NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Al će da gori Olovo 

Ovo smo čekali, ovakvu igru, bravo Duvnjak!
Bajramović trenutno za tri klase ispred Honde. Mašić pravi napadač. Karalić i Durmiš top! Odbrana strašna!
Prelijepo gledat.
Bajramović trenutno za tri klase ispred Honde. Mašić pravi napadač. Karalić i Durmiš top! Odbrana strašna!
Prelijepo gledat.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
- Zenicanin988
- Kontakt:
Mali Bajramovic mi se svidio odmah protiv Rudara, Hora nevjerovatan, ekstra, ekstra!
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Mehicu se zahvalit i poslat ga na posudbu da se pojacamo,frajer antitalenat pasa nezna dat
Sta kazete momci, truhlo pretjeruje sa karimom benzemom prve lige
Nisam djabe trubio da se dovede ova srednjo bosanska bugojanska jalija (23) la masija
Mashke i Bronja ce karati prvu ligu 

Nisam djabe trubio da se dovede ova srednjo bosanska bugojanska jalija (23) la masija

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Al što @truhlo kaže ako Anes i Hamza kliknu i puknu ko pubertetska bubuljica ima po 15 golova oba dadnu.
Hrelja se povrijedio

Hrelja se povrijedio

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Izgleda da ce ovaj Hrelja biti promasaj..
Sad s tekme, ima tu materijala.
Prvih 30 minuta su me iznenadili kako su kao tim na terenu izgledali, taktika i kretnja. Tu se vidi napredak u odnosu na prošlu sezonu, svaki igrač je znao gdje treba bude. Individualno Hora odskače, dobar je ovaj dečko iz Klisa što je došo, Mašić trom na prvu, težak prvi korak ali udari fintu kod prvog gola i definitivno će biti jedan od važniji igrača iduće sezone, Vardo dobar, Mehić Skols dobar nadam se da će tako i nastavit, Talha je bolji veznjak od Žune trenutno, biće dobra trka ko će u prvih 11. Nadam se da je Hrelja dobro.
Svi u olovni grad
Prvih 30 minuta su me iznenadili kako su kao tim na terenu izgledali, taktika i kretnja. Tu se vidi napredak u odnosu na prošlu sezonu, svaki igrač je znao gdje treba bude. Individualno Hora odskače, dobar je ovaj dečko iz Klisa što je došo, Mašić trom na prvu, težak prvi korak ali udari fintu kod prvog gola i definitivno će biti jedan od važniji igrača iduće sezone, Vardo dobar, Mehić Skols dobar nadam se da će tako i nastavit, Talha je bolji veznjak od Žune trenutno, biće dobra trka ko će u prvih 11. Nadam se da je Hrelja dobro.
Svi u olovni grad
Prvo poluvrijeme na nivou PLa. Odlicne akcije kod golova, pogotovo prvog, lijepe asistencije Alija i Karalica. Hora glavom udara loptu ko cekicem. Prezadovoljan.
Drugo poluvrijeme ni nalik prvom. Ili se potegla rucna, pa se opustilo, uglavnom Laktasi prvim sutem isticu Durmu lijepom odbranom. Njihovi golovi greskeodbrane, prvo Bajramovica, a kasnije Vardo grijesi, Hora proklizava i mat pozicija.
Bas mi je zao ako Hrelja bude teze povrijedjen.
Karalic - ocit primjer kako konkurencija moze pozitivno uticati na igraca, da se probudi i napreduje. Danas je bas dobro odigrao, zajedeno sa Sivcem.
Ocito je da momci igraju trenutno mozda i najbolji fudbal do sad u njihovim karijerama (osim Hore), i bas me zanima koliko je ovo njihovo najbolje dobro u ovoj ligi.
Naprijed Ce!
Svani 13. auguste!
Ps. Jos nesto zaboravih: 2:0, trideseti minut i Ali uklizava protivniku i izbavuje loptu u aut. Onaj poklic nakon toga
vidi se koliko je momcima stalo i koliko su zeljni.
Drugo poluvrijeme ni nalik prvom. Ili se potegla rucna, pa se opustilo, uglavnom Laktasi prvim sutem isticu Durmu lijepom odbranom. Njihovi golovi greskeodbrane, prvo Bajramovica, a kasnije Vardo grijesi, Hora proklizava i mat pozicija.
Bas mi je zao ako Hrelja bude teze povrijedjen.
Karalic - ocit primjer kako konkurencija moze pozitivno uticati na igraca, da se probudi i napreduje. Danas je bas dobro odigrao, zajedeno sa Sivcem.
Ocito je da momci igraju trenutno mozda i najbolji fudbal do sad u njihovim karijerama (osim Hore), i bas me zanima koliko je ovo njihovo najbolje dobro u ovoj ligi.
Naprijed Ce!
Svani 13. auguste!
Ps. Jos nesto zaboravih: 2:0, trideseti minut i Ali uklizava protivniku i izbavuje loptu u aut. Onaj poklic nakon toga

