Sezona je u toku, a on je pritom trenutni kapiten ekipe i projekat kluba. Još čitava atmosfera oko kluba i njega... Ako je to primjer za ostale igrače i “budućnost” našeg fudbala, onda se slažem da je to normalno.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kad’ jednom prodje sve...
Svi navijaci moraju trenutno biti ujedinjeni u dvije stvari: podrska novom treneru u narednom prriodu i tjeranje kancera s brojem deset iz ekipe!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
U Split putovala čitava ekspedicija od 20 i nešto nogometaša, plus uprava i Dal samo otišao u noćni klubpitartz je napisao/la: ↑06 avg 2023, 14:23Sezona je u toku, a on je pritom trenutni kapiten ekipe i projekat kluba. Još čitava atmosfera oko kluba i njega... Ako je to primjer za ostale igrače i “budućnost” našeg fudbala, onda se slažem da je to normalno.

E čuj kad mogu Rodrygo i Mbappe, što ne bi mogao Dal.. prva dvojica bukvalno mogu birati klub u kojem će igrati (jer to talentom, radom i igrama zaslužuju), treći će u najboljem slučaju u karijeri dobaciti do Tobola u Kazahstanu.
Fantastično poređenje, nema šta.
The saddest thing in life is wasted talent.
To da je u pijanom stanju su sanse jako velike medjutim stvar je takva da Dal nije jedini koji se skoro svake subote i opija, ja sam jednom prilikom pisao vec o tome jer sam licno vidio par fudbalera koji su mortus pjani po nasim klubovima al nemam potrebu da pisem i tome ko je sta je, ako znam da isti ti izadju i grizu na terenu…
Edit: naravno to sto se grize na terenu se ne odnosi na Dala al helem nejse

Zadnja izmjena: Chony533, dana/u 06 avg 2023, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Jao poređenja

🇵🇸
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Jesi li to uporedio Dala sa Rodrygom i Mbappeom 

