Ne kazem kad pet primimo, nego vise brate dosadno stalno torpedo, sloga , a vi cvjecke jelde, sad igrate sa slogom ili je odgodjeno , ne vazno igrat ce se veoma ne zgodan protivnik, ako izgubite pa pocnemo vas prcati sta ce onda biti?, ljutnja, psovanje, vrijedjanje i sl .akisarajevo92 je napisao/la: ↑04 avg 2023, 23:12ovo neki novi level, "nemojte nas vise zajebavat' kad ispadnemo od Zete, Milsamija, Kukesija, Torpeda i slicnih, zajebavajte nas kad nam neko takav uvali 5 komada" lol
Samo da ova smjela izjava ostane zabiljezena, sad kad je prosao Baku.elevenblues je napisao/la: ↑27 jul 2023, 20:24Pa skoro ko hordi u Gruziji, manijaka ce vise u Bakuu bit, vala tanko s obzirom da be moze atraktivnije gostovanje.
Nisu oni ove godine medju 4 najgore, za te pozicije gledaju se mjesta od prije 2 sezone, odnosno zakljucane iz 2021/22 se rangira za sezonu 2023/24, da se unaprjed zna kako koja drzava kotira sa brojem mjesta u Europi pred sam pocetak te sezone, jer da se gleda godina ranije onda bi se stalno moglo mijenjati.jasta je napisao/la: ↑05 avg 2023, 19:04Čitam na nekom idiotskom portalu kako neki idiot od novinara proglašava Zrinjski ništa manje do apsolutnog favorita protiv ovih Islanđana. Iako im liga jeste ove godine među 4 najgore to će se sigurno promjeniti. Uostalom ostalo im je 2 predstavnika od 3, a nama 1 od 4. Izbacili su Irski Shamrock i to sa dvije pobjede, razbucali Budućnost,... Drugi predstavnik je također izbacio Irce. Da kojim slučajem Zrinjski igra sa Sutjeskom ili B. Podgorica taj idiot bi najavio kao neizvjestan regionalni derbi....da je napisao favorit, pa hajde ok, ali apsolutni....Bože sačuvaj.
P.S.
Može se desiti da Zrinjski prođe sa 5:0 ukupno, što opet ne ide u prilog najavi. Razbuca i Bayern Barsu...
Apsolutni favorit ne ali vece sanse nego sto smo protiv Urartua imali.Islandjani igraju netipican nogomet i puni su samopouzdanja kad podju utakmice ali isto tako prave velik broj gresaka kad im se udari presing,jednostavno su tehnicki losi u iznosenju lopte za razliku od Urartua koji je lako se nosio sa presingom i Zrinjskog i Farula,znaci imaju u sredini tehnicki odlicno potkovane igrace armenci samo mi nismo upuceni u to.jasta je napisao/la: ↑05 avg 2023, 20:08Ma dobro na to sam i mislio, da ove godine igraju tu famoznu preliminarnu rundu, koje igraju 4 najlošije lige. Iako mi je i to čudo kako su uspjeli pored CG, Velsa, S.Irske, Estonije, Makedonije....Akcenat je bio na proglašavanjem apsolutnog favorita, zapita se čovjek pa šta ti novinari prate i šta su uopšte kriteriji pri tim famoznim izjavama.
Dobro ,necemo sad praviti od Shamrocka neku momcad koja je primjer ozbiljnog nogometnog tima.Shamrock je lani prosao Maltezane prvo kolo i onda ih kao nas sada zapao u 3.pretkolu Shupki nakon sto ih je Ludogors prvu utakmicu razvalio 3:0 u 2.pretkolu LP.Nakon toga Ferencvaros unistavanje 4:0 u play off Eur.Lige.
Nećemo. Al nećemo ni od Zrinjskog. Možda je tebi to malo teže jer si navijač tog tima. Znam kad je izvučen Urartu raja je pisala 90 % šanse za prolaz Zrinjskog, ja sam pisao oko 55, a trebao sam očito 50. Nemoj shvatiti kao provokaciju, imate historijsku priliku, ali većina ovih timova je tu negdje u 10 deka. Moglo bi se izdvojiti tek par njih koji su baš dobri i tek par njih koji su baš tanki, ostali su "ista liga". Mislim najviše na drugo pretkolo....a ono ako krene, može otići i na 5:0, a može i na 0:2.Antipolitika3 je napisao/la: ↑05 avg 2023, 21:10Dobro ,necemo sad praviti od Shamrocka neku momcad koja je primjer ozbiljnog nogometnog tima.Shamrock je lani prosao Maltezane prvo kolo i onda ih kao nas sada zapao u 3.pretkolu Shupki nakon sto ih je Ludogors prvu utakmicu razvalio 3:0 u 2.pretkolu LP.Nakon toga Ferencvaros unistavanje 4:0 u play off Eur.Lige.
