Vidiš da zna koliko je bilo šansi ko je šta dogovorio i koliko bi nam Hajduk dao

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jbg upeco se haha
Hvala na korisnim informacijama.
Onda traku ostaviti zbog U21 pravila
Pogriješio covjek oa sta.
MaroonBjelave je napisao/la: ↑05 avg 2023, 22:00A što nas je Šćepo uzeo na zub. Dva teksta u par sati, u jednom o Simonu, u drugom Marko Topić o nama. Kao, ne zna se ko pije ni ko plaća.
Radoncic, Avaz.guadalupe je napisao/la: ↑05 avg 2023, 22:07MaroonBjelave je napisao/la: ↑05 avg 2023, 22:00A što nas je Šćepo uzeo na zub. Dva teksta u par sati, u jednom o Simonu, u drugom Marko Topić o nama. Kao, ne zna se ko pije ni ko plaća.
Jeko Scepo ?
Ma ja Boga mi nemam ništa protiv momka, ali brate soliranje njegovo i pucanje iz svih pozicija, a 100x bolje riješenje dodavanje me izludi. Još kad povede igrače u svlačionicu protiv Sloge bez pozdravljanja navijača, sam se ukopaje kod raje. Izgubiš dođeš, staneš pred navijače, dali vam podršku, ti ko pi pobježe. Takav nam igrač ne treba, a ne kapiten.
U posljednji momenat se tako dogovorili. Ali vidjet ce na slikama, ako meni ne vjeruje. Ja ne iznosim nesitine...
Možda na taj način vrši pritisak (gura) da za direktora bude imenovan Amer Kapo, inače generalni sekretar SBB-aMaroonBjelave je napisao/la: ↑05 avg 2023, 22:00A što nas je Šćepo uzeo na zub. Dva teksta u par sati, u jednom o Simonu, u drugom Marko Topić o nama. Kao, ne zna se ko pije ni ko plaća.
Brate jesil gledao zadnje dvije utakmice, ljudi bjeze od njega i od svakog ko ima loptu cast 1-2 pojedinca. Bogami ja lika razumijemTorino je napisao/la: ↑05 avg 2023, 22:12Ma ja Boga mi nemam ništa protiv momka, ali brate soliranje njegovo i pucanje iz svih pozicija, a 100x bolje riješenje dodavanje me izludi. Još kad povede igrače u svlačionicu protiv Sloge bez pozdravljanja navijača, sam se ukopaje kod raje. Izgubiš dođeš, staneš pred navijače, dali vam podršku, ti ko pi pobježe. Takav nam igrač ne treba, a ne kapiten.
Ima mi logike to. Samo je mogao biti malo suptilan.Adnan33 je napisao/la: ↑05 avg 2023, 22:23Možda na taj način vrši pritisak (gura) da za direktora bude imenovan Amer Kapo, inače generalni sekretar SBB-aMaroonBjelave je napisao/la: ↑05 avg 2023, 22:00A što nas je Šćepo uzeo na zub. Dva teksta u par sati, u jednom o Simonu, u drugom Marko Topić o nama. Kao, ne zna se ko pije ni ko plaća.mislim ako ima istine u priči raje sa foruma da je bio potencijalni kandidat na mjestu sada bivše direktorice Ajle.
Ovako kao karakter dobar momak pravo, sjećam ga se (malo sam mladji od njega) da je trenirao fudbal u Bubamari, bio generacija sa Ledeom Muharemovićem i Dejom Bandovićem, koliko me sjećanje služi kao tinejdžer je bio pitar. Za dio oko menadžerisanja znam ono što je iz javnosti tj. da je Skenderija za vrijeme njegovog upravljanja počela pozitivno poslovati, dok sada opet kuburi sa NS menadžmentom na čelu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑05 avg 2023, 22:29Ima mi logike to. Samo je mogao biti malo suptilan.Adnan33 je napisao/la: ↑05 avg 2023, 22:23Možda na taj način vrši pritisak (gura) da za direktora bude imenovan Amer Kapo, inače generalni sekretar SBB-aMaroonBjelave je napisao/la: ↑05 avg 2023, 22:00A što nas je Šćepo uzeo na zub. Dva teksta u par sati, u jednom o Simonu, u drugom Marko Topić o nama. Kao, ne zna se ko pije ni ko plaća.mislim ako ima istine u priči raje sa foruma da je bio potencijalni kandidat na mjestu sada bivše direktorice Ajle.