Pa bas zato, najbolji moguci igraci na svijetu izlaze u nocne klubove i niko im ne pravi problem, a da se u jednom Sarajevu pravi.scholsey je napisao/la: ↑06 avg 2023, 14:34E čuj kad mogu Rodrygo i Mbappe, što ne bi mogao Dal.. prva dvojica bukvalno mogu birati klub u kojem će igrati (jer to talentom, radom i igrama zaslužuju), treći će u najboljem slučaju u karijeri dobaciti do Tobola u Kazahstanu.
Ja iskreno ne vjerujem da je on jedini bas od 20 igraca otisao u provod.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Što se mene tiče, nikad nikome ne bih pravio problem što izlazi. Odrasle su osobe, nek se i bodu ako hoće.. ali tako niko, nikada i nigdje neće doći na nivo Rodryga i Mbappea.forgempp je napisao/la: ↑06 avg 2023, 14:39Pa bas zato, najbolji moguci igraci na svijetu izlaze u nocne klubove i niko im ne pravi problem, a da se u jednom Sarajevu pravi.scholsey je napisao/la: ↑06 avg 2023, 14:34E čuj kad mogu Rodrygo i Mbappe, što ne bi mogao Dal.. prva dvojica bukvalno mogu birati klub u kojem će igrati (jer to talentom, radom i igrama zaslužuju), treći će u najboljem slučaju u karijeri dobaciti do Tobola u Kazahstanu.
Ja iskreno ne vjerujem da je on jedini bas od 20 igraca otisao u provod.
Nijedan od naših igrača (a pogotovo Dal jer se planira prodati) u ovom trenutku sezone ne bi uopšte smio pomišljati na izlaske. Zato i čisto sumnjam da je to uopšte tačno. Jesu ograničeni, ali ne vjerujem da su baš toliko retardirani..
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Ako nam trener zaista bude pravi, onda nema ni potrebe tjerati Dala jer svakako nece ni igrati.
Mrivic se ne smije petljati u sastav, te izbor igraca za isti.
Mali je presebican te nema snage. Fudbal je timski sport i zahtjeva dobru fizicku snagu igraca. Ne moze biti neko kapiten ko nezrelo razmislja da je najbitnije da on postigne gol. Nema on to (jos) u sebi i zato ga treba klupirati nek probaju jos malo s njim radit na ovim stvarima i ako ne pokaze napredak barem u ovim stvarima pod hitno insistirati na raskidu ugovora.
Mrivic se ne smije petljati u sastav, te izbor igraca za isti.
Mali je presebican te nema snage. Fudbal je timski sport i zahtjeva dobru fizicku snagu igraca. Ne moze biti neko kapiten ko nezrelo razmislja da je najbitnije da on postigne gol. Nema on to (jos) u sebi i zato ga treba klupirati nek probaju jos malo s njim radit na ovim stvarima i ako ne pokaze napredak barem u ovim stvarima pod hitno insistirati na raskidu ugovora.
1946
Da hoce dan proci bez da se Dal spomene ovdje hahah
Nevezano za njegov talenat, da li ga ima, koliko, i tako dalje..
Da Dal ima normalnog managera ništa od ovog se ne bi dešavalo. Prepoznao bi trenutak, sklonio ga na vrijeme, odveo negdje da radi na miru i pokuša ostvariti svoj potencijal.
Na putu kojim je krenuo postoje realne šanse da završi ko ona djeca-glumci u Hollywoodu. Talenat, pritisak, pare, karijera.. i na kraju psihijatrija. Eventualno da nekad napiše memoare pa prepričava kako je upoznao Gerrarda u Liverpoolu.
Da Dal ima normalnog managera ništa od ovog se ne bi dešavalo. Prepoznao bi trenutak, sklonio ga na vrijeme, odveo negdje da radi na miru i pokuša ostvariti svoj potencijal.
Na putu kojim je krenuo postoje realne šanse da završi ko ona djeca-glumci u Hollywoodu. Talenat, pritisak, pare, karijera.. i na kraju psihijatrija. Eventualno da nekad napiše memoare pa prepričava kako je upoznao Gerrarda u Liverpoolu.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Golmani sekunde nisu krivi za ovo što se desilo. Najveći su krivci oni koji su postavljali odbranu, određivali ko će koje zadatke raditi i ostalo. Čak nešto možeš prigovoriti i igračima u polju, ali golmanima nikako. Pa jučer je Rogić imao par vrhunskih intervencija, spasio je barem gol-dva. Veza i napad nula, pogotovo u prvom poluvremenu, drugo je bilo nešto bolje.fks74 je napisao/la: ↑06 avg 2023, 14:12Navalili na Dala a imamo većih problema u ekipi, prije svega golmani. Čitam izvještaj sa jučerašnje utakmice, ubačaj sa strane a udarci sa 5-7 metara, šta rade golmani ako su udarci sa 5 metara. Golmani su nas koštali bruku bodova a evo i protiv Sloge, trebaš otići na odmor a ti primaš gol zbog golmanske greške. Ovo što pišete za Dala stvarno nije uredu, momka nazivati kopiletom i tako slično.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Mali dalkan mora sebi da utuvi u glavu za kog igra. Rekao sam vec jednom, pravi kapiten nece pomisliti da zavrsava akciju ako je kolega za 1% u boljoj sansi. Kapiten cini tim boljim svojom predstavom, kao sto rece Milanovic za Rahmanovica.
Pogledajte ako mozete naci intervju Dzeke sa Stanicem i sta kaze za poziciju broj 10 na koju su ga prebacili u onoj drugoj poljskoj ligi. Dalu i pametnom dovoljno samo da pogledaju.
Dobar trener ga moze dobro iskoristiti, za pocetak treba da shvati da je samo jedan broj u rosteru od 22 igraca.
Ne treba ga vrijedjati to stoji, ali na stadionu to iskreno ne vidim. Dobije podrsku uvijek a ovo posljednje je grozan potez vrijedan oduzimanja kapitenske trake.
Ziljkic isto treba da poradi na tom popovanju suigracima i sugerisanju sto nisu ovo sto nisu ono.. to kapiten ne radi
Pogledajte ako mozete naci intervju Dzeke sa Stanicem i sta kaze za poziciju broj 10 na koju su ga prebacili u onoj drugoj poljskoj ligi. Dalu i pametnom dovoljno samo da pogledaju.
Dobar trener ga moze dobro iskoristiti, za pocetak treba da shvati da je samo jedan broj u rosteru od 22 igraca.
Ne treba ga vrijedjati to stoji, ali na stadionu to iskreno ne vidim. Dobije podrsku uvijek a ovo posljednje je grozan potez vrijedan oduzimanja kapitenske trake.
Ziljkic isto treba da poradi na tom popovanju suigracima i sugerisanju sto nisu ovo sto nisu ono.. to kapiten ne radi
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ko je to izjavio i gdje? Mirvic, neko iz kluba?Surreal je napisao/la: ↑06 avg 2023, 11:39titula je cilj.deda je napisao/la: ↑06 avg 2023, 11:28Zna li se sta nam je cilj ove godine? Koji su ciljevi postavljeni pred novog trenera? Je li to ponovo evropa kao sto je cilj prosle godime ili je to titula? Nerealno bi bilo traziti titulu od novog trenera koji nije prosao nista s ekipom. Ima li neko informacije o tome? Ocekivao sam to pitanje od novinara na pressu ali niko nije postavio. Dakle, sta su ciljevi ove godine, sa cime bi klub i navijaci bili zadovoljni?
- ElCartel11
- Kontakt:
Pa nije efendija jbt ako lik ode u klub

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Kako nas mirvic ode u akvu na jalkana i bubu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.