RŠD Velež Mostar

1981ultra
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la 1981ultra » 06 avg 2023, 23:33

Mostarac45 je napisao/la:
06 avg 2023, 23:32
Izasli misevi iz rupe :D :D
Tebe ovo ne boli ? Jel merhametu pametni

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 06 avg 2023, 23:33

Neutral je napisao/la:
06 avg 2023, 23:28
Ćorić taktički poderao Nedima u svim mogućim fudbalskim elementima igre.

Vezni red nije postojao. Nemanja najbolji prošlu utakmicu, sada ga stavljaš na krilo gdje nije imao pet dodira s loptom. Šikalo veze nema s fudbalom, Pršeš kakav je god, jak je s loptom u nozi za razliku od anti-talenta iz Gnojnica.

Oba Mostarca najslabiji dio tima, Zvonić standarno veze nema, Šikalo se ubio za Blagaja.

Nije mi jasno oko penala. Hajde razumijem sto Zvona neće da šutira, da sam sebi ugasi karijeru ali što Nemanja nije pucao, prošle sezone je zabio iz penala ili Halilović? Jedino mogu razumiti ako je Haskić rekao da će on šutirati, pročita ga Boba kao amatera.

Nepotrebne psovke k Bobi koji je tu i u drugoj ligi bio. Cuj izdajica, otjerali ga iz Veleza. Sramota za neandertalce s tribine.

Slovenci su se trudili kao i Orec, Mihaelo potpuno izgubljen nocas.

Velez usao s dva penzionera u napadu ove sezone i upitnim veznim redom, sta ocekivati nego 6-8 mjesto. Zvijezda nas je sve zavarala jer je k od ekipe kojoj ovogodisnji osakaceni Igman trpa cetiri gola na strani uz penzionerska tri gola od Hebibovica.

Utakmica Nedima Jusufbegovica, uzasno postavljena ekipa, uzasna taktika, prekasno izmjene.

Ni pocela nije sezona a Evropa je misaona imenica.

Azur odlicno pojacanje, trebas uspjeti odigrati 90 min i uz to ostati smiren kraj Zvonica.
Kakva crna evropa,cim iole ozbiljan protivnik,odmah se igra po sistemu,izbi nabi.Nakom par kola ,shvsticemo da imamo nove,Cukovice,Karamarke.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 06 avg 2023, 23:35

Sve oni sto nisu na Onlijevom spisku :rol:

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 06 avg 2023, 23:37

Neutral je napisao/la:
06 avg 2023, 23:28
Ćorić taktički poderao Nedima u svim mogućim fudbalskim elementima igre.

Vezni red nije postojao. Nemanja najbolji prošlu utakmicu, sada ga stavljaš na krilo gdje nije imao pet dodira s loptom. Šikalo veze nema s fudbalom, Pršeš kakav je god, jak je s loptom u nozi za razliku od anti-talenta iz Gnojnica.

Oba Mostarca najslabiji dio tima, Zvonić standarno veze nema, Šikalo se ubio za Blagaja.

Nije mi jasno oko penala. Hajde razumijem sto Zvona neće da šutira, da sam sebi ugasi karijeru ali što Nemanja nije pucao, prošle sezone je zabio iz penala ili Halilović? Jedino mogu razumiti ako je Haskić rekao da će on šutirati, pročita ga Boba kao amatera.

Nepotrebne psovke k Bobi koji je tu i u drugoj ligi bio. Cuj izdajica, otjerali ga iz Veleza. Sramota za neandertalce s tribine.

Slovenci su se trudili kao i Orec, Mihaelo potpuno izgubljen nocas.

Velez usao s dva penzionera u napadu ove sezone i upitnim veznim redom, sta ocekivati nego 6-8 mjesto. Zvijezda nas je sve zavarala jer je k od ekipe kojoj ovogodisnji osakaceni Igman trpa cetiri gola na strani uz penzionerska tri gola od Hebibovica.

Utakmica Nedima Jusufbegovica, uzasno postavljena ekipa, uzasna taktika, prekasno izmjene.

Ni pocela nije sezona a Evropa je misaona imenica.

