Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Ma imam osjecaj da je ovo neko Cikicev pisao ili sam Cikic. Cuj 70%. Hoce al u qurcu. I ovi najbolji iz ove generacije tesko da mogu sta vau uraditi. Bas ce oni placenici imati hljeba nekog od kosarke. Da su dobri, ne bi morali placati za pozive.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
https://www.fiba.basketball/europe/u16b ... in-pitesti
Nemanja Vucenovic - Bosnia and Herzegovina
Forward
Birth Date: July 12, 2007 (16 years old)
Height: 2.01m (6ft 7in)
Club: Igokea m:tel (BIH)
Je li ovaj na poziciji onoga Djulica?
Nemanja Vucenovic - Bosnia and Herzegovina
Forward
Birth Date: July 12, 2007 (16 years old)
Height: 2.01m (6ft 7in)
Club: Igokea m:tel (BIH)
Je li ovaj na poziciji onoga Djulica?
Kakvi su nasi u16? Ima li kakvih potencijala tu ili je kao kod u18?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Znaci da se ne nerviram dzaba

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Na FIBAinoj stranici stoji da su otpali Kahvedžić i Livadić za U16. Jel tačno?
Vučenović dobar klinac
. Može igrati sve. Gledao sam ga i čak mislim da je član ove FIBA šampionske ekipe Igokee.
U16 ima 5 odličnih individualaca, pogotovo mislim na Igokeine, Bevandu i ovog malog Jana. Ovi ostali tanko.
Bojim se za Nurkića da će sve ovo oko oca i brata utjecati psihički na njega, mada realno on nije ni bio za reprezentacije, ima potencijala ali treba još dosta da radi.
Elem
Vučenović dobar klinac

U16 ima 5 odličnih individualaca, pogotovo mislim na Igokeine, Bevandu i ovog malog Jana. Ovi ostali tanko.
Bojim se za Nurkića da će sve ovo oko oca i brata utjecati psihički na njega, mada realno on nije ni bio za reprezentacije, ima potencijala ali treba još dosta da radi.
Elem
Hajde što je to rekao Costa ali mi začudno što i Curta reče 
Al obadva ko da su pala s Marsa pa vide neki extra kvalitet kod
djece iz rs -a odnosno iz Hercegovine..Da se ne lažemo uz svo poštovanje oni da imaju ekstra kvalitet kao što analiziraju i kosta i kurta oni bi igrali za naše komšije i susjede.A za nas igraju iz RS-a i iz Hercegovine samo 2 i 3 klasa a kao što rekoh 1 klasu pokupe komšije i susjedi.
Tako da teško da se napravi neki značajniji rezultat Al valjda budu bolji od juniora što i nije neki težak zadatak
Al obadva ko da su pala s Marsa pa vide neki extra kvalitet kod
djece iz rs -a odnosno iz Hercegovine..Da se ne lažemo uz svo poštovanje oni da imaju ekstra kvalitet kao što analiziraju i kosta i kurta oni bi igrali za naše komšije i susjede.A za nas igraju iz RS-a i iz Hercegovine samo 2 i 3 klasa a kao što rekoh 1 klasu pokupe komšije i susjedi.
Tako da teško da se napravi neki značajniji rezultat Al valjda budu bolji od juniora što i nije neki težak zadatak
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Kahvedzic nije trebao otpasti. Odlican suter. Otpali su jos Leon Dunin Wasowicz, Eldar Palavric i Daut Livadic.
kakvi ce biti kad u 15 igraca pozvao Livadica,dijete koje u svom klubu koji je prelos nije najbolji,Leon koji je poceo igrati kosarku prije godinu i po.
najbolji igraci u tom uzrastu iz Federacije nisu ni pozvani,selektor covjek koji i ne prati ovaj uzrast,demagog i uvlaciguz,ali evo dobija drugi mandat nakon prvog koji je vodio katastrofalno,jos jedno prvenstvo i imat ce karijeru boli ga racku
sva sreca b divizija vapi za kvalitetom,jer ovo sto sad igra u b diviziji ne mozes 5 igraca sastaviti koji odkacu od svoje generacije
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
veliki problem je sto nismo poveli nijednog playmakera kako treba, nema ko da prevede loptu preko centra, organizuje napad... ima malac u Buducnosti iz Bijeljine, Miljan, trebali su njega zvati realno.
-
- Kontakt:
Pioniri idu na turnir u Slovenj Gradec sredinom augusta, jel ima Hodzićev neki spisak, koga je ovaj levat zvao?
-
- Kontakt:
Baš me zanima da li će dobijati minute i kako će se snaći moj komšo Milovanović. On još uvijek nema 15 godina, tek puni 15 za mjesec i po dana. U pionirima Igokee je bio glavni plejmejker, a i šut za tri mu je vrlo dobar. Ne srlja, moglo bi se reći da je stara škola, uvijek traži slobodnog igrača. Ali kako rekoh, on je od mnogih mlađi godinu i više, pa ćemo vidjeti kako će to izgledati.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Ova djeca su nevidjeni antitalenti. Lopte ne mogu prevesti.
Hladno ce ispasti i u C diviziju,placenicka oyebina.....
Imal tko da se pozove na odgovornost,gdje je direktor muskih rep.Yebeni Milos i Berbic,kao i novinari predvodjeni BhBasket-dajte jos koji placeni clanak o vehabiji Mustafici,Gagiju Nikolicu i ustasi Mulaomerovicu.....yebo vas Berbic kolektivno.
Imal tko da se pozove na odgovornost,gdje je direktor muskih rep.Yebeni Milos i Berbic,kao i novinari predvodjeni BhBasket-dajte jos koji placeni clanak o vehabiji Mustafici,Gagiju Nikolicu i ustasi Mulaomerovicu.....yebo vas Berbic kolektivno.
ja sam vam napisao da nemamo playmakera jer selektor nije pozvao nijednog lika koji zna prevesti loptu i organizovati napad... tu je najveci problem
-
- Kontakt:
Dobar Mićo. Iz nekog razloga igrao 30 min i dao 3 koša.vladedivac je napisao/la: ↑04 avg 2023, 16:18Baš me zanima da li će dobijati minute i kako će se snaći moj komšo Milovanović. On još uvijek nema 15 godina, tek puni 15 za mjesec i po dana. U pionirima Igokee je bio glavni plejmejker, a i šut za tri mu je vrlo dobar. Ne srlja, moglo bi se reći da je stara škola, uvijek traži slobodnog igrača. Ali kako rekoh, on je od mnogih mlađi godinu i više, pa ćemo vidjeti kako će to izgledati.
Btw
Sramota i bruka.
Fuj šta nam rade sa sporta jbo vam pas mater
Gledam i ne vjerujem. Island nas gazi hahaha
Mi u juniorima i kadetima nemamo NITI JEDNOG momka koji zna igrati kosarku. Kao sto sam uredno precrtao one amatere U18, sad cu i ove koji su jos gori od njih. Do nekad mozda boljih vremena. Gledaj nam trenera

