Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
A Amer ide u Forrest. Lijepo Bogami
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma dovodimo odlicnog golmana,mislim da ce radi distribucije lopte skinuti Ramsa s gola,ako ga dovedemo za 25 miliona to ce biti super jer i ovog Amera cemo uvljati za 10-15 milki.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- AshburtonG
- Kontakt:
Mi trazimo oko 18 miliona, a ovi su navodno spremni ponudit oko 12. Vjerujem da cemo se naci na 15 i dodat jos toliko za Rayu. Po meni previse za golmana iz Brentforda u zadnjoj godini ugovora, ali eto...
Čelzi za svoje kloceve naplati više, Balogun dao 20+ golova u ligi i ne možemo više od ovoga da uzmemo
- AshburtonG
- Kontakt:
Poznavajuci nase idiote oni ce pristat, a dat iste pare za golmana u zadnjoj godini ugovora.
Ispod 50 miliona € ne treba uopce ni razgovarat. Momak tek napunio 22 godine i ima jako dobru sezonu iza sebe. Ja bih ga ponudio nekome u EPL za dzabe na posudbu. Fulham bi ga uzeo bez problema u slucaju da prodaju Mitra. Medjutim, ocito da on nije kooperativan kao Saliba, jer momak zeli sansu u prvom timu ili prodaju. S jedne strane mi nije jasno u potpunosti, jer se nadam da ne zivi u zabludi da ga jedna solidna sezona u farmer ligi kandiduje za prvog centarfora top 3 tima EPLa. S druge strane, ako mi je Arteta ponudio ulogu treceg napadaca, onda bi realno svaki 22godisnjak osjetio nedostatak povjerenja.
Mislim da ima mnogo uloge u razmisljanju Edua i Artete cinjenica da za ovog malog mogu uzet 50 miliona nekome, dok bi tesko nasli budalu koja bi za Edija i duplo manje.

Ispod 50 miliona € ne treba uopce ni razgovarat. Momak tek napunio 22 godine i ima jako dobru sezonu iza sebe. Ja bih ga ponudio nekome u EPL za dzabe na posudbu. Fulham bi ga uzeo bez problema u slucaju da prodaju Mitra. Medjutim, ocito da on nije kooperativan kao Saliba, jer momak zeli sansu u prvom timu ili prodaju. S jedne strane mi nije jasno u potpunosti, jer se nadam da ne zivi u zabludi da ga jedna solidna sezona u farmer ligi kandiduje za prvog centarfora top 3 tima EPLa. S druge strane, ako mi je Arteta ponudio ulogu treceg napadaca, onda bi realno svaki 22godisnjak osjetio nedostatak povjerenja.
Mislim da ima mnogo uloge u razmisljanju Edua i Artete cinjenica da za ovog malog mogu uzet 50 miliona nekome, dok bi tesko nasli budalu koja bi za Edija i duplo manje.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Raja se dovodi jer se cirkuzant na golu previše osilio i ulijenio.
Sljedeći dizasterclass, odma klupa.
Svaka čast upravi na ovom potezu, jedno od gorućih problema u ekipi.
Sljedeći dizasterclass, odma klupa.
Svaka čast upravi na ovom potezu, jedno od gorućih problema u ekipi.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
I ovaj šugavi Hiinter nema nikog u rosteru s kim bi ga trampao plus pare.
⚜️~⚜️~⚜️
Radije bi da klub posluje sa Putinom nego Italijanima, yebeni cigani kakvih nema na planeti
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ima Lautaro 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ma ne treba se upustati sa ovim levatinama iz Serie A u bilo kakav biznis.
⚜️~⚜️~⚜️
Bolje prodati za manje para nekome tko ce platiti do kraja desetljeća nego nekom u italiji
Nismo cigani, jednostavno nemamo para. Stariji među vama se možda sjećaju Morattijevog vremena kad je Inter nekoliko puta obarao svjetske rekorde u transferima (Ronaldo, Vieri itd). A sad čak i pare od prodaje se ne mogu kompletno usmjeriti za pojačanja nego samo dio pa nam sportski direktor Marotta mora bit mađioničar da napravi konkuretnu ekipu za napad na titulu u ligi. Al eto i kao takvi smo igrali finale CL i bili potpuno ravnopravni tom strašnom City-ju koji vas godinama tambura u ligi. Nije sve u parama, ima nešto i u DNK
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
cigani ko i juventus, malo ste manji doduše po pitanju transfera, oni su nadyebali svaku moguću ekipu na planetiBiscione je napisao/la: ↑05 avg 2023, 13:55Nismo cigani, jednostavno nemamo para. Stariji među vama se možda sjećaju Morattijevog vremena kad je Inter nekoliko puta obarao svjetske rekorde u transferima (Ronaldo, Vieri itd). A sad čak i pare od prodaje se ne mogu kompletno usmjeriti za pojačanja nego samo dio pa nam sportski direktor Marotta mora bit mađioničar da napravi konkuretnu ekipu za napad na titulu u ligi. Al eto i kao takvi smo igrali finale CL i bili potpuno ravnopravni tom strašnom City-ju koji vas godinama tambura u ligi. Nije sve u parama, ima nešto i u DNK
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ali koliko su samo dosadni hebote
50 mil je minimum minimuma.
⚜️~⚜️~⚜️
- AshburtonG
- Kontakt:
Inter me podsjeca na mene kad gledam auta od 60k na mobile.de, a nemam ni za pola. Gurbeti, koji ce do zadnje minute smarat sa svojim ponudama. Doduse, s nama se uglavnom svako i sprda tokom ovih pregovora. Mi nit´ znamo kupit, nit´ prodat igraca. Timber je najbolji transfer u zadnjih 10 godina i jedan od rijetkih izuzetaka, gdje smo platili cijenu ispod njegovog kvaliteta.
Na kraju cemo ga i prodat za 35 miliona plus 10 miliona u nekim bonusima.
Na kraju cemo ga i prodat za 35 miliona plus 10 miliona u nekim bonusima.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Izgleda da je mamac talijanske kuhinje proradio
⚜️~⚜️~⚜️
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Timber lijevo
Rice partey Odegaard
Saka Havertz martineli
Ovo bi moglo biti zanimljivo
Hajmooo
Rice partey Odegaard
Saka Havertz martineli
Hajmooo
Rođen s tobom da budem
Ma ja Havertz špic, ne znam opet zašto se sve lomi na Trossardu, nidje veze iskreno.
Hajd da vidimo od cega smo ,mislim da cemo mi ici pun gas dok za City nisam bas siguran ,ali oni su nas do sada redovno marisali i sa pola gasaFaraon iz Visokog je napisao/la: ↑06 avg 2023, 16:05Timber lijevo
Rice partey Odegaard
Saka Havertz martineli
Hajmooo

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ne treba pridavati znacaja ovoj utakmici