FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
41
22%
2. Borbu za Evropu
87
46%
3. Sredinu tabele
34
18%
4. Borbu za opstanak
27
14%

Ukupno glasova: 189

MocMahale444

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MocMahale444 » 04 avg 2023, 21:39

To je ok ali onda pada u vodu prica kako hocemo da napredujemo. Mozda brzinom kornjace.

Ovako sigurno neces napredovati, vec nazadovati.
Zavalit ce trenera ko bekana samo gledaj, a taj trener je nase najvece pojacanje.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 04 avg 2023, 21:44

MocMahale444 je napisao/la:
04 avg 2023, 21:39
To je ok ali onda pada u vodu prica kako hocemo da napredujemo. Mozda brzinom kornjace.

Zavalit ce trenera ko bekana samo gledaj, a taj trener je nase najvece pojacanje.
Slazem se i to se ne treba dopustiti. Sarajevo je mahala, sve se vrlo brzo sazna :mrgreen:

Basic je, realno, nase najvece pojacanje i treba ga sacuvati po svaku cijenu. S druge strane ako imas igrace koji hoce da idu po svaku cijenu mi tu malo sta mozemo uraditi osim da im nadjemo adekvatnu zamjenu, a to nije lako uraditi.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 04 avg 2023, 21:44

Kakav je ovaj al jabber , cuo sam da je bolji of svih vasih veznjaka.. igraci koje zeljo realno moze dovesti a da bi bili pojacanja tj upgrade su:
Vedad radonja zeljino dijete drugi tim aeka mlad je moze jos puno...
Aldin cajic - bez kluba vec 6 mjeseci ali bi prekucao nasu ligu

Probati recimo napravit deal sa sisojem da mesinovic I sukilovic dodzu dzabe a da on uzme 30 posto od sljedeceg transfera.. becu I gasala poslati na posudbu u zvijezdu 09 ako bude kakve fajde od njih uzeti ih nazad..

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 04 avg 2023, 21:51

RatoborniMrmot je napisao/la:
04 avg 2023, 21:44
MocMahale444 je napisao/la:
04 avg 2023, 21:39

Slazem se i to se ne treba dopustiti. Sarajevo je mahala, sve se vrlo brzo sazna :mrgreen:

Basic je, realno, nase najvece pojacanje i treba ga sacuvati po svaku cijenu. S druge strane ako imas igrace koji hoce da idu po svaku cijenu mi tu malo sta mozemo uraditi osim da im nadjemo adekvatnu zamjenu, a to nije lako uraditi.
Dobro zna se da je Željo prolazna stanica ali moramo na nekom igracu napraviti primjer i tribinat ga po cijenu zivota.

Prodat za sto vise mozemo ako ne onda nek produzi ugovor (poboljsan) , ako nece to onda tribina jarane.
Ovako igracima kako se digne ce ucijenjivati klub.

AlijagaPetkim
Kontakt:

Post Postao/la AlijagaPetkim » 04 avg 2023, 22:02

Svi igraci su zaslužili povećanje a ne samo Mekic. Ako se to ne uradi ne cijenis igraca I samim tim da će htjeti čim izleti bilo sta.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 04 avg 2023, 22:57

1921boy je napisao/la:
04 avg 2023, 21:03

Allyson i Al-Jaber trebaju da dobiju papire. Njih izgleda niko ne računa, niti spominje.
Kako je krenulo za njih dvojicu, da Bog da do Nove godine da dobiju papire. Ja stvarno ne znam sta tu toliko zapinje, jesu li clanovi nekog kartela sa kriminalnim miljeom, pa se toliko dugo ceka na papire.
Borac i Sarajevo bez problema svoje strance registrovali, a kod nas 2 mjeseca vec papire sređuju
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 04 avg 2023, 23:06

Ako kreteni puste Amou i Mekiča čeka nas interesantna borba za opstanak. Jeste li vi ljudi svjesni da mi nemao ekipu koja se može boriti za Europu a očito da nemaju namjeru da nas pojačaju.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 04 avg 2023, 23:19

Sačekajte malo, pa onda donosite zaključke.
mosa lošmi stićko tit-ula!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 04 avg 2023, 23:29

Vandeta je napisao/la:
04 avg 2023, 21:05
bhsport je napisao/la:
03 avg 2023, 22:36
Vandeta je napisao/la:
03 avg 2023, 22:23

Ne seri!
Nauci se komuniciranju.
Pricaj sta hoces, sa ovom dvojicom bi puno stabilniji i opasniji bili i imali sanse za realan prolaz.
To ti otkrio toplu vodu? Pa nismo mi mutavi da to ne skontamo. Ljudi otisli jer ih nismo mogli priustiti. I sad je veoma moguce da dva najbolja odu. Mi svi glupi a ti pametan pa nam reci kako bi nam najbolji igrac pomogao u prolazu.
Ja i ?, Sa njima bi prosli ovako smo sa puno slabijom ekipom se drzali do kraja. A decko malo si previse frustriran i bezobrazan u komunikaciji.
Bila je opcija da odigraju evropu i odu ali nije upalilo tako da nauci malo diskutovati i postovati tudje misljenje.
Da su bili pametni bila bi to win win situacija ali eto.
To da si glup sam si rekao.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 04 avg 2023, 23:34

Sto se tiče ovog dvojca, zamjenu za Mekica moramo naci, ne mozemo ni krpiti sa ovim rosterom a Hamu mozemo skrpiti.
Meka je zaslužio da zaradi, prekucao je ove 4 tekme a Hamu treba prodati jer produzenja ugovora jos nema.