Prolaskom makedonske momcadi iz lige koja je cak i gora od nase ulaze u grupe gdje osvajaju u ne bas teskoj grupi mrsava 2.boda.
Ove godine Shamrock je u katastrofalnoj formi i od 5 utakmica svih 5 su izgubili.
Dovoljno je pogledati kvotu na Zrinjski a trenutno je 2,10 na pobjedu Zrinje.Da smo Apsolutni favoriti kvota bi bila 1,30.Očito neće biti nimalo lako ali ako ih shvatimo ozbiljno i odigramo dobar presing imat ćemo veliku šansu za prolaz.To iz koje lige klub dolazi vise nije presudno ,evo ove sezone Šveđani su ostali samo na jednom predstavniku iako im je sezona u punom jeku.A farski otoci imaju još uvijek dva predstavnika u igri.Ja sam optimista sto se tiče Zrinje ali treba se dobro pomučitijasta je napisao/la: ↑06 avg 2023, 01:13Nećemo. Al nećemo ni od Zrinjskog. Možda je tebi to malo teže jer si navijač tog tima. Znam kad je izvučen Urartu raja je pisala 90 % šanse za prolaz Zrinjskog, ja sam pisao oko 55, a trebao sam očito 50. Nemoj shvatiti kao provokaciju, imate historijsku priliku, ali većina ovih timova je tu negdje u 10 deka. Moglo bi se izdvojiti tek par njih koji su baš dobri i tek par njih koji su baš tanki, ostali su "ista liga". Mislim najviše na drugo pretkolo....a ono ako krene, može otići i na 5:0, a može i na 0:2.Antipolitika3 je napisao/la: ↑05 avg 2023, 21:10Dobro ,necemo sad praviti od Shamrocka neku momcad koja je primjer ozbiljnog nogometnog tima.Shamrock je lani prosao Maltezane prvo kolo i onda ih kao nas sada zapao u 3.pretkolu Shupki nakon sto ih je Ludogors prvu utakmicu razvalio 3:0 u 2.pretkolu LP.Nakon toga Ferencvaros unistavanje 4:0 u play off Eur.Lige.
Prolaskom makedonske momcadi iz lige koja je cak i gora od nase ulaze u grupe gdje osvajaju u ne bas teskoj grupi mrsava 2.boda.
Ove godine Shamrock je u katastrofalnoj formi i od 5 utakmica svih 5 su izgubili.
Iznerviralo me ovo apsolutni favoriti, što se tiče tebe i tvoje analize, respekt, vidi se da pratiš više od silnih sportskih novinara.
Tuzla City - Tre Penne 6:0 prošle godine.kraljttbvb je napisao/la: ↑06 avg 2023, 06:39Mene samo interesuje kako nase ekipe ne mogu zabiti vise od 2 gola u Evropi?
Sve nesto 0-0, 1-0, ponekad i 2 komada zabiju, a gledam ove padobrance iz ovih nekih bezveze liga, zabijaju vise nego nasi timovi...
