FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Tekma je gotovo sigurno u subotu,ali ono sto brine je teren
katastrofa

- Megamon
- Kontakt:
Ima li neko od vas link kad fukare pjevaju "Yebite se svi,ali ne i manijaci,lesevi ultrasi" nesto tako ide."Svidja" mi se melodija pa ako neko zna link ako mu nije problem da mi posalje na PP.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Megamon je napisao/la:Ima li neko od vas link kad fukare pjevaju "Yebite se svi,ali ne i manijaci,lesevi ultrasi" nesto tako ide."Svidja" mi se melodija pa ako neko zna link ako mu nije problem da mi posalje na PP.
sta ti je bolan ne ide tako melodija

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Prvo se spominju Horde,pa onda manijaci,onda nesto ultrasi... Uglavnom nidje vezefukara87 je napisao/la:Megamon je napisao/la:Ima li neko od vas link kad fukare pjevaju "Yebite se svi,ali ne i manijaci,lesevi ultrasi" nesto tako ide."Svidja" mi se melodija pa ako neko zna link ako mu nije problem da mi posalje na PP.

- Megamon
- Kontakt:
Rekao sam da ide nesto tako,je li imas link ili ne,ako imas posalji putem PP jer je ovdje zabranjeno stavljati navijacke klipovefukara87 je napisao/la:Megamon je napisao/la:Ima li neko od vas link kad fukare pjevaju "Yebite se svi,ali ne i manijaci,lesevi ultrasi" nesto tako ide."Svidja" mi se melodija pa ako neko zna link ako mu nije problem da mi posalje na PP.

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Giallorossi
- Kontakt:
jestel spremni za poraz ?
...hocel ko propustit utk. kod vas ? 

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Hoce Gavaric ima tri zuta kartona hehehehehGiallorossi je napisao/la:jestel spremni za poraz ?...hocel ko propustit utk. kod vas ?

- Giallorossi
- Kontakt:
jel ima jos koji iz Olimpika kod vas ?patrick_9 je napisao/la:Hoce Gavaric ima tri zuta kartona hehehehehGiallorossi je napisao/la:jestel spremni za poraz ?...hocel ko propustit utk. kod vas ?

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Navikli smo mi na nase slabe utakmice,vazno je da na tribini bude spica!
tu se slazem stobom i da ne bude nereda nikakvih , neka bude fer navijanje ali dobro bice psovki s jedne na drugu stranu ali hajd sve je to dozvoljeno...progras je napisao/la:Navikli smo mi na nase slabe utakmice,vazno je da na tribini bude spica!
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
FK Sarajevo svake godine isto , kada treba da se gostuje u Tuzli nakupi ih se ko u prici , moderator spava ili otisao na pecanje . Nafuraju se kobasicari da ce da nas dobiju , i kada izgube , onda krene spam kako je Gavaric kriv od prosle sezone , kako je bilo mi ih istukli i slicno . I idemo tako svake godine tradicija se nastavlja . Utakmicu Sloboda Sarajevo mogli bi da nazovemo , Dani kobasicarskog jadikovanja . Uzdravlje i sve najbolje .
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
@Target
Slazem se sa toboom,ista prica,isti akteri price
ili uopste ne pricaju o mecu,vec o nekim neredima,od prije nekoliko godina,meni da je da pricamo o mecu,al neki ocito idi krivim putem ..
Slazem se sa toboom,ista prica,isti akteri price

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
harry_90 je napisao/la:@Target
Slazem se sa toboom,ista prica,isti akteri priceili uopste ne pricaju o mecu,vec o nekim neredima,od prije nekoliko godina,meni da je da pricamo o mecu,al neki ocito idi krivim putem ..
Daje o mecu i ja volim pa neka fina rasprava malo zezanja podbadanja ali ovo isto iz godine u godinu prelazi u dosadu samo se nickovi mjenjaju prethodno banovanih

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Hahahah Delboy zavodnikharry_90 je napisao/la:@Target
Slazem se sa toboom,ista prica,isti akteri priceili uopste ne pricaju o mecu,vec o nekim neredima,od prije nekoliko godina,meni da je da pricamo o mecu,al neki ocito idi krivim putem ..

A sto se tice meca ja bih bio zadovoljan da uzmemo bod bar jer ste vi prava domacinska ekipa ..mislim kuci tesko da vas ko moze uzet al et mozda vas mi pobjedimo

a sto se tice nereda svaki hordash koji ide na gostovanja zna da nas murija ima zestoko na piku i svaki nas krivi potez bicee jedva docekan da nas istuku ehehhe!!

Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 07 mar 2011, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
mma_hz je napisao/la:Hahahah Delboy zavodnikharry_90 je napisao/la:@Target
![]()
![]()
![]()
A sto se tice meca ja bih bio zadovoljan da uzmemo bod bar jer ste vi prava domacinska ekipa ..mislim kuci tesko da vas ko moze uzet al et mozda vas mi pobjedimo![]()
...ako bude sudzenje ok nece ga Joge ponovo moci zabit u 8i nekoj eheheh ....
a sto se tice nereda svaki hordash koji ide na gostovanja zna da nas murija ima zesoko na piku i svaki nas krivi potez bicee jedva docekan da nas istuku ehehhe!!![]()
mma pa i ja kazem da ce gusto da bude, mi se jos nismo uigrali pa ne bi bilo cudno i da uzmete, ja nisam medju navijacima , ja sam simpatizer Slobode koji prati Slobodu od malih nogu, neka bude dobra atmosfera i bolji pobjedi . A ti ako budes dolazio javi se da idemo na pivu, i to cjenim takvu vrstu rasprave a ne one gluposti ...
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
ehehhehe hvala brate ne pijem eheh vjera mi ne dozvoljava ehhehe .... ma samo bez problema i da napokon vidimo nestoo a ne samoo napucavanje lopte s jedne na drugu stranu heheTaRgEt_ je napisao/la:mma_hz je napisao/la:Hahahah Delboy zavodnikharry_90 je napisao/la:@Target
![]()
![]()
![]()
A sto se tice meca ja bih bio zadovoljan da uzmemo bod bar jer ste vi prava domacinska ekipa ..mislim kuci tesko da vas ko moze uzet al et mozda vas mi pobjedimo![]()
...ako bude sudzenje ok nece ga Joge ponovo moci zabit u 8i nekoj eheheh ....
a sto se tice nereda svaki hordash koji ide na gostovanja zna da nas murija ima zesoko na piku i svaki nas krivi potez bicee jedva docekan da nas istuku ehehhe!!![]()
mma pa i ja kazem da ce gusto da bude, mi se jos nismo uigrali pa ne bi bilo cudno i da uzmete, ja nisam medju navijacima , ja sam simpatizer Slobode koji prati Slobodu od malih nogu, neka bude dobra atmosfera i bolji pobjedi . A ti ako budes dolazio javi se da idemo na pivu, i to cjenim takvu vrstu rasprave a ne one gluposti ...

FK SARAJEVO.
Cuj kobasicariTaRgEt_ je napisao/la:FK Sarajevo svake godine isto , kada treba da se gostuje u Tuzli nakupi ih se ko u prici , moderator spava ili otisao na pecanje . Nafuraju se kobasicari da ce da nas dobiju , i kada izgube , onda krene spam kako je Gavaric kriv od prosle sezone , kako je bilo mi ih istukli i slicno . I idemo tako svake godine tradicija se nastavlja . Utakmicu Sloboda Sarajevo mogli bi da nazovemo , Dani kobasicarskog jadikovanja . Uzdravlje i sve najbolje .

mi kad bi se furali na pobjede,i kad bi tu bili samo zbog pobjeda na tribini bi bila dva covjeka,mi smo tu da podrzimo nas tim jer uprave,igraci i ostalo je prolazno a nasa svetinja nikad valjda si skontao! Neznam o cemu pricas iz tvoje price bi se zakljucilo da ste u najmanju ruku Barca!TaRgEt_ je napisao/la:FK Sarajevo svake godine isto , kada treba da se gostuje u Tuzli nakupi ih se ko u prici , moderator spava ili otisao na pecanje . Nafuraju se kobasicari da ce da nas dobiju , i kada izgube , onda krene spam kako je Gavaric kriv od prosle sezone , kako je bilo mi ih istukli i slicno . I idemo tako svake godine tradicija se nastavlja . Utakmicu Sloboda Sarajevo mogli bi da nazovemo , Dani kobasicarskog jadikovanja . Uzdravlje i sve najbolje .
Sa Tusnja se moze odnijeti bod ili puni plijen ,mnoge ekipe su odnosile,samo treba igrati,a ne cuvat se svih 90 minuta,i onda Tusanj tvrdjava,ne moze ih Barcelona dobit i ostale poznate price.Ne znam zbog cega pad u igri protiv Travnika,ocito momci nisu pokazali ono sto najbolje znaju.Nikolic,Mesanovic,Mujic,Joguncic,Bosnjak,Gavaric itd. mogu dosta toga napravit na strani,ali jednostavno nekad nece.Nadam se da ce momci uspjeti da pobjede ovajk put,radi samopouzdanja za nastavak sezone.Ja sam uvijek optimista,i znam da ovi momci mogu dovesti Slobodu gdje pripada,ali i druge stvari moraju se poklopiti,kao sto su redovne isplate plata,bonusi,normalna relacija uprava-trener-igraci..Nezz koliko ostali imaju info,al maloprije sam cuo da vlada veliko interesovanje za ovaj mec,sto mi je veoma drago cuti,nadam se da ce subotnji mec proci u fer i korektnoj igri,sa veoma dobrim fudbalom (mada to u nasoj ligi je rijetkost).
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.