Arsenal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Arsenal
Više bih volio Trossarda gore ali eto šta je tu je. Sretno momci
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ovo je prilika da se razbiju kompleksi koje nam je City stvorio i nista vise od toga,trogej ko trofej pisaj ga iako bi vjerovatno za samopouzdanje nasim mladim momcima znacio ,najbitnije da se pokazu muda,da se odigra u visokom ritmu a rezultat sto se mene tice nije najvazniji.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Na kraju priprema imamo 5,6 igraca koji su nespremni i imaju ozljede mišića..
Havertz napadac pretpostavljam? Fuj.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ja sam vam rekao da je Havertz starter, tek kada se debakli počnu redat će on na klupu završiti.
Ovaj meč je bitan jer smo trenutno Cityeva ku.ja, to trener a i igrači znaju. To se samo može pobiti ako ih uspiješ pobijediti.
Ovaj meč je bitan jer smo trenutno Cityeva ku.ja, to trener a i igrači znaju. To se samo može pobiti ako ih uspiješ pobijediti.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Jel ih stid ove kamere? Odron
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
5 minuta nismo lopte dotakli, komicno djelujemo u presingu 

Musafa mi, Fernandinho je godinama radio ovakvih 15 faulova po utakmici, ako je ijedan karton dobio evo glava.
Partey odmah karton.
Partey odmah karton.
Može link za tekmu protiv City-ja?
Ma nemamo mi damu protiv njih nista pokusati i to ce biti prica uvijek izgleda.
Lijepo od nas sto smo se besplatno ponudili Sitiju da odrade trening
Naravno da Rodri neće dobiti čist žuti karton, standardi sudjenja u Engleskoj su ravni nuli.
Ali kako kapiten trckara za igracima Citya
meni se zamanta sta mu rade 

Al i ne pokusat nesto odigrat, fakat smo jadni 

Nmres uc na temu da nema barem jedno 7 Brokulinih postova/stranici, punih defetizma i pesimizma naravno 
Ricea zasad nigdje
Ricea zasad nigdje

Ili nemoj ulazit ili me stavi na ignore. Nemas potrebe prozivati me ako nisam ni tebe ni nikog vrijedjao
- AshburtonG
- Kontakt:
Havertz za sad najbolji. Kao sto sam i pricao, ova centralna pozicija u napadu mu najvise godi zbog visine. Za sve ostalo nema kuveta.
Ode nije za ovih tekmi, nikakvo prisustvo nema na terenu. Za druge tekme može ali u ovima gdje nemamo posjed je neefikasan.
Ne znam ko ga može zamijeniti doduše, Smith Rowe možda jer ima taj faktor iznenadjenja ako ništa.
Ne znam ko ga može zamijeniti doduše, Smith Rowe možda jer ima taj faktor iznenadjenja ako ništa.
Kako izbacit kapitena i reci nisi dovoljno dobar?
Gdje te prozivam

Samo konstatujem da si cesto previse negativan (bez ljutnje), sto nije dobro za zdravlje. Valjda si na forumu da te neko nekad 'prozove' na ovaj nacin, ne da sam sebi pises postove.
Havertz zasad nelos, lukav je, neobican igrac. Ako nista, dobro sto je doveden da kapitena mozda u dogledno vrijeme klupira i preuzme njegovu poziciju. Nisu bas ni tako rijetke utakmice u kojima ga po barem jedno poluvrijeme nigdje nema.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.