Očito niste skontali o čemu govori. On kroz likove Ibricica i Ajle govori o Mirvicu. Ono što je zapravo 99% navijaca zamjeralo dotičnom. Da se okružio pogrešnim ljudima, slušao pogrešne ljude i da je licemjeran u svojim odlukama, što i jeste istina.bordobijelisampion je napisao/la: ↑06 avg 2023, 00:08Ovdje se na forumu čovjek priželjkuje kao da ima CV kao Brazzo čovječe. On u zadnje 2-3 godine ide na svaku emisiju, intervju, itd. da sebe promoviše i pljuje druge kako ne valja. Puca ga pravo ljubomora, a najjača mi je ona "on prati sve naše igrače i zna sve o njima" pa znam i ja buraz...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 avg 2023, 23:45Ja prvi sam rekao da je super što nema dlake na jeziku za neke stvari, ali ovo je apsurd. Lik pljuje šta stigne, a pri tome kritikuje ljude koji imaju duže staža u tim vodama.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑05 avg 2023, 23:36Marko Topić je izuzetno odvratno populističko smeće.
Pa čovjek za Ibričića govori da je “nekoliko mjeseci radio u Domžalama nakon završetka karijere”, a on nije jedan jedini dan u nekom klubu obnašao ulogu sportskog direktora.
A pri tome, Ibričić nije “nekoliko mjeseci” radio, nego preko godinu dana.
Jasno je zbog čega tada Topic nije izabran a nedugo zatim jeste Alimanovic. O tome sam pisao neki dan pa da se ne ponavljam.
Sad ne valja Topic kada govori kako jeste?!
A kada je trebao sjesti u kancelariju FK Sarajevo tada je bio dobar?!
Pohvalno je govorio o novom treneru FK Sarajevo i to je lijepo čuti.
Sve sto je rekao o Mirvicu, Ajli, Ibricicu, klupskoj politici i pojačanjima te novom selektoru Kodri i rukovodstvu NFSBiH je nepobitna činjenica.
Da li ce sada stvari napokon krenuti naprijed ostaje da vidimo.
Nadamo se da hoće i da konačno imamo trenera koji ce donijeti rezultate. Nadati se i da će Ibricic pored motiviranog i vrijednog trenera biti motivisan da zapne i radi svoj posao kako treba.
Sretno nam.