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 04 avg 2023, 23:43

Apsolutno mozemo, na jedno krilo Drljo na drugu stranu Gasal i vozi misko. Sredinu ostaviti Biber, Rustemovic turuljanin, zasto ne pokusati

Vandeta
Kontakt:

Post Postao/la Vandeta » 04 avg 2023, 23:46

bhsport je napisao/la:
04 avg 2023, 23:29
Vandeta je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
03 avg 2023, 22:36

Nauci se komuniciranju.
Pricaj sta hoces, sa ovom dvojicom bi puno stabilniji i opasniji bili i imali sanse za realan prolaz.
To ti otkrio toplu vodu? Pa nismo mi mutavi da to ne skontamo. Ljudi otisli jer ih nismo mogli priustiti. I sad je veoma moguce da dva najbolja odu. Mi svi glupi a ti pametan pa nam reci kako bi nam najbolji igrac pomogao u prolazu.
Ja i ?, Sa njima bi prosli ovako smo sa puno slabijom ekipom se drzali do kraja. A decko malo si previse frustriran i bezobrazan u komunikaciji.
Bila je opcija da odigraju evropu i odu ali nije upalilo tako da nauci malo diskutovati i postovati tudje misljenje.
Vidis koliko si glup. Sve pises sto mi znamo i za tu opciju i da je bolje bilo da su ostali ali da nisu htjeli. I totalno ti je bio nepotreban komentar spominjanja njih dvojice. Glup ti je komentar bio i zato si dobio takvu repliku.

@Bojudaosinebu Drljo je veoma malo pokazao u Evropi. Gasal bolji bio kad je rotiv usao neko zadnju tekmu. Ako cemo se ganjati sa ove tri ekipe koje se namecu kao kandidati za vrh onda Boga mi tesko.

Azzuri
Kontakt:

Post Postao/la Azzuri » 04 avg 2023, 23:46

Drljo i Gasal onime sto pruzaju trenutno su 2 igraca manje. Jucer kombinacija na krilo odjednom Drljo i Gasal, oci peku odmah.. Drljo od Leotara bukvalno 1 stvar nije uradio da valja, jednom santosu asistirao i to slucajno i to je to, a ne moze se reci da ne dobija sansu..a Gasal ni prije povrede nije pravio neku razliku, kamo li sada..

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 04 avg 2023, 23:47

Vandeta je napisao/la:
04 avg 2023, 23:46
bhsport je napisao/la:
Vandeta je napisao/la:

Vidis koliko si glup. Sve pises sto mi znamo i za tu opciju i da je bolje bilo da su ostali ali da nisu htjeli. I totalno ti je bio nepotreban komentar spominjanja njih dvojice. Glup ti je komentar bio i zato si dobio takvu repliku.

@Bojudaosinebu Drljo je veoma malo pokazao u Evropi. Gasal bolji bio kad je rotiv usao neko zadnju tekmu. Ako cemo se ganjati sa ove tri ekipe koje se namecu kao kandidati za vrh onda Boga mi tesko.
Definitivno tvrdoglav i bezobrazan ko mazga.
Kuci pa tako pricaj.

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 04 avg 2023, 23:49

Vandeta je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
Vandeta je napisao/la:

Ma drug ovo je sala bila, veselinovic je korisniji i opasniji od obojice zajedno. Trenutnoj ekipi fale 2.3 igraca za prvih 11 da bi bili konkretni za borbu uopste a kamoli da odu jos dvojica iz prvih 11 ,onda ti fali 5 igraca.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 04 avg 2023, 23:53

Azzuri je napisao/la:
Drljo i Gasal onime sto pruzaju trenutno su 2 igraca manje. Jucer kombinacija na krilo odjednom Drljo i Gasal, oci peku odmah.. Drljo od Leotara bukvalno 1 stvar nije uradio da valja, jednom santosu asistirao i to slucajno i to je to, a ne moze se reci da ne dobija sansu..a Gasal ni prije povrede nije pravio neku razliku, kamo li sada..
Drljo cim napuni 22 godine, dati mu papire i nek ide iz kluba. Definitivno najgori igrac u ovim evropskim utakmicama, pogotovo ove zadnji dvije.
Ako se ne rijesi lopte u prva dva dodira, izgubice je sigurno, jer lik nerezonski ulazi u driblinge na dva protivnicka igraca
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 05 avg 2023, 00:18

Tonci mujan je pred potpisom
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 05 avg 2023, 00:30

Kakve gluposti se ovdje pisu. Pa dovest ce se zamjene za te igrace, jel bolje sta zaraditi i usmjeriti na pojacanja, nego dzaba da odu? A igracki smo top 3 ekipe. Sa Allysonom i Jaberom cemo dobiti sirinu, samo da se to brzo zavrsi.
Fk Željezničar.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 05 avg 2023, 01:07

Nama je falio jedan dobar veznjak i prije price da bi Mekic mogao otic. To vidimo svi mi ovdje tako da sumnjam da toga nisu svjesni Basic, Tuce i ostali. Eto kao oni ne bi voljeli da imamo Kroosa u veznom redu.
Situacija je takva kakva jest. Ne sumnjam da ce doc jos neki igrac, mozda i ova 2 stranca budu bas dobri.
Nase je da se nadamo da novi igraci zadovolje te da bodrimo i ne stvaramo pritisak.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 05 avg 2023, 01:39

Kakav pritisak ba ?
Nema jednog posta da je bio napisan koji odaje pritsak na igrace ili da negativno pise.

Imaju podrsku 100% igraci i Basic.

Vecina ne pise lose ni za upravu ali sporo je ovo sve presporo a zazelili se i mi trofeja.

Hocemo i mi titulu, hocemo barem kup.

Kako svi mogu a mi ne a najvise navijaca imamo i simpatizera
;)

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Orvel, sebalos i 34 gosta.