![]()
A ja tog Kapu ne znam, ali čuo sam od dosta ljudi sve najbolje o njemu.
Imao je Oliveiru svaki put, ali glava dole i šut. Ovaj se za glavu fata.BHFreak je napisao/la: ↑05 avg 2023, 22:23Brate jesil gledao zadnje dvije utakmice, ljudi bjeze od njega i od svakog ko ima loptu cast 1-2 pojedinca. Bogami ja lika razumijemTorino je napisao/la: ↑05 avg 2023, 22:12Ma ja Boga mi nemam ništa protiv momka, ali brate soliranje njegovo i pucanje iz svih pozicija, a 100x bolje riješenje dodavanje me izludi. Još kad povede igrače u svlačionicu protiv Sloge bez pozdravljanja navijača, sam se ukopaje kod raje. Izgubiš dođeš, staneš pred navijače, dali vam podršku, ti ko pi pobježe. Takav nam igrač ne treba, a ne kapiten.
Na ovaj dio sam i mislio. Zato, ako je to stvarno tako, onda zašto ne pružiti momku šansu.Adnan33 je napisao/la: ↑05 avg 2023, 22:36Ovako kao karakter dobar momak pravo, sjećam ga se (malo sam mladji od njega) da je trenirao fudbal u Bubamari, bio generacija sa Ledeom Muharemovićem i Dejom Bandovićem, koliko me sjećanje služi kao tinejdžer je bio pitar. Za dio oko menadžerisanja znam ono što je iz javnosti tj. da je Skenderija za vrijeme njegovog upravljanja počela pozitivno poslovati, dok sada opet kuburi sa NS menadžmentom na čelu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑05 avg 2023, 22:29Ima mi logike to. Samo je mogao biti malo suptilan.![]()
A ja tog Kapu ne znam, ali čuo sam od dosta ljudi sve najbolje o njemu.
Koštao nas je u finalu kupa protiv Veleža, koštao nas je ispadanja iz Evrope, a valja ga još sezonu, možda i više gledati u našem dresu jer evidentno je da ga niko nece.BHFreak je napisao/la: ↑05 avg 2023, 22:23Brate jesil gledao zadnje dvije utakmice, ljudi bjeze od njega i od svakog ko ima loptu cast 1-2 pojedinca. Bogami ja lika razumijemTorino je napisao/la: ↑05 avg 2023, 22:12Ma ja Boga mi nemam ništa protiv momka, ali brate soliranje njegovo i pucanje iz svih pozicija, a 100x bolje riješenje dodavanje me izludi. Još kad povede igrače u svlačionicu protiv Sloge bez pozdravljanja navijača, sam se ukopaje kod raje. Izgubiš dođeš, staneš pred navijače, dali vam podršku, ti ko pi pobježe. Takav nam igrač ne treba, a ne kapiten.
Njemu je vrijeme da ide.Lucas je napisao/la: ↑05 avg 2023, 22:42Koštao nas je u finalu kupa protiv Veleža, koštao nas je ispadanja iz Evrope, a valja ga još sezonu, možda i više gledati u našem dresu jer evidentno je da ga niko nece.BHFreak je napisao/la: ↑05 avg 2023, 22:23Brate jesil gledao zadnje dvije utakmice, ljudi bjeze od njega i od svakog ko ima loptu cast 1-2 pojedinca. Bogami ja lika razumijemTorino je napisao/la: ↑05 avg 2023, 22:12
Ma ja Boga mi nemam ništa protiv momka, ali brate soliranje njegovo i pucanje iz svih pozicija, a 100x bolje riješenje dodavanje me izludi. Još kad povede igrače u svlačionicu protiv Sloge bez pozdravljanja navijača, sam se ukopaje kod raje. Izgubiš dođeš, staneš pred navijače, dali vam podršku, ti ko pi pobježe. Takav nam igrač ne treba, a ne kapiten.
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, bhfanatic14, supervizor i 68 gostiju.