Sto se kvote tice to su one pocetne, past ce kvota i to podosta, vec na prvim pravim kvotama sigurno nece bit iznad 1.8, a ovisno koliko se bude igralo na Zrinjski, mislim da ce i do 1.5 na kraju doci. Al opet to ne znaci da ih treba podcjenit.Marko1905 je napisao/la: ↑06 avg 2023, 01:34
Dovoljno je pogledati kvotu na Zrinjski a trenutno je 2,10 na pobjedu Zrinje.Da smo Apsolutni favoriti kvota bi bila 1,30.Očito neće biti nimalo lako ali ako ih shvatimo ozbiljno i odigramo dobar presing imat ćemo veliku šansu za prolaz.To iz koje lige klub dolazi vise nije presudno ,evo ove sezone Šveđani su ostali samo na jednom predstavniku iako im je sezona u punom jeku.A farski otoci imaju još uvijek dva predstavnika u igri.Ja sam optimista sto se tiče Zrinje ali treba se dobro pomučiti
Slazem se sa tobom osim u postotku prolaskajasta je napisao/la: ↑06 avg 2023, 01:13Nećemo. Al nećemo ni od Zrinjskog. Možda je tebi to malo teže jer si navijač tog tima. Znam kad je izvučen Urartu raja je pisala 90 % šanse za prolaz Zrinjskog, ja sam pisao oko 55, a trebao sam očito 50. Nemoj shvatiti kao provokaciju, imate historijsku priliku, ali većina ovih timova je tu negdje u 10 deka. Moglo bi se izdvojiti tek par njih koji su baš dobri i tek par njih koji su baš tanki, ostali su "ista liga". Mislim najviše na drugo pretkolo....a ono ako krene, može otići i na 5:0, a može i na 0:2.Antipolitika3 je napisao/la: ↑05 avg 2023, 21:10Dobro ,necemo sad praviti od Shamrocka neku momcad koja je primjer ozbiljnog nogometnog tima.Shamrock je lani prosao Maltezane prvo kolo i onda ih kao nas sada zapao u 3.pretkolu Shupki nakon sto ih je Ludogors prvu utakmicu razvalio 3:0 u 2.pretkolu LP.Nakon toga Ferencvaros unistavanje 4:0 u play off Eur.Lige.
Iznerviralo me ovo apsolutni favoriti, što se tiče tebe i tvoje analize, respekt, vidi se da pratiš više od silnih sportskih novinara.
Druze, sve radite kontra i na svoju stetu. Ima da molite.maliboro je napisao/la: ↑04 avg 2023, 09:58Al najjace sto se ljudi raduju nekom navodnom "bankrotu " RS kao da zive u zimbabveu pa to nece uticati na njih.pola drzave će bankrotirati ali ce federacija dozivjeti preporod i dostici skandinavski standardtersnakvadrat je napisao/la: ↑04 avg 2023, 09:53Tako i kockari kod kamatara, par puta uspiju vratiti dug pa kontaju dobro je, mogu uvijek tako i onda pocne festival. Polako.letsgofighter je napisao/la: ↑04 avg 2023, 08:59
Kasnile plate po 5 dana a frajer napisa 3 mjeseca nismo dobili platu u RS, pa jel moguće da si toliko bolestan !? ima para ljudino, ne brini ti za nas, gora vremena smo mi prošli pa evo nas, svoji na svome ! Takođe ne brini ti ni za Borac, koji je imao najveće uspjehe nećeš vjerovati kad nije bilo ni Vice ni ujaka mu....to što ste nas vi pokušavali godinama unazad ugasiti izbacivanjem u drugu ligu na najpodmuklije načine nije vam uspjelo, vratili smo se i uvijek ćemo biti tu da vam budemo trn u oku....SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TEČE, BORAC ŽIVJEĆE !!!![]()
ja priglupog naroda mati moja.isto tako se raduju kad ispadaju zrinjski i borac kao da će im galatasaraj i besiktas dizati državni koeficijent
![]()
Pa jesi li ti bio upravu sa 55% sansi ili raja sa 90 % ?jasta je napisao/la: ↑06 avg 2023, 01:13Nećemo. Al nećemo ni od Zrinjskog. Možda je tebi to malo teže jer si navijač tog tima. Znam kad je izvučen Urartu raja je pisala 90 % šanse za prolaz Zrinjskog, ja sam pisao oko 55, a trebao sam očito 50. Nemoj shvatiti kao provokaciju, imate historijsku priliku, ali većina ovih timova je tu negdje u 10 deka. Moglo bi se izdvojiti tek par njih koji su baš dobri i tek par njih koji su baš tanki, ostali su "ista liga". Mislim najviše na drugo pretkolo....a ono ako krene, može otići i na 5:0, a može i na 0:2.Antipolitika3 je napisao/la: ↑05 avg 2023, 21:10Dobro ,necemo sad praviti od Shamrocka neku momcad koja je primjer ozbiljnog nogometnog tima.Shamrock je lani prosao Maltezane prvo kolo i onda ih kao nas sada zapao u 3.pretkolu Shupki nakon sto ih je Ludogors prvu utakmicu razvalio 3:0 u 2.pretkolu LP.Nakon toga Ferencvaros unistavanje 4:0 u play off Eur.Lige.