Neko tu cifru prebaci protiv Klisa iz Buturovic polja

Moderator/ica: GracanicaAA
Rece stanovnik grada kojima je glavni dogadjaj u gradu Cimburijada
Na kojoj skali je to
Na svakoj, vise sezona u prvoj ligi, bolji rezultati, bolji plasmani, manje puta ispadali, bolji u evropi, ne znam za međusobni skor (nek neko nađe), vi jedino imate te ratne titule, ništa vise
2x Mitropa/Srednjoevropski kupOnlyLeft22 je napisao/la: ↑05 avg 2023, 11:50Na svakoj, vise sezona u prvoj ligi, bolji rezultati, bolji plasmani, manje puta ispadali, bolji u evropi, ne znam za međusobni skor (nek neko nađe), vi jedino imate te ratne titule, ništa vise
E zbog ovog nikad vise necete igrat Evropi u Zenici.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑05 avg 2023, 11:50Na svakoj, vise sezona u prvoj ligi, bolji rezultati, bolji plasmani, manje puta ispadali, bolji u evropi, ne znam za međusobni skor (nek neko nađe), vi jedino imate te ratne titule, ništa vise
Čelik i evropaantisisoja1919 je napisao/la: ↑05 avg 2023, 12:02E zbog ovog nikad vise necete igrat Evropi u Zenici.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑05 avg 2023, 11:50Na svakoj, vise sezona u prvoj ligi, bolji rezultati, bolji plasmani, manje puta ispadali, bolji u evropi, ne znam za međusobni skor (nek neko nađe), vi jedino imate te ratne titule, ništa vise
Jest da bi to bila jedina prilika Zenićanima da vide neko evropsko takmičenje u zadnjih 20+ godina, al ce ostat dosljedni sebi i drzat se cimburijade.
Pa mi smo 1989. godine bili jesenji prvak SFRJ, dok ste vi te sezone ispali iz lige. Kasnije ste nesto osvojili dok su ljudi jos u rovovima bili, drzava nije bila ni formirana kako treba.brill je napisao/la: ↑05 avg 2023, 12:002x Mitropa/Srednjoevropski kupOnlyLeft22 je napisao/la: ↑05 avg 2023, 11:50Na svakoj, vise sezona u prvoj ligi, bolji rezultati, bolji plasmani, manje puta ispadali, bolji u evropi, ne znam za međusobni skor (nek neko nađe), vi jedino imate te ratne titule, ništa vise
1x Intertoto kup
3x liga BiH
2x kup BiH
....
ali to nije bitno,
uspjeh je ipak 9. mjesto u jugi 7deset i neke
![]()
samo sto ste vi ostali i dan danas prvorazredni klub ex-yu.... niste odmakeli centaRollingPaper je napisao/la: ↑05 avg 2023, 12:33Pa mi smo 1989. godine bili jesenji prvak SFRJ, dok ste vi te sezone ispali iz lige. Kasnije ste nesto osvojili dok su ljudi jos u rovovima bili, drzava nije bila ni formirana kako treba.brill je napisao/la: ↑05 avg 2023, 12:002x Mitropa/Srednjoevropski kupOnlyLeft22 je napisao/la: ↑05 avg 2023, 11:50
Na svakoj, vise sezona u prvoj ligi, bolji rezultati, bolji plasmani, manje puta ispadali, bolji u evropi, ne znam za međusobni skor (nek neko nađe), vi jedino imate te ratne titule, ništa vise
1x Intertoto kup
3x liga BiH
2x kup BiH
....
ali to nije bitno,
uspjeh je ipak 9. mjesto u jugi 7deset i neke
![]()
Vi ste samo drugorazredni ex-yu klub i to je to.
Zato ste vi odmaklibrill je napisao/la: ↑05 avg 2023, 12:37samo sto ste vi ostali i dan danas prvorazredni klub ex-yu.... niste odmakeli centaRollingPaper je napisao/la: ↑05 avg 2023, 12:33
Pa mi smo 1989. godine bili jesenji prvak SFRJ, dok ste vi te sezone ispali iz lige. Kasnije ste nesto osvojili dok su ljudi jos u rovovima bili, drzava nije bila ni formirana kako treba.
Vi ste samo drugorazredni ex-yu klub i to je to.![]()
![]()
Pobjednici po sezonamaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑05 avg 2023, 12:20Čelik i evropaantisisoja1919 je napisao/la: ↑05 avg 2023, 12:02E zbog ovog nikad vise necete igrat Evropi u Zenici.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑05 avg 2023, 11:50
Jest da bi to bila jedina prilika Zenićanima da vide neko evropsko takmičenje u zadnjih 20+ godina, al ce ostat dosljedni sebi i drzat se cimburijade., igrali su samo onaj smiješni neki interfufu cup. Celik nikada nije igrao pravu Evropu, ali je Zenica uživala u Evropi. Sloboda, Sarajevo a možda će i Velež igrati Evropu u Zenici
![]()
od vas svjetlosnu godinuDamirT je napisao/la: ↑05 avg 2023, 12:42Zato ste vi odmaklibrill je napisao/la: ↑05 avg 2023, 12:37samo sto ste vi ostali i dan danas prvorazredni klub ex-yu.... niste odmakeli centaRollingPaper je napisao/la: ↑05 avg 2023, 12:33
Pa mi smo 1989. godine bili jesenji prvak SFRJ, dok ste vi te sezone ispali iz lige. Kasnije ste nesto osvojili dok su ljudi jos u rovovima bili, drzava nije bila ni formirana kako treba.
Vi ste samo drugorazredni ex-yu klub i to je to.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Haj dobro, eto jeste
Mora neko i zayebavat. Mijenjam malo @sky-a
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.