadne iz forme, a ide evropsko. Ako ga puste, dobri su 25 + 15 u plati, što nije mala stvar, jbg.
Da, vidio sam da su ponudili 58 mil evra za Bernarda (8 sada u vidu pozajmice, 50 ljeto 2024). City je naravno odbio. Igrao je danas od prve, City nema zamjenu za njega i ne vjerujem da će ga pustiti. Sada je do njega.
Što se tiče Cancela, danas nije bio ni na tribinama, a prije neki dan je Pep da može da ide bilo gdje, čak i United ako želi.
Dembele ide, ali ga maltretiraju. Makar malo kad je i on klub. Nemaju se šta neslagati oko cifre, ako je to jasno navedeno u klauzuli. Iskreno bilo bi super da fakat zaustave kompletan transfer i pošalju ga na tribine. Hlađenje na godinu dana, taman da ispadne iz forme, a ide evropsko. Ako ga puste, dobri su 25 + 15 u plati, što nije mala stvar, jbg.
Da, vidio sam da su ponudili 58 mil evra za Bernarda (8 sada u vidu pozajmice, 50 ljeto 2024). City je naravno odbio. Igrao je danas od prve, City nema zamjenu za njega i ne vjerujem da će ga pustiti. Sada je do njega.
Što se tiče Cancela, danas nije bio ni na tribinama, a prije neki dan je Pep da može da ide bilo gdje, čak i United ako želi.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Stvarno bi vrhunac bio da Dembelea zamijene likom zbog čijeg su odlaska ustvari i doveli istog tog Dembelea.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- jasonstatham
- Kontakt:
Ako ga ostave, onda mu mogu finansijski šuknuti. Ostane li, dobiće 6 mil evra bruto platu. Ode li, dobiće 25 mil čiste love od Pariza!
Fakat ga treba ostaviti, **** pare!
Fakat ga treba ostaviti, **** pare!
- numanumaye22
- Kontakt:
Ovaj klub je meme od 2017
Hoce li se skontati vise na kojeg igraca ce se fokusirati. Jbt Bernardo ako je nemoguc. Neces potrosit cijeli august na njega.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.