Sloga - FKS 1-0

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma to ti je nas neki prosjek sa clanskim sem prosle godine i onih 7k "zahvaljujuci" onom hajpu kod komsija i njihovom nakucavanju clanstva od preko 12k, ali eto ovde nas ubjedjivali bojkotasi da to ide na 7k samo da Mirza i Ajla odu, eto otisli i dobili smo novih mislim oko 900 clanova (sto nije loše). Medjutim, vecina (standardnih) nas je dakle vec bila uclanjena kao sto je i "obaveza" svakog ko se smatra navijacem FK Sarajevo, a na stranu neke borbe grupe sa Upravom i pojedincima, ali hajde.hordasDoboj je napisao/la: ↑04 avg 2023, 16:31Da ponovim ako neko nije vidio, jos se niko nije javio.hordasDoboj je napisao/la: ↑04 avg 2023, 11:02Hajmo se malo aktivirati što se tiče članstva, ja sam svoju obnovio 5 minuta nakon sto je Ajla dobila otkaz. Evo danas cu obnoviti jos 2-3 za clanove porodice![]()
Nudim 2 clanske da platim ko ne moze sebi da plati trenutno, neka mi posalje samo podatke u pp. Ajde bolan da se aktiviramo![]()
PETAK 21:00 SVI NA KOŠEVO!
E jbghazarder je napisao/la: ↑05 avg 2023, 20:24Brat Nazor strikes again!![]()
Opet Trako kasni ovdje,neznam jesmol ovdje gol primili ali ova lopta ako je prošla covjek gore sam
Vlasnik tv prava ne omogucava klubovima da prave svoje sazetke utakmica
Trenutno korisnika/ca: Dave, keli, Lavcina, OzmoodPinglewood, rimljanin90, sekac, UltraNorth i 42 gosta.