Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bradarić je pojačanje za grupnu fazu. Zrinjski nastavlja sa veoma ozbiljnim pristupom, zato su tu gdje jesu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Treba imati i dobrog menadzera,koji je prije svega dobar čovjek,koji ne gleda samo sebe... a takvih je malo... Kod nas samo gledaju da uvale igrača u Tursku ili Hrvatsku,uzmu proviziju i to je to.. a igrač nestane sa terena...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
MortemHz je napisao/la: ↑04 avg 2023, 18:22Koliko pišeš o Sarajevu i pitarima počeli su ti se i priviđati, ljudino ovaj momak navija za Velež19vendetta87 je napisao/la: ↑04 avg 2023, 18:13Pa i vama ce ista stvar biti sa Penaradnom, a Boga mi i sa Vrancicem![]()
![]()

Covjek opsjednut FKS
Bradaric je ozbiljan pristup toliko da ga Hajduk nije htio nazad

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Zato si uzeli TBL-a prije njega...

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ma pusti dusmane nek crknu. Stavi Dala na 5 miliona pa nek izgori sve.Zukanovic je napisao/la: ↑04 avg 2023, 16:23Ja ne znam sto neko mora pricat glupost kad se na TM sve moze viditi. On je dobio 0 ( 22.03.2021) sto je tada imao vise utakmica za U19. za u21 je igrao 29.03.2021. i nakon toga sto je bio pravi clan prvog tima dobio je 200.000.
Kakave veze ima Amoah za Dalom?
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Hajduk ima na raspolaganju 10 igrača u veznom redu, nekoliko izuzetno talentovanih kapitalaca, Bradarić im nije potreban.
Apsurdno je pričati o tome kakvo je on pojačanje za bilo koji klub u našoj ligi, pa i Zrinjski.
Čovjek je osvojio srebro na SP u Rusiji.
Apsurdno je pričati o tome kakvo je on pojačanje za bilo koji klub u našoj ligi, pa i Zrinjski.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Pitanje je u kakvom je stanju... Sezona bez kluba i plus slomio nogu zimus na futsalu, tako da nije ni trenirao jedan periodVirtu4l je napisao/la: ↑04 avg 2023, 18:41Hajduk ima na raspolaganju 10 igrača u veznom redu, nekoliko izuzetno talentovanih kapitalaca, Bradarić im nije potreban.
Ibričić poslao poruku za pamćenje. 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Široki nije tri pasa povezao u prvih 10 minuta. Ko da protiv Sevilje igraju.
Posušje - Široki Brijeg se igra večeras
Zvijezda - Igman sutra
Velež - GOŠK prekosutra
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mislio sam da ce Siroki biti bolji ove sezone. I nadao se dobrim igrama njih i Veleza da se malo zakuha. Da imas 6 jakih utakmica u prvih 12 kola.
I dalje mislim da je Zrinjski najjaci.
Borac ce bas zapeti da uzme titulu. Imaju dobar tim ruku na srce. Ona Austrija bi nabila sve nase ekipe. A Borac imao sanse i zicere da ih prode.
Sarajevo. Ne znam sta tu napisati a da ne bude provokacija. Na papiru i na njihovom podforumu strasno izgledaju. U realnosti za sad veoma lose. Ne moze ih se jos otpisati ali ovaj trener sto je dosao nije ono sto se ocekivalo. Mnogo je boljih imena bilo u opticaju. Ali sacekajmo. Vec u Septembru ce se mnogo toga o Sarajevu moci reci.
Zeljo. Navijacki za nas najbolji. Ali skripi na par bitnih pozicija. Ne bih da ih navodim jer su momci izginuli i svi odigrali za cistu desetku. Ako Basic prenese ovo od zadnje 3-4 sedmice na ligu gdje Galic neproznatljiv, Jasarevic takodje. Krpic i Haracic zajedno sa Mekic i Amoahom (ukoliko ostanu) su u strasnoj formi. Onda tu imas igrace na koje se moze osloniti: Ovcina (da se brzo oporavi), Rustem, Biber, Dubackic, Drina. Tu su i iskusni Aco, Coca i Stila. Samo da se prenese sve ovo na domace takmicenje mislim da mozemo biti top 3. A lako i 5. ako kola krenu niz brdo pa se ne uspijemo odmoriti od ove evrope na vrijeme.
