RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Haskiću ??? Šta je sa glavom? Zaleti se, odnesi i loptu i golmana.. Eee kada dođe maj mjesec kajati ćemo se za prosutim bodovima ovdje..
Mi osim sredine, gdje su doveli potpuno pogrešne igrače, nemamo ni trenera. Ovaj Ćorić je Guardiola za ovog našeg demagoga koji nema rezervni plan. Ovo je bliže stvarnom stanju nego prošla utakmica.Jusufbegović treba da ide jer sa ovim ekipom se mora puno bolje.
Kakva priprema utakmice
nabij pa sta bog da.

-
- Kontakt:
Luzeri glupi,idite u tri p.m.Haskicu nije cudo sto si citsv zivot u raspaloj P.L.....Svake godine isto.Feja hvataj se Arene,pa mlati praznu slamu,veze ti nemas ,hebo te Neka .
Teško je igrati protiv ovako defanzivnih ekipa, ali se slažem da je Feja taktički podbacio totalno..
Cijelu utakmicu isti sistem igraš, nikakve rotacije, nikakvih taktičkih promjena, stalno PREMALI broj igrača u završnici što znači ziheraški opet.
Mogli smo ga fasovati, a opet ovaj penal ne uđe kad smo qrčeve sreće.
Cijelu utakmicu isti sistem igraš, nikakve rotacije, nikakvih taktičkih promjena, stalno PREMALI broj igrača u završnici što znači ziheraški opet.
Mogli smo ga fasovati, a opet ovaj penal ne uđe kad smo qrčeve sreće.
Nihade Sero pjanduro ****.
**** simulator
**** simulator
- Bazinga12345
- Kontakt:
Cross and inshallah
Par puta kad smo probali po zemlji imali smo pored penala najbolje situacije za postizanje gola
Krajnc dosta slab nastup večeras...
Par puta kad smo probali po zemlji imali smo pored penala najbolje situacije za postizanje gola
Krajnc dosta slab nastup večeras...
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Realno odavno lošiju utakmicu nismo odigrali. Nikad čini mi se nismo manje prilika napravili.. jedina akcija i šansa na utakmici onaj prizemni centaršut šturma, peta Anđušića i šut Haskića. Premalo
Naprčim se matere Feji, Zvoniću, Šikalu a posebno sprčim onu starletu iz banovića **** joj mepas sve
-
- Kontakt:
Sikalo posudba u Turbinu yebo sve sebi retardirano, sve skupa sa zvonicem i jusufbegovicem
-
- Kontakt:
Ma ne mogu Zvonić, Vehabović i Šikalo biti u prvih 11 još sva trojica zajedno.Toliko sporih igrača u isto vrijeme na terenu i dobiješ ovo da protiv ovakve ekipe koja se postavi defanzivno ne možeš ništa uraditi.
Ali hajde bolje i bod nego da im je neka frljoka ušla mi ga ne bi dali da smo igrali do sutra.
Eto dolazi i još jedan stoper pa vjerojatno Zvonu nećemo puno gledati više.
Iduće kolo vjerojatno odgoda pa onda imamo 15 dana da se spremimo za Široki.
Bit će jači roster i za Hasanovića,Hrkaća, Yaroslav,Gulašvili, Vukčević.
Mnogi Rafu prizivaju ali meni je on daleko od ozbiljnog igrača još,duel ga odnesu svaki put .
Izgleda da ćemo potpisati i Lohana i Edmara i poslati ih u Nevesinje zajedno sa Abazom.
Ali hajde bolje i bod nego da im je neka frljoka ušla mi ga ne bi dali da smo igrali do sutra.
Eto dolazi i još jedan stoper pa vjerojatno Zvonu nećemo puno gledati više.
Iduće kolo vjerojatno odgoda pa onda imamo 15 dana da se spremimo za Široki.
Bit će jači roster i za Hasanovića,Hrkaća, Yaroslav,Gulašvili, Vukčević.
Mnogi Rafu prizivaju ali meni je on daleko od ozbiljnog igrača još,duel ga odnesu svaki put .
Izgleda da ćemo potpisati i Lohana i Edmara i poslati ih u Nevesinje zajedno sa Abazom.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Nek i zvinića šalju u **** materinu više i šikala retardiranog . Sta li će demagog demagogisati, hoće li reći divna publika puno utakmica sve mu naprčim
Do kada misle gurat sikala nije mi jasno momak ne moze federalnu ligu igratMostarwolf1981 je napisao/la: ↑06 avg 2023, 23:17Sikalo posudba u Turbinu yebo sve sebi retardirano, sve skupa sa zvonicem i jusufbegovicem
Ti si **** nevidjeni usta te **** orec jeste jedino sto velez ima ostalo na **** nabit mozes ko je spomenuo oreca u negativnom kontekstu citaj malo okani se necega sto ti steti
Brate slaze se sa tobom kunem ti se u sve
Ćorić taktički poderao Nedima u svim mogućim fudbalskim elementima igre.
