Vidio sam jutros samo Salku neko zeljezo iznosi sa stadiona

Vidio sam jutros samo Salku neko zeljezo iznosi sa stadiona
ma toooooooo vidi se gari u ocima da moze trcat 2 dana
Vidi se da je klasa, ne mijenja često klubove;-)
Njemu bi se najviše obradovale gazde mostarskih diskoteka
Stvarno golemo ,samo daj Bože da fizički bude barem blizu neke svoje prave forme.I takav bi nam bio od koristi.Antipolitika3 je napisao/la: ↑04 avg 2023, 17:33
Nevjerovatno da je clan generacije 2018 i srebra u Rusiji postao clan HSK Zrinjskog.
Valjda se pokaze u dobrom svjetlu .Vjerovatno najzvucnije pojacanje ikada.
Insajderske informacije kažu da ga mišići yebuAntipolitika3 je napisao/la: ↑04 avg 2023, 21:44A jeste cjepidlake![]()
Imamo pola ekipe veci invalidi nego 90% branitelja na papiru i sad vam garavi ne valja.
Doduse gledam i on je bio svako malo ozlijedjen.
Ako barem jednog vratimo u formu imamo BiMgoDTzmu30 je napisao/la: ↑04 avg 2023, 22:24Insajderske informacije kažu da ga mišići yebuAntipolitika3 je napisao/la: ↑04 avg 2023, 21:44A jeste cjepidlake![]()
Imamo pola ekipe veci invalidi nego 90% branitelja na papiru i sad vam garavi ne valja.
Doduse gledam i on je bio svako malo ozlijedjen.![]()
![]()
Al nema veze, produžili smo sponzorstvo sa Vitalisom!
Urartu : HSK ZRINJSKI 0:1
Ja sam stavio petobu na nas,zasadTheNoblesMo je napisao/la: ↑05 avg 2023, 11:52Interesantno da je kvota na nas u prvoj utakmici 2.05. Na prolaz 1.85-1.85. Bit ce ovo gutavije nego sto mislimo.
Ponedjeljak za vlasnike godisnje a utorak otvorena prodaja sto ostane samo plus 1800 karata vise nego protiv Slovana i Urartua posto se gornja tribina priprema za gledatelje.
Bas tako , nadam se da će se u četvrtak nastaviti dizanje forme.Antipolitika3 je napisao/la: ↑05 avg 2023, 10:30Urartu : HSK ZRINJSKI 0:1
HSK ZRINJSKI : Urartu 1:2 (2:3)produzeci PP
HSK ZRINJSKI : Slovan B 0:1
Slovan B : HSK Zrinjski 2:2
Prvu utakmicu smo mogli nerjesit ali isto tako i pobjedit uvjerljivo da smo zabili sanse u 1.pol.
2.utakmica ista kao i prva zahvaljujuci nasoj losoj spremljenosti gonjali rezultat,po meni rano nam je 1.kolo doslo jer smo vec protiv Slovana izgledali svjezije i bolje.Prva utakmica pod BB protiv Slovana treba naglasit da smo porazeni nakon prekrsaja na Cuzi,utakmica odradjena takticki dobro samo sa malo prilika za gol.Uzvrat u Bratislavi sami sebe svojom greskama pobjedili ali opet pokazali mentalitet da nema predaje i umalo okrenuli rezultat.Mislim da ce HSK Medicinarbiti sve bolji i bolji a vec protiv Breiblika ocekujem nase pravo lice sa puno agresivnosti i trke sto nam je protiv armenaca nedostajalo.
Hvala na informacijiAntipolitika3 je napisao/la: ↑05 avg 2023, 13:43Ponedjeljak za vlasnike godisnje a utorak otvorena prodaja sto ostane samo plus 1800 karata vise nego protiv Slovana i Urartua posto se gornja tribina priprema za gledatelje.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, mnon46, prijeratni mangup, Vanja8 i 43 gosta.