Ne daj im morena da budu toksicni!morensa je napisao/la: ↑06 avg 2023, 18:41A kakve veze ima što ide na koncert i što ide sa privatnim avionom ako daje svoje pare. Od nas da dočeka ne bi imao ni za autobusa povratnu kartu. Vjeruj lijepi Baljak nama onda nemamo o čemu pričatine znam koliko godina imaš ali valjda znaš ko je Baljak. Sad nam smeta jer čovjek ide na koncert
![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ElCartel11
- Kontakt:
Ovaj nas pdf ugasiti majkemi i samo na dan utakmice ga pustit i opet ugasiti.
Kad se sjetim kvalitete postova 2014/15 i ovo sad...
Kad se sjetim kvalitete postova 2014/15 i ovo sad...

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
To je tvoj posaojoker90 je napisao/la: ↑06 avg 2023, 18:55Ne daj im morena da budu toksicni!morensa je napisao/la: ↑06 avg 2023, 18:41A kakve veze ima što ide na koncert i što ide sa privatnim avionom ako daje svoje pare. Od nas da dočeka ne bi imao ni za autobusa povratnu kartu. Vjeruj lijepi Baljak nama onda nemamo o čemu pričatine znam koliko godina imaš ali valjda znaš ko je Baljak. Sad nam smeta jer čovjek ide na koncert
![]()

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ima li išta da nam ne smeta jbt
Pratio sam Dala kad je igrao u omladinskom pogonu, bio je wonderkid (sto govori transfer u Liverpul) bio je najsitniji na terenu i u tim uzrastima se lahko provlacio, sada je vrijeme da se klupira, najbolje igra kad se od njeg nista ne ocekuje, zadnjih par utakmica prosle sezone je bio najbolji poslije klupiranja (u derbiju i protiv Zrinjskog) problem nastaje kad se puno umisli i tad odigra uzasno, naravno to nije razlog da se neko naziva kopile i okot..
On je sigurno ostao u Splitu i u noćnom izlasku. Za druge igrače zaista ne znam.Lucas je napisao/la: ↑06 avg 2023, 18:21Pošto je dugogodišnji projekat kluba i jedan od kapitena, moguce je da je privilegovan pa je dobio dopust da ostane u Splitu, a svi ostali se morali vratiti.
Kad’ jednom prodje sve...
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Selam za raju iz Stuttgarta. Od danas se prati Sarajevo i Stuttgart. 

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Evandere brate, nerijetko i dijelim misljenje s tobom u vezi nekih stvari (nedavno vezano za kupovinu karata na stadionu i slicno) ali pretjerujes sa ovim. Sta ima veze sto covjek sa svojim parama priusti i malo uzivanja.
I ne samo ti, vec mnogi idalje samo negativno sve gledaju. Ne sjecam se da sam kod tebe vidio ikakvu pohvalu za nesto u posljednje dvije-tri godine. Nije da je sve crno, realno.
1946
- morsecode
- Kontakt:
U NBA Toronto Raptorsi potpisali ugovor sa onim reperom Drejkom, covjek je dobio kes, dozivotni besplatni ulaz u dvoranu i najbolja sjedista u areni, a postao je ambasador ekipe. Promovise po drustvenim mrezama, ponosno navija za tim iz svog grada. Zasto mi ne bi isto uradili sa Jalom ? Ja stvarno samo ne razumijem zasto toliko raja mrzi tog momka ? Haj znam sto ga Srbi mrze, jer je balija i Bosnjak, ali ne mogu da shvatim ove domace pakase sto se furaju na neki ex yu rock i onda nista nakon 1990. ne valja. Nikad nikom nista ruzno nije rekao. Sva ekipa koja je sa njim otpocetka je jos uvijek tu, nije ih zaboravio nego ih gura i daje im medijski prostor. Pored toga, momak je veliki pitar i navijac FK Sarajeva. Opet kazem, pratiti malo strane trendove, neka bude ambasador kluba. Jala je najveca zvijezda sa ovih prostora, a dosta uspijesno se probio i na Evropsko trziste.
Samo treba pljuvati nase domace, a kad dodje Ceca, Brena ili tako neka cetnikusa odmah pravac u Lukavicu, yebem li vas ustau.
Samo treba pljuvati nase domace, a kad dodje Ceca, Brena ili tako neka cetnikusa odmah pravac u Lukavicu, yebem li vas ustau.
"To je jednostavno SARAJEVO"
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ovdje se mora uraditi nešto, jer ovo stanje na temi je užasno. Ovo se treba čim prije počistiti, ja bih banove dijelio za spamovanje.
Tačno ovo pljuvanje svega i svačega udaljava raju s foruma da pišu. Kako vam nije mrsko tražiti i najmanju sitnicu da pljujete?
Bože pomozi raji. Pazi ti lika molim te, radi čitav život, zarađuje pošteno, kupuje sve što poželi i sram ga bilo ide na koncert lika kojeg gotivi i uz to taj lik navija za FKS. Al hajd što ide na nastupe već što objavljuje na društvene mreže pa ga magarci mogu komentarisati.
-
- Kontakt:
Jednostavno manje pljuvati, pustiti ljude da rade svoj posao, i mislim da ce to biti sve ok na kraju.
04.10.2009 !
Joj negative jbt sad ne valja ni ako se pljuje, psuje...

Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Ostrakovic, Kanuric, Kramar, Radulovic, Gujic, Kostic, Vusljanin, Palic, Simeunovic, Cezar,Mitrevski, Aliparmakovski, Kouadio, Crepaldi, Protic, Liivak, Emerson, Lelic, Travancic
Sjecate li se jos nekih parmaka iz ere poslije doslaska Tana da nisu bas nikakvu ulogu odigrali u FKS
Sjecate li se jos nekih parmaka iz ere poslije doslaska Tana da nisu bas nikakvu ulogu odigrali u FKS
Najjednostavnije rjesenje za stanje na temi je da kome smeta sta se pise, jednostavno odmori od foruma. Niste obavezni da citate jbt. Samo neko kukanje ko tetkice, vidi sta ovaj pise, vidi sta onaj pise..
Ugasis forum i nema negative..

Ugasis forum i nema negative..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- morsecode
- Kontakt:
Harba, Guzina, Kuzmanovic, Baric, PuricLakoste je napisao/la: ↑06 avg 2023, 20:53Ostrakovic, Kanuric, Kramar, Radulovic, Gujic, Kostic, Vusljanin, Palic, Simeunovic, Cezar,Mitrevski, Aliparmakovski, Kouadio, Crepaldi, Protic, Liivak, Emerson, Lelic, Travancic
"To je jednostavno SARAJEVO"
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, bvsic, Evander, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, jurisicduska, mosarajvosa83, Sinfoc1986, Vanja8 i 83 gosta.