FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Crnjak, Boze sacuvaj
Bas uzas, tako mlad... 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ono što te/nas ovdje pod nickom "oslobadja" pa pišemo nebuloze, vrijedjamo... tamo bi te/nas sputavalo da to radiš. Uostalom šta te ovdje sprječava da nam se obratiš pod punim imenom i prezimenom? Eh to je to!tabba77 je napisao/la: ↑04 avg 2023, 20:33obrijanopile je napisao/la: ↑04 avg 2023, 18:49Davno sam pisao da klub treba na zvaničnoj stranici napraviti forum gdje bi se moglo pristupiti sa brojem clanske karte i šifrom koju dobijete uz clansku, a ne bi bilo nikova vec pravo ime i prezime.![]()
Nego... Bandit Bandić (zato se i preziva tako jer nomen est omen) oštetio Posušje. Žao mi je Crnkića- neka se allah dž.š. smiluje njegovoj duši!
Bože sačuvaj, neka mu je rahmet duši a porodici sabur.
Da mu Allah podari lijepi džennet...
Bože sačuvaj, neka mu je rahmet duši a porodici sabur.
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Ovo Posušje puno ozbiljnija ekipa od Sloge, zaslužili su da uzmu Lišticu bar 2-0 ali lopta nije htjela u gol, ne smijemo im pristupiti olako...
-
- Kontakt:
Bašum Sagosum cijeloj bordo porodici.
Kakav je osjecaj onom ljudskom odronu i šljamu koji je rahmetli Crnkicu, Rustemovicu, Melunovicu i mnogim drugim nasim igracima psovao dabogda umro...nedocekao jutro i ostale ogavne psovke kakav im je sada osjecaj kad se desi ovakva tragedija i tuga i kad mlad covjek preseli.
Bašum sagosum porodici i da ti dragi Allah podari lijepi dzenet
Allah mu podario Dzennet aBd ! Tuga prevelika Bgm.
Porodici saucesce.
Porodici saucesce.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
E moj brate nemaju oni mozga jer da imaju ne bi nikada to ni izgovorili zbog fudbala. J..o te fudbal. Momci igraju najbolje što mogu (zbog sebe, to im je posao), a nama u glavi uvijek neke teorije zavjera. Zar ne može neko biti bolji od nas pa svi igraju danas. Molim Allaha da se smiluje Nerminu i oprosti mu grijehe.ado-hz je napisao/la: ↑05 avg 2023, 10:04Kakav je osjecaj onom ljudskom odronu i šljamu koji je rahmetli Crnkicu, Rustemovicu, Melunovicu i mnogim drugim nasim igracima psovao dabogda umro...nedocekao jutro i ostale ogavne psovke kakav im je sada osjecaj kad se desi ovakva tragedija i tuga i kad mlad covjek preseli.
Mi nikada odustati necemo...
-
- Kontakt:
Kako je meni bilo milina gledati tog covjeka onu sezonu jednu
Da ti Allah podari lijepi Dzennet a porodici Sabur
Da ti Allah podari lijepi Dzennet a porodici Sabur
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Pa nisu navijaci prijetili pistoljem njemu nego on navijacima... ono... back to reality.
Ja koliko se sjecam da crnkic je dobio i aplauz na kosevu kad je igrao za tc
Pises bas gluposti... u svakom velikom klubu igraci dozive te stvari od minhena, juventusa pa do klubova kao hajduk dinamo sarajevo... tako da Nerminu neka Allah da lijepi dzennet a porodici sabur... tuga velika
Ja koliko se sjecam da crnkic je dobio i aplauz na kosevu kad je igrao za tc
Pises bas gluposti... u svakom velikom klubu igraci dozive te stvari od minhena, juventusa pa do klubova kao hajduk dinamo sarajevo... tako da Nerminu neka Allah da lijepi dzennet a porodici sabur... tuga velika
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ne serite ba dobio momak aplauz kad je dosao na Kosevo, naravno da ne treba psovati svojim igracima i to najveci debili rade, ostavite momke na miru vise pogotovo sada ima jedan pojedinac kojem su se pitari naklatili, ali u ovom trenutku to spominjati ne ide nikako
Nek ti je rahmet dusi Crnka.
Nek ti je rahmet dusi Crnka.
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 05 avg 2023, 10:56, ukupno mijenjano 1 put.
Cinjenica jeste da je dobio aplauz.
Cinjenica jeste da se svi sjecamo pod kojim uslovima je otisao iz Sarajeva.
Neka nas sve ovo nauci da budemo bolji.
Cinjenica jeste da se svi sjecamo pod kojim uslovima je otisao iz Sarajeva.
Neka nas sve ovo nauci da budemo bolji.