Dzaba brate ista pises. Samo napises, jest najbolji ste u svemu i odes. Ne isplati se sa njima prepirat
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Braća našaDamirT je napisao/la: ↑06 avg 2023, 11:54Dzaba brate ista pises. Samo napises, jest najbolji ste u svemu i odes. Ne isplati se sa njima prepirat

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Pa gdje si yebo te, jaran Only se brine za tebe evo par dana

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Fukare uzimaju od kluba 5000KM, vode klub u propast, ne bore se uopste za klub, nego za svoju guzicu. Okrecu se kako vjetar puse, otimaju tribinu od kluba, a samim tim stetu klubu nanose.... mogu do sutra, a posebno ovo u zadnjih mjesec-dva.DamirT je napisao/la: ↑06 avg 2023, 11:54Dzaba brate ista pises. Samo napises, jest najbolji ste u svemu i odes. Ne isplati se sa njima prepirat
Sa druge strane ROBIJAŠI, stali iza kluba, bojkot 3 godine do ostvarenja ciljeva, pobjedili politiku, izbacili politiku iz kluba... Donirali klubu 10.000KM, ucestvuju u svim akcijama, spasili klub od gasenja, kao sto neko napisa, na oruzje isli, ali klub nisu dali... Po drugi put politiku pobjedili i niske udarce sadasnjih struktura, klub opet sacuvali od iste politike. Imaju obraz, cast i ponos prije svega !!
Demantuj me ako nesto nije tacno, slobodno. Prema tome, te glavice drzite u rupama, niste jos za povrsine.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Evo danima se divio navijačkoj grupi iz Zence, pa mi nije bilo do pisanja.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
100% si u pravu.redbull93 je napisao/la: ↑06 avg 2023, 11:51Jedno svjetlosnu godinu iza![]()
Po sabanluku i krkanluku daleko daleko iza vas.
Konacno da nadjemo zajednicku.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Neka ih malo brate, razumi ih. Dugo nisu bili u ovakvim okolnostima i okruzenju.DamirT je napisao/la: ↑06 avg 2023, 11:54Dzaba brate ista pises. Samo napises, jest najbolji ste u svemu i odes. Ne isplati se sa njima prepirat
Pa ja im pridajem paznju da se se osjecaju zapostavljenim

Volim tebe, više od sebe

Svi im se divimo

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Robijasi - nebeski narod.redbull93 je napisao/la: ↑06 avg 2023, 12:02Fukare uzimaju od kluba 5000KM, vode klub u propast, ne bore se uopste za klub, nego za svoju guzicu. Okrecu se kako vjetar puse, otimaju tribinu od kluba, a samim tim stetu klubu nanose.... mogu do sutra, a posebno ovo u zadnjih mjesec-dva.
Sa druge strane ROBIJAŠI, stali iza kluba, bojkot 3 godine do ostvarenja ciljeva, pobjedili politiku, izbacili politiku iz kluba... Donirali klubu 10.000KM, ucestvuju u svim akcijama, spasili klub od gasenja, kao sto neko napisa, na oruzje isli, ali klub nisu dali... Po drugi put politiku pobjedili i niske udarce sadasnjih struktura, klub opet sacuvali od iste politike. Imaju obraz, cast i ponos prije svega !!
Demantuj me ako nesto nije tacno, slobodno. Prema tome, te glavice drzite u rupama, niste jos za povrsine.
Samo bih to da dodam.
Volim tebe, više od sebe
Odgovorom si potvrdio tacnost mojih navodaantisisoja1919 je napisao/la: ↑06 avg 2023, 12:12Robijasi - nebeski narod.redbull93 je napisao/la: ↑06 avg 2023, 12:02Fukare uzimaju od kluba 5000KM, vode klub u propast, ne bore se uopste za klub, nego za svoju guzicu. Okrecu se kako vjetar puse, otimaju tribinu od kluba, a samim tim stetu klubu nanose.... mogu do sutra, a posebno ovo u zadnjih mjesec-dva.
Samo bih to da dodam.

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Šta kaže Šaban, ma mi iz Zence smo uvijek navijali za Zvezdu, Partizan, Hajduk... pa poslije likće 

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Ne care, vec se ne trudim vise bilo sta objasniti tebi i tebi slicnim. Jer sta god se napisalo, ne vrijedi, takvim ko ti ne dopire do mozga.redbull93 je napisao/la: ↑06 avg 2023, 12:19Odgovorom si potvrdio tacnost mojih navodaantisisoja1919 je napisao/la: ↑06 avg 2023, 12:12Robijasi - nebeski narod.redbull93 je napisao/la: ↑06 avg 2023, 12:02
Fukare uzimaju od kluba 5000KM, vode klub u propast, ne bore se uopste za klub, nego za svoju guzicu. Okrecu se kako vjetar puse, otimaju tribinu od kluba, a samim tim stetu klubu nanose.... mogu do sutra, a posebno ovo u zadnjih mjesec-dva.
Samo bih to da dodam.![]()
Volim tebe, više od sebe
Haman da ti na ušima sjediš.
Zadnja izmjena: Celicni, dana/u 06 avg 2023, 12:28, ukupno mijenjano 1 put.
Sta kazu svi navijaci otimaju prihod od ulaznica i prodaje pica za finansiranje grupe
Sirotinja slana seljacka

Sirotinja slana seljacka

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
LikČe do titule 

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ne dođoše pič.kice, pa smo karanfile proslijedili slatkim studenticama iz njihovog gradića.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- prisonbreak
- Kontakt:
Najjace su fukare, imaju najboljr plate 
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.