To je rukopis i identifikacija sabana iz Zenice.
Navikni se brate jbg
Moderator/ica: GracanicaAA
To je rukopis i identifikacija sabana iz Zenice.
Glumi covjek Talijanaantisisoja1919 je napisao/la: ↑06 avg 2023, 14:17To je rukopis i identifikacija sabana iz Zenice.
Navikni se brate jbg

@Zukanovic Kad će biti u našem rosteru?montolivo18 je napisao/la: ↑06 avg 2023, 14:15Nama još nisu "prebačeni"Dalipagić,Novak,Vukičević i Lelić...

Pola Zenicana im studira u Tuzli i nas zove seljacimaRollingPaper je napisao/la: ↑06 avg 2023, 14:36Čimburijada im glavni event, još se ponose tim.
Pravi SeljaZZi

ĆimburijadaRollingPaper je napisao/la: ↑06 avg 2023, 14:36Čimburijada im glavni event, još se ponose tim.
Pravi SeljaZZi

Nije to za smijeha, tužno je to brate.RollingPaper je napisao/la: ↑06 avg 2023, 14:42U Tuzli studiraju a u Sarajevo emigriraju redovno kao Meksikanci u SAD.
Neki dan pročita na netu kaze "Svi ganjaju papire za Njemačku, samo Zeničani za Sarajevo"
Kaze oženio se sa Dobrinje za papire

E gubari tuzlanski i sarajevski
  E gubari tuzlanski i sarajevski  
A zamisli ove konekcije, ja rentam stan u Sarajevu jednoj Zenicanki. Kakav triangl. A dobra mala.RollingPaper je napisao/la: ↑06 avg 2023, 14:42U Tuzli studiraju a u Sarajevo emigriraju redovno kao Meksikanci u SAD.
Neki dan pročita na netu kaze "Svi ganjaju papire za Njemačku, samo Zeničani za Sarajevo"

Ja još nisam upoznao lošu. Kako to postižu?? Mora da je do zraka.Beduin je napisao/la: ↑06 avg 2023, 14:47A zamisli ove konekcije, ja rentam stan u Sarajevu jednoj Zenicanki. Kakav triangl. A dobra mala.RollingPaper je napisao/la: ↑06 avg 2023, 14:42U Tuzli studiraju a u Sarajevo emigriraju redovno kao Meksikanci u SAD.

Neko ce ici u komunisticku prciju kojom protice kanalizacija kroz grad
  Neko ce ici u komunisticku prciju kojom protice kanalizacija kroz grad   

Trenutno korisnika/ca: samoposteno i 10 gostiju.