Mi u juniorima i kadetima nemamo NITI JEDNOG momka koji zna igrati kosarku. Kao sto sam uredno precrtao one amatere U18, sad cu i ove koji su jos gori od njih. Do nekad mozda boljih vremena. Gledaj nam trenera

-
- Kontakt:
Nisam gledao utakmicu, ali šta reći kad se izgubi od Islanda. Vidim po statistici da je Mićo bio loš, šut grozan, a pritom i 7 izgubljenih lopti. Ali mi je jasno zašto je igrao 30 minuta. Izgleda da boljeg pleja nema. I takav loš, imao je +3 u kategoriji plus/minus. Znači da su ostali u tih desetak minuta koje je on bio na klupi izgubili 14 razlike. Vidjećemo šta će sutra biti, Gruzija je ipak jača košarkaška zemlja.costacurta08 je napisao/la: ↑04 avg 2023, 21:17Dobar Mićo. Iz nekog razloga igrao 30 min i dao 3 koša.vladedivac je napisao/la: ↑04 avg 2023, 16:18Baš me zanima da li će dobijati minute i kako će se snaći moj komšo Milovanović. On još uvijek nema 15 godina, tek puni 15 za mjesec i po dana. U pionirima Igokee je bio glavni plejmejker, a i šut za tri mu je vrlo dobar. Ne srlja, moglo bi se reći da je stara škola, uvijek traži slobodnog igrača. Ali kako rekoh, on je od mnogih mlađi godinu i više, pa ćemo vidjeti kako će to izgledati.
Btw
Sramota i bruka.
-
- Kontakt:
Ovaj Island je iznimno loša ekipa tako da mislim da lošijih (od ove naše) nema na prvenstvu. Pa i Lux je pobijedio Švicarce jbte, a ono što me impresioniralo je želja za pobjedom i motiv koji su imali Islanđani.vladedivac je napisao/la: ↑04 avg 2023, 21:42Nisam gledao utakmicu, ali šta reći kad se izgubi od Islanda. Vidim po statistici da je Mićo bio loš, šut grozan, a pritom i 7 izgubljenih lopti. Ali mi je jasno zašto je igrao 30 minuta. Izgleda da boljeg pleja nema. I takav loš, imao je +3 u kategoriji plus/minus. Znači da su ostali u tih desetak minuta koje je on bio na klupi izgubili 14 razlike. Vidjećemo šta će sutra biti, Gruzija je ipak jača košarkaška zemlja.costacurta08 je napisao/la: ↑04 avg 2023, 21:17Dobar Mićo. Iz nekog razloga igrao 30 min i dao 3 koša.vladedivac je napisao/la: ↑04 avg 2023, 16:18Baš me zanima da li će dobijati minute i kako će se snaći moj komšo Milovanović. On još uvijek nema 15 godina, tek puni 15 za mjesec i po dana. U pionirima Igokee je bio glavni plejmejker, a i šut za tri mu je vrlo dobar. Ne srlja, moglo bi se reći da je stara škola, uvijek traži slobodnog igrača. Ali kako rekoh, on je od mnogih mlađi godinu i više, pa ćemo vidjeti kako će to izgledati.
Btw
Sramota i bruka.
Kod naših neki bojažljivo-qurchevito-prepotentni mod.
I još jedna stvar, izgled našeg trenera i pomoćnika vs Islanđani

Qurcu ovo ne valja.

Boze sacuvaj Island ih dobi…
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.