Skols dobar taj nezna na tereni ni za koga igra,haman vise za protivnika pa taj nezna pasa dat sredina nam prelosa najvise zbog njega svaku koju je primio je izgubio.zona072 je napisao/la: ↑05 avg 2023, 20:12Sad s tekme, ima tu materijala.
Svi u olovni grad
Zato i moramo sve preko krila Mehic danas najgori nije definitivno za prvi tim
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Opet ponavljam, pripremna utakmica. Kakvi promasaji nakon cetiri pripremne utakmice?
Celik!3,2,2.
- Zenicanin988
- Kontakt:
Cuj Hrelja promasaj, covjek ga bukvalno slomio nakon 2 minute na terenu. E svasta. Skols dobar u odbrani, udata, leti, a brate kad je kod nas lopta ne prilazi igracu, lose se kreće...
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
- Zalayeta22
- Kontakt:
Pozdrav forumasima, nisam komentariso do sad ali sam pratio forum. Pa bi dao svoje misljenje nakon ovih pripremnih.
1. Durmo - macka
2. Sivac - prejak igrac ali je dobro sto ove godine ima konkurenciju u Piljugu koji je korektno se pokazo.
3. Bajramovic/Honda - odigro je danas dobro ovaj mali ali ispada nazad par puta, Honda se probudio kad je uso bio dobar sem kad ga je Nurkovic galamio da izbaci loptu.
4 i 5 - Horic je Babo - Vardo dobar danas
6. Skols borben i nista vise al treba i takav da mlati druge, mali Begic meni je dosad svaki put odigro korektno mislim da je veliki talenat i da mu treba maksimalno davat prostora
7. Zuna I Talha su tu negdje opasno mu prijeti ovaj mali iz Sarajeva ima slifa
8 Karalic - cini mi se da je on igrac koji ima najvise prostora da napreduje, Hrelja zasad ce se morat dobro potrudit da ga izbaci
9. Durmis ili Saric - obojica previse soliraju haha
10. Ali je perfektan danas i strasno napreduje iz utakmice u utakmicu, danas bas je borben bio
11. Masic pokazo sta znaci bit klasa od napadaca za razliku od onog Pehilja u drugom poluvremenu koji je ratkapa bio
- Hamza Bronja je strasan igrac i nekako sam slab na njega, skroman momcic i iskreno se nadam da ce uspjet.
Naprijed Celik!
1. Durmo - macka
2. Sivac - prejak igrac ali je dobro sto ove godine ima konkurenciju u Piljugu koji je korektno se pokazo.
3. Bajramovic/Honda - odigro je danas dobro ovaj mali ali ispada nazad par puta, Honda se probudio kad je uso bio dobar sem kad ga je Nurkovic galamio da izbaci loptu.
4 i 5 - Horic je Babo - Vardo dobar danas
6. Skols borben i nista vise al treba i takav da mlati druge, mali Begic meni je dosad svaki put odigro korektno mislim da je veliki talenat i da mu treba maksimalno davat prostora
7. Zuna I Talha su tu negdje opasno mu prijeti ovaj mali iz Sarajeva ima slifa
8 Karalic - cini mi se da je on igrac koji ima najvise prostora da napreduje, Hrelja zasad ce se morat dobro potrudit da ga izbaci
9. Durmis ili Saric - obojica previse soliraju haha
10. Ali je perfektan danas i strasno napreduje iz utakmice u utakmicu, danas bas je borben bio
11. Masic pokazo sta znaci bit klasa od napadaca za razliku od onog Pehilja u drugom poluvremenu koji je ratkapa bio
- Hamza Bronja je strasan igrac i nekako sam slab na njega, skroman momcic i iskreno se nadam da ce uspjet.
Naprijed Celik!
"Klub izrastao iz zeničke željezare, s dvadeset hiljada zaposlenih jedne od najvećih u Europi, i njegovo kultno Bilino polje, sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora"
- BatistutA19
- Kontakt:
Sta rec odlicno 1 poluvrijeme extra akcije i goovi i nadam se takvoj igri ali svih 90 minuta a ne 45..2 poluvrijeme izmjene malo popustili i to je to ,sve u svemu zadovoljan ..
Od igraca Masic ce itekako bit dobar ne treba njemu puno sansi 2 sanse i 2 gola ,Mehic on je ko Gatuzo prljav igrac trci bori se ne znas nikad hocel sebe ili protivnika povredit ali po meni koristan igrac
Talha ima u njemu nesto zna jednim potezom izbacit 5 njihovih igraca puno je brzi jednostavniji od Zune.
Karalic Sivac dobri bili Durmo ko Durmo odlican ,Horic iskustvo prejako odlican ,Bajramovic dobar bio .Od Hrelje ocekujem malo kad se stabilizuje dobro pojacanne .
