Potpisat ćemo ih i u pomoziba bazar poslati, da preživite i ovaj mjesec, pare od evrope ne stižu odmah, znam da niste upućeni

Potpisat ćemo ih i u pomoziba bazar poslati, da preživite i ovaj mjesec, pare od evrope ne stižu odmah, znam da niste upućeni
Krenuh da ti malo opsirnije odgovorim, ali vidjeh ti opis i Bgm odustadoh..Pitarsam je napisao/la: ↑05 avg 2023, 23:19Mitomani, mitomani,bas te cudna raja…..
Sarajevo vam iz usta ne izlazi.
Jadna li vam majka napacena tamo negdje krajem
Oktobra.Vas strucnjak polomio igrace,koji nisu prosli
Adektvatne pripreme.Pola ih povrijedjeno,ispuhali,gladni i zedni.
Sa pozitivne strane da pohvalim mladog golmana Muftica,tako mu je ime cini mi se.Bila je jedna legenda na golu Sarajeva istig prezimena.
Da pohvalim i navijace koji su otisli na daleko gostovanje.
Njih svih 50-tak.
Iako se onaj komentator satra da na uvjeri da ih je oko150!?
Sto se giganta,Bordo-bijelih sa Koseva tice,sami pogledajte
Onu sliku sa Poljuda,Gospodina”nema nazad” sa 2 americka
Jarana pa ce vam sve biti jasnije!
19vendetta87 je napisao/la: ↑05 avg 2023, 22:52
Slavlje na ulicama Firence nakon sto su saznali da su izbjegli bosanski Dinamo u zadnjem pretkolu konferencijske lige
Topa Captain ObviousNema nikakav plan i vizija. Promijenjeno je šest trenera. Sportski, generalni direktor. Ne zna su ti ni ko pije, ni ko plaća – započeo je Marko Topić razgovor za "Dnevni avaz“.
Analizirao sam šta se desilo u klubu i shvatio da se ništa nije desilo. Postavljeni su jedni, drugi, treći, predsjednik Mirvić može raditi šta i kako hoće, ali vidimo da rezultata nema. Vidimo kako se kupuje. Kupljena su 33 igrača. Svi znamo za koga Ibričić navija i za koga mu je bila želja da igra, a sada kao sportski direktor preuzima Sarajevo
Ne možete mi reći da jedan ozbiljan klub u posljednja četiri roka dovede 33 igrača. Tamo radi ko šta hoće. Šest trenera je vodilo klub. Ako je to planski posao, ja stvarno ne znam šta je neplanski. Meni je to sve malo na ho-ruk.
Rigoletto je napisao/la: ↑05 avg 2023, 23:3319vendetta87 je napisao/la: ↑05 avg 2023, 22:52
Slavlje na ulicama Firence nakon sto su saznali da su izbjegli bosanski Dinamo u zadnjem pretkolu konferencijske lige![]()
E cuj demagoga sa istetoviranom pitom na ruci, maymune ovo je forum za navijace, nije mjesto za ove poput tebe koji su pokorili fakultet za dvije godine. Pusti se foruma i zavrsavaj taj geometrijski zadatak, kad zavrsis, gurni sebi šestar u bulju..
19vendetta87 je napisao/la: ↑05 avg 2023, 22:52
Slavlje na ulicama Firence nakon sto su saznali da su izbjegli bosanski Dinamo u zadnjem pretkolu konferencijske lige
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Beli98, kogmagie46, laznokrilo, TylerBurey i 41 gost.