Feja bi ga preporodio.

Feja bi ga preporodio.
To kad bi se tako gledalo i nadoknadjivalo, utakmice sa nadoknadama ne bi trajale stotinjak minuta nego 250.akisarajevo92 je napisao/la: ↑06 avg 2023, 23:01hajde sto vecina onih sto prate fudbal ne zna da je ta nadoknada minimum vremena koje ce se igrati nego ima i sudija koje misle da moraju sviraju kraj cim istekne
nakon 90' minute se izvodio penal, nakon toga odmah bilo lezanje od minut i poslije toga jos jedno lezanje od minut a on svira kraj odmah na isteku seste minute![]()
Pa jbg trebao je Jusufbegovic na to racunati. GOSK otkako postoji brani se grcevito i puca kontrejasta je napisao/la: ↑06 avg 2023, 23:12Ne bih toliko ni Velež kritikovao, ovi su se branili kao da igraju sa Ludogorecom. Al eto mora im se priznati da su se dobro branili. Zrinjski bi ovo rješio centaršutom na Bilbiju, Sarajevo bi valjda dalo jedan iz 20 šuteva, Bašić bi nešto smislio ili bi izbušio lopte a Borac bi nakon 45 prekršaja oko 16ca rutinski završio 1:0.
Ne treba nadoknađivati propušteno vrijeme.Zvornicka je napisao/la: ↑06 avg 2023, 23:14To kad bi se tako gledalo i nadoknadjivalo, utakmice sa nadoknadama ne bi trajale stotinjak minuta nego 250.akisarajevo92 je napisao/la: ↑06 avg 2023, 23:01hajde sto vecina onih sto prate fudbal ne zna da je ta nadoknada minimum vremena koje ce se igrati nego ima i sudija koje misle da moraju sviraju kraj cim istekne
nakon 90' minute se izvodio penal, nakon toga odmah bilo lezanje od minut i poslije toga jos jedno lezanje od minut a on svira kraj odmah na isteku seste minute![]()
Preslikana utakmica Zrinjski - Slovan 0:1
Nezz nisam pratio tu tekmu, al drago mi je da ti pratis prvu ljubavAntipolitika3 je napisao/la: ↑06 avg 2023, 23:23Preslikana utakmica Zrinjski - Slovan 0:1
Samo Gosk nije imao crnju da ga zakuca![]()
Pogledao sam 10 utakmica islandske lige zadnja dva dana,brate mogu onda i vasunekoIzMostara je napisao/la: ↑06 avg 2023, 23:24Nezz nisam pratio tu tekmu, al drago mi je da ti pratis prvu ljubavAntipolitika3 je napisao/la: ↑06 avg 2023, 23:23Preslikana utakmica Zrinjski - Slovan 0:1
![]()
Ako ovako nastavi se brukati sa postavkom igre, ne zasluzuje ni septembar da doceka
Renduliceva znaci desna rukaAntipolitika3 je napisao/la: ↑06 avg 2023, 23:25Pogledao sam 10 utakmica islandske lige zadnja dva dana,brate mogu onda i vasunekoIzMostara je napisao/la: ↑06 avg 2023, 23:24Nezz nisam pratio tu tekmu, al drago mi je da ti pratis prvu ljubavAntipolitika3 je napisao/la: ↑06 avg 2023, 23:23
Preslikana utakmica Zrinjski - Slovan 0:1
![]()
![]()
Gledam kakav vam je raspored, ne može teži.nekoIzMostara je napisao/la: ↑06 avg 2023, 23:25Ako ovako nastavi se brukati sa postavkom igre, ne zasluzuje ni septembar da doceka
nekoIzMostara je napisao/la: ↑06 avg 2023, 23:28Renduliceva znaci desna rukaAntipolitika3 je napisao/la: ↑06 avg 2023, 23:25Pogledao sam 10 utakmica islandske lige zadnja dva dana,brate mogu onda i vasunekoIzMostara je napisao/la: ↑06 avg 2023, 23:24
Nezz nisam pratio tu tekmu, al drago mi je da ti pratis prvu ljubav![]()
![]()
nego podijeli sa rajom kakvi su to bojkoti trenera, ko se to okurazio da bojkotuje rendulica
![]()
Barem nismo izgubili kući na otvaranju sezone pred svojom publikom.
Mirza slobodan, Velezu treba novi trener, posudba Dalare.
Antipolitika3 je napisao/la: ↑06 avg 2023, 23:30nekoIzMostara je napisao/la: ↑06 avg 2023, 23:28Renduliceva znaci desna rukaAntipolitika3 je napisao/la: ↑06 avg 2023, 23:25
Pogledao sam 10 utakmica islandske lige zadnja dva dana,brate mogu onda i vasu![]()
nego podijeli sa rajom kakvi su to bojkoti trenera, ko se to okurazio da bojkotuje rendulica
![]()
Ma kakvi bojkoti,ta nismo u europi igrali protiv vas vec prvaka svojih zemalja pa narod ocekuje da kar.amo sve redom.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 26 gostiju.