Vezni red nije postojao. Nemanja najbolji prošlu utakmicu, sada ga stavljaš na krilo gdje nije imao pet dodira s loptom. Šikalo veze nema s fudbalom, Pršeš kakav je god, jak je s loptom u nozi za razliku od anti-talenta iz Gnojnica.
Oba Mostarca najslabiji dio tima, Zvonić standarno veze nema, Šikalo se ubio za Blagaja.
Nije mi jasno oko penala. Hajde razumijem sto Zvona neće da šutira, da sam sebi ugasi karijeru ali što Nemanja nije pucao, prošle sezone je zabio iz penala ili Halilović? Jedino mogu razumiti ako je Haskić rekao da će on šutirati, pročita ga Boba kao amatera.
Nepotrebne psovke k Bobi koji je tu i u drugoj ligi bio. Cuj izdajica, otjerali ga iz Veleza. Sramota za neandertalce s tribine.
Slovenci su se trudili kao i Orec, Mihaelo potpuno izgubljen nocas.
Velez usao s dva penzionera u napadu ove sezone i upitnim veznim redom, sta ocekivati nego 6-8 mjesto. Zvijezda nas je sve zavarala jer je k od ekipe kojoj ovogodisnji osakaceni Igman trpa cetiri gola na strani uz penzionerska tri gola od Hebibovica.
Utakmica Nedima Jusufbegovica, uzasno postavljena ekipa, uzasna taktika, prekasno izmjene.
Ni pocela nije sezona a Evropa je misaona imenica.
Azur odlicno pojacanje, trebas uspjeti odigrati 90 min i uz to ostati smiren kraj Zvonica.
Vezni red nije postojao. Nemanja najbolji prošlu utakmicu, sada ga stavljaš na krilo gdje nije imao pet dodira s loptom. Šikalo veze nema s fudbalom, Pršeš kakav je god, jak je s loptom u nozi za razliku od anti-talenta iz Gnojnica.
Oba Mostarca najslabiji dio tima, Zvonić standarno veze nema, Šikalo se ubio za Blagaja.
Nije mi jasno oko penala. Hajde razumijem sto Zvona neće da šutira, da sam sebi ugasi karijeru ali što Nemanja nije pucao, prošle sezone je zabio iz penala ili Halilović? Jedino mogu razumiti ako je Haskić rekao da će on šutirati, pročita ga Boba kao amatera.
Nepotrebne psovke k Bobi koji je tu i u drugoj ligi bio. Cuj izdajica, otjerali ga iz Veleza. Sramota za neandertalce s tribine.
Slovenci su se trudili kao i Orec, Mihaelo potpuno izgubljen nocas.
Velez usao s dva penzionera u napadu ove sezone i upitnim veznim redom, sta ocekivati nego 6-8 mjesto. Zvijezda nas je sve zavarala jer je k od ekipe kojoj ovogodisnji osakaceni Igman trpa cetiri gola na strani uz penzionerska tri gola od Hebibovica.
Utakmica Nedima Jusufbegovica, uzasno postavljena ekipa, uzasna taktika, prekasno izmjene.
Ni pocela nije sezona a Evropa je misaona imenica.
Azur odlicno pojacanje, trebas uspjeti odigrati 90 min i uz to ostati smiren kraj Zvonica.
-
- Kontakt:
Ja kad cujemo Sikalo,muka mi dodje.Covjek uopšte ne Lici na sportisti a kamoli fudbalera.Zvonic,pa bola plavi ih vise o klin jel te stid?Jos kapiten,ma fuj vise.
A tek vađenje najboljeg igrača Džafića nevjerovatno demagogu **** te u elokventna usta
-
- Kontakt:
Izasli misevi iz rupe

Haahhahahahahajjaaj pa sta je sada Zemi 10 upravu?Sto **** mater Jusuf Begovicu hahahhahqhqhahh ja sam davno uradio to vi mene pljuvqli ovdje sta je sada sta je bilo????Koje ste vi mazle ti je jedan poltron niksicev koji veze nema doveo je ove skijase iz slovenije I cirkusanta sa neke obale,otoka ko zna I Mangum feja jedna nam majka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.