Bolje da odmorite vi koji sirite negativu, mi zelimo normalno diskutovati na ovom forumu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bolje da odmorite vi koji sirite negativu, mi zelimo normalno diskutovati na ovom forumu
Cruz, Crnički, Cmiljanićmorsecode je napisao/la: ↑06 avg 2023, 20:57Harba, Guzina, Kuzmanovic, Baric, PuricLakoste je napisao/la: ↑06 avg 2023, 20:53Ostrakovic, Kanuric, Kramar, Radulovic, Gujic, Kostic, Vusljanin, Palic, Simeunovic, Cezar,Mitrevski, Aliparmakovski, Kouadio, Crepaldi, Protic, Liivak, Emerson, Lelic, Travancic
Sjecate li se jos nekih parmaka iz ere poslije doslaska Tana da nisu bas nikakvu ulogu odigrali u FKS
Ima nešto i do zarade od UEFE, uzeli su lopatom u zadnjih 6 sezona od silnih grupnih faza Lige prvaka i Evropske lige + puna Marakana skoro uvijek bila, marketing, tv prava, prenosi......A od jeseni ih čeka još jedna grupna faza Lige prvaka.
Šunjevarićbelosevic23 je napisao/la: ↑06 avg 2023, 21:05Cruz, Crnički, Cmiljanićmorsecode je napisao/la: ↑06 avg 2023, 20:57Harba, Guzina, Kuzmanovic, Baric, PuricLakoste je napisao/la: ↑06 avg 2023, 20:53Ostrakovic, Kanuric, Kramar, Radulovic, Gujic, Kostic, Vusljanin, Palic, Simeunovic, Cezar,Mitrevski, Aliparmakovski, Kouadio, Crepaldi, Protic, Liivak, Emerson, Lelic, Travancic
Sjecate li se jos nekih parmaka iz ere poslije doslaska Tana da nisu bas nikakvu ulogu odigrali u FKS
Ma uzeli su naravno, zarađuju bruku, al i kad nisu imali rezultate i kad su se brukali po Evropi dobijali su na tacni svake godine ekipu od 30-40 miliona eura koju boga pitaj koliko moraš plaćati, a sve iz državnog budžeta.
Normalna diskusija :f0rest1946 je napisao/la: ↑06 avg 2023, 21:02Bolje da odmorite vi koji sirite negativu, mi zelimo normalno diskutovati na ovom forumu![]()
f0rest1946 je napisao/la: ↑20 jul 2023, 23:50Majke vam yebem usta, Mrs Mirza, Ikicu i Beganovicu mrtve usta
To je bilo kad smo ispali iz evrope normalno da sam se iznervirao tad kao i mnogi ovdje, ali niko nije bolestan kao ti da trubis 2 godine sa negativom.NazorUso je napisao/la: ↑06 avg 2023, 21:18Normalna diskusija :f0rest1946 je napisao/la: ↑06 avg 2023, 21:02Bolje da odmorite vi koji sirite negativu, mi zelimo normalno diskutovati na ovom forumu![]()
f0rest1946 je napisao/la: ↑20 jul 2023, 23:50Majke vam yebem usta, Mrs Mirza, Ikicu i Beganovicu mrtve usta![]()
Varesanovicbelosevic23 je napisao/la: ↑06 avg 2023, 21:05Cruz, Crnički, Cmiljanićmorsecode je napisao/la: ↑06 avg 2023, 20:57Harba, Guzina, Kuzmanovic, Baric, PuricLakoste je napisao/la: ↑06 avg 2023, 20:53Ostrakovic, Kanuric, Kramar, Radulovic, Gujic, Kostic, Vusljanin, Palic, Simeunovic, Cezar,Mitrevski, Aliparmakovski, Kouadio, Crepaldi, Protic, Liivak, Emerson, Lelic, Travancic
Ima i do toga sto vecina ovih igraca nije dobila priliku u kontinuitetu na svojoj poziciji, a i do trenerskih ubleha koje su ih vodile. Npr. Boris Gujic je došao u Sarajevo nakon 4 sezone koje je proveo na desnom beku u mađarskom Kaposvaru, ovdje kod ublehaša Dragana Jovica igrao stalno zadnjeg veznog. Nakon sto je raskinuo ugovor na polusezoni, ja ga vidio u Lukavici u jednom tržnom centru i pitao ga par stvari, on mi rece da zadnjeg veznog nikad ni na treningu nije igrao. Ili recimo Risto Mitrevski je nakon odlaska iz Sarajeva u svakom klubu bio standardan i pružao korektne igre, Sanjin Lelić je isto bio ok lijevi bek, ali Ćala Janjoš mu nikako nije davao šansu. Ima fin broj igraca koje smo mi bezveze potrošili.Lakoste je napisao/la: ↑06 avg 2023, 20:53Ostrakovic, Kanuric, Kramar, Radulovic, Gujic, Kostic, Vusljanin, Palic, Simeunovic, Cezar,Mitrevski, Aliparmakovski, Kouadio, Crepaldi, Protic, Liivak, Emerson, Lelic, Travancic
Nije los Bara biomorsecode je napisao/la: ↑06 avg 2023, 20:57Harba, Guzina, Kuzmanovic, Baric, PuricLakoste je napisao/la: ↑06 avg 2023, 20:53Ostrakovic, Kanuric, Kramar, Radulovic, Gujic, Kostic, Vusljanin, Palic, Simeunovic, Cezar,Mitrevski, Aliparmakovski, Kouadio, Crepaldi, Protic, Liivak, Emerson, Lelic, Travancic
I odmara vecina raje od kad ste se vi s prepucavanja prebacili na ovu temu.
Secerovic BagaricLakoste je napisao/la: ↑06 avg 2023, 20:53Ostrakovic, Kanuric, Kramar, Radulovic, Gujic, Kostic, Vusljanin, Palic, Simeunovic, Cezar,Mitrevski, Aliparmakovski, Kouadio, Crepaldi, Protic, Liivak, Emerson, Lelic, Travancic
Zeka Turkovic strašan igrac, Obuća je zabio mnogo bitnih golova. Dzemo Berberovic reprezentativni kvalitet, Vule Trivunovic stoper kakvog sad mozemo samo sanjati.morsecode je napisao/la: ↑06 avg 2023, 21:54Kad smo vec pokrenuli temu o najgorim igracima i balvanima u eri Tana, koji su najbolji ?
Delac, Kovacevic, Mujakic*, Lazic*, Serbecic* , Jajalo, Cimirot, Benko, Ahmetovic, Krste *, Duljevic, Komazec, Adukor*, Rahmanovic, Tatar, Stanojevic, Tatomirovic, Stojcev, Renan,Fanimo
Imali smo dosta balvana, ali bilo je i zvjerkica![]()
Od svih nabrojanih izdvojio bih Rahmanovica i Ahmetovica. Mozda i ponajbolji igraci u poslijeratnoj historiji kluba. Ako ima starijih pitara koji su pratili klub tamo od 90-ih neka me demantuju, ali ne mozete reci Alen Skoro![]()
Trenutno korisnika/ca: alacious, deda, mnon46, OzmoodPinglewood, Posejdon, rimljanin90, samoFKS, Tarapi, Varijantas8 i 85 gostiju.