Velez. Najveca im je mana onaj coban na klupi. Finih igraca imaju. Ali nisam ubjedjen da im je trener los. Mozda me demantuje. Ali Velez ce igrati dobru sezonu da je bolji trener evropa bi bila garantovana. Ovako ostaje da se vidi.
Siroki kao sto gore rekoh vise sam ocekivao. Ali oni imaju zagarantovane bodove protiv Zelje i Sarajeva. Ja ne pamtim lagane utakmice sa njima i kad su najgori bili.
Borac ce bas zapeti da uzme titulu. Imaju dobar tim ruku na srce. Ona Austrija bi nabila sve nase ekipe. A Borac imao sanse i zicere da ih prode.
Sarajevo. Ne znam sta tu napisati a da ne bude provokacija. Na papiru i na njihovom podforumu strasno izgledaju. U realnosti za sad veoma lose. Ne moze ih se jos otpisati ali ovaj trener sto je dosao nije ono sto se ocekivalo. Mnogo je boljih imena bilo u opticaju. Ali sacekajmo. Vec u Septembru ce se mnogo toga o Sarajevu moci reci.
Zeljo. Navijacki za nas najbolji. Ali skripi na par bitnih pozicija. Ne bih da ih navodim jer su momci izginuli i svi odigrali za cistu desetku. Ako Basic prenese ovo od zadnje 3-4 sedmice na ligu gdje Galic neproznatljiv, Jasarevic takodje. Krpic i Haracic zajedno sa Mekic i Amoahom (ukoliko ostanu) su u strasnoj formi. Onda tu imas igrace na koje se moze osloniti: Ovcina (da se brzo oporavi), Rustem, Biber, Dubackic, Drina. Tu su i iskusni Aco, Coca i Stila. Samo da se prenese sve ovo na domace takmicenje mislim da mozemo biti top 3. A lako i 5. ako kola krenu niz brdo pa se ne uspijemo odmoriti od ove evrope na vrijeme.
Velez. Najveca im je mana onaj coban na klupi. Finih igraca imaju. Ali nisam ubjedjen da im je trener los. Mozda me demantuje. Ali Velez ce igrati dobru sezonu da je bolji trener evropa bi bila garantovana. Ovako ostaje da se vidi.
Siroki kao sto gore rekoh vise sam ocekivao. Ali oni imaju zagarantovane bodove protiv Zelje i Sarajeva. Ja ne pamtim lagane utakmice sa njima i kad su najgori bili.
Brat mu je bio veći talenat pa je odigrao samo dvije sezone profesionalnog fudbala vani. Loše društvo i propao skroz.
Ispade da je Basic vodio Rijeku sa dosta uspjeha, ispade da je Basic igrao grupe i to jako uspjesno, ispade da je Basic vodio najbolje klubove u Slo. A Rozman imao niz od boga pitaj koliko poraza u jednoj od najgorih ekipa u Slo Radomlju. Eto koliko ste vi realni.Vandeta je napisao/la: ↑04 avg 2023, 21:39Mislio sam da ce Siroki biti bolji ove sezone. I nadao se dobrim igrama njih i Veleza da se malo zakuha. Da imas 6 jakih utakmica u prvih 12 kola.
Nije ovaj nas Guardiola ali sta je losiji od ovih sto su bili u opticaju? Mozda od Simundze.
Vidjecemo vas bas u prvenstvu, nafurali ste se sa Rustemovicem kao najvecim pojacanjem, al da ne bude da provociram.
Vas Touch down ce biti zestok!
Teren u Posušju kao u sred zime
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Ali je zato posjeta standarno na visokom nivou. Ponovo će biti odmah iza najvećih klubova, Želje, Sarajeva i Zrinjskog.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Doživio je Nedim tešku povredu koljena, a Velež ga šutnuo.
edit: ovaj dadić je malouman
Zadnja izmjena: KapitenK, dana/u 04 avg 2023, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
Čist crveni on mu daje žuti hahaha
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.