Ko su brojevi 23 jel to Saric i ko je broj 26 jel to Piljug . sto je uso i jel ulazio onaj iz Visokog .Ove nikako zapamtit nove ne mogu.
Ja mislim da mi imamo finu ekipu kad se to sve poslozi i malo uigra i u Zenici nijedna ekipa nece favorit bit a u gostima ce mo mi bit nezgodni pogotovo na kontre preko bokova i u vrhu Masic i Bronja.
Od igraca Masic ce itekako bit dobar ne treba njemu puno sansi 2 sanse i 2 gola ,Mehic on je ko Gatuzo prljav igrac trci bori se ne znas nikad hocel sebe ili protivnika povredit ali po meni koristan igrac
Talha ima u njemu nesto zna jednim potezom izbacit 5 njihovih igraca puno je brzi jednostavniji od Zune.
Karalic Sivac dobri bili Durmo ko Durmo odlican ,Horic iskustvo prejako odlican ,Bajramovic dobar bio .Od Hrelje ocekujem malo kad se stabilizuje dobro pojacanne .
Ko su brojevi 23 jel to Saric i ko je broj 26 jel to Piljug . sto je uso i jel ulazio onaj iz Visokog .Ove nikako zapamtit nove ne mogu.
Ja mislim da mi imamo finu ekipu kad se to sve poslozi i malo uigra i u Zenici nijedna ekipa nece favorit bit a u gostima ce mo mi bit nezgodni pogotovo na kontre preko bokova i u vrhu Masic i Bronja.
- limvolikce1945
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme dominacija, posjed lopte maksimalan i, što je najvažnije, došao nam je neko ko zna zabiti gol.
Početak drugog pad, greške u odbrani i primamo dva komada bezveze. Drugi dio drugog poluvremena opet dominacija u posjedu, ali više nema ko dati gol, pa je ostalo 3:2.
Početak drugog pad, greške u odbrani i primamo dva komada bezveze. Drugi dio drugog poluvremena opet dominacija u posjedu, ali više nema ko dati gol, pa je ostalo 3:2.
- Zalayeta22
- Kontakt:
23 je Saric Kenan sto je doso iz Travnika igro za Radnik itd, realno mora bit pojacanje ima 50tak utakmica premijerigeBatistutA19 je napisao/la: ↑05 avg 2023, 21:22Ko su brojevi 23 jel to Saric i ko je broj 26 jel to Piljug . sto je uso i jel ulazio onaj iz Visokog .Ove nikako zapamtit nove ne mogu.
26 je bio ovaj na probi Pehilj po meni balvan teski ako on dobije ugovor mogu i ja
Piljug je cini mi se broj 15 uso umjesto Hrelje.
A onaj Salkanovic iz visokog je uso skroz na kraju umjesto Sivca par minuta.
"Klub izrastao iz zeničke željezare, s dvadeset hiljada zaposlenih jedne od najvećih u Europi, i njegovo kultno Bilino polje, sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora"
-
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme fantazija, drugo katastrofa.
Vidi se kostur ekipe i prava pojačanja ali i nažalost promašaji. Šarić, Hrelja katastrofa...
Mašić pogodak pravi. Čini se da može biti oni što godinama od Brkića tražimo. Ubitačna devetka koja nože 10-15 golova iz šale dat.
Ovaj bahil što je na probi prava balvančina.
Vidi se kostur ekipe i prava pojačanja ali i nažalost promašaji. Šarić, Hrelja katastrofa...
Mašić pogodak pravi. Čini se da može biti oni što godinama od Brkića tražimo. Ubitačna devetka koja nože 10-15 golova iz šale dat.
Ovaj bahil što je na probi prava balvančina.
- BatistutA19
- Kontakt:
Ma pretpostavio sam da je Saric 23 a taj 26 na Pehilja ovaj sto zadnji doso samo sto sam napiso Piljug .Salkanovic ne znam broj ...Ma Horic Masic pojacanja ,Hrelja isto mislim dok dodje sebi i Saric mozda i Bronja i Bajramovic solidan i Talha onako moze bit od koristi a ovo ostalo od novih bgm tanko.Zalayeta22 je napisao/la: ↑05 avg 2023, 21:4123 je Saric Kenan sto je doso iz Travnika igro za Radnik itd, realno mora bit pojacanje ima 50tak utakmica premijerigeBatistutA19 je napisao/la: ↑05 avg 2023, 21:22Ko su brojevi 23 jel to Saric i ko je broj 26 jel to Piljug . sto je uso i jel ulazio onaj iz Visokog .Ove nikako zapamtit nove ne mogu.
26 je bio ovaj na probi Pehilj po meni balvan teski ako on dobije ugovor mogu i ja
Piljug je cini mi se broj 15 uso umjesto Hrelje.
A onaj Salkanovic iz visokog je uso skroz na kraju umjesto Sivca par minuta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.