Azur odlicno pojacanje, trebas uspjeti odigrati 90 min i uz to ostati smiren kraj Zvonica.
Bobić fino glumi,moglo bi biti plakanja nakon karijere.Lijepo je naguzio Ibru i otišao sjediti na klupi u Želji!!!!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Mostarac45
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac45 » 06 avg 2023, 23:38

CampobelloDiMazara je napisao/la:
06 avg 2023, 23:35
Log da nisu, nedaj boze da je izvade prijetili bi vazda vracanjem iste

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 06 avg 2023, 23:41

06 avg 2023, 23:38
Na stranu onaj kreten zemi, al ako je tebi i ostalima ovo dobro bilo svaka cast
TC im u Gabeli utrpa 3 ili 4 komada koliko vec, ti pred 4k ljudi nisi u stanju jedan, i jos ti igraju oni sto bi u gosku na klupi bili

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 06 avg 2023, 23:42

Zajebano je igrati na ovakav bunker puno cemo lakse igrati protiv Zelje Sarajeva Sirokog Zrinjskog Borca

I zamolio bi vas da se saulisete malo odigrali nerijeseno protiv ekipe koja je sa 11 igraca stajala iza pole nije smak svijeta tek drugo kolo

Mostarac45
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac45 » 06 avg 2023, 23:45

Mostarwolf1981 je napisao/la:
06 avg 2023, 23:41
06 avg 2023, 23:38

Na stranu onaj kreten zemi, al ako je tebi i ostalima ovo dobro bilo svaka cast
TC im u Gabeli utrpa 3 ili 4 komada koliko vec, ti pred 4k ljudi nisi u stanju jedan, i jos ti igraju oni sto bi u gosku na klupi bili
Nisma zadovoljan naravno, ali mi smjesni ovi sto cekaju kisk da pljuju bez veze, andjusic ne moze igrat krilo jer kad je on na krilu nemamo sredinu trebamo ga na destci, sikalo je zreo za klupi ili posudbe, vjerujem da ce ovo bolje izgledat za 15 dana

salmy

Post Postao/la salmy » 06 avg 2023, 23:47

fanaticRA je napisao/la:
06 avg 2023, 22:56
Haskiću ??? Šta je sa glavom? Zaleti se, odnesi i loptu i golmana.. Eee kada dođe maj mjesec kajati ćemo se za prosutim bodovima ovdje..
I sto je najcrnje, prilikom kretnji Haskica ka lopti Bobic se miče u svoju desnu stranu, valjda kako bi Haskić skonto gdje ce raspaliti i on u baš u tu stranu puca ko trudna žena...E moj Nermine, umjesto da sad imamo 6 bodova, ono 4 boda ccccc :damn: .
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

1981ultra
Kontakt:

Post Postao/la 1981ultra » 06 avg 2023, 23:49

06 avg 2023, 23:42
Zajebano je igrati na ovakav bunker puno cemo lakse igrati protiv Zelje Sarajeva Sirokog Zrinjskog Borca

I zamolio bi vas da se saulisete malo odigrali nerijeseno protiv ekipe koja je sa 11 igraca stajala iza pole nije smak svijeta tek drugo kolo
Brate nije bitno jel druga ili trideseta nedopustivo je da ne dobijemo Gošk kući, znači dva boda prosuta u ovoj krimi ligi. U maju će ti umjesto ova dva boda trebati neka tri boda u Bl, u Sarajevu itd

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 06 avg 2023, 23:50

Pohvale za RA :salut:

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 06 avg 2023, 23:51

Pretpostavljam da Šikalo nije igrao protiv Zrinjskog, a Kadrić jeste, sve ostalo nema apsolutno nikakvog smisla. Feja ako ne podigne ekipu nakon ovakve predstave, sam je sebi spakovao kofer za putovanje. Priprema utakmice večeras je bila u rangu borbe za opstanak u Federalnoj ligi... Znači znaš da ti dolazi ekipa koja je kući pokušala igrati i poginula 1:4, što automatski najavljuje bunker na tvom terenu. I ti izađeš sa veznim redom kome je kreativnost misaona imenica. Jedan se vrti oko svoje ose, drugi ne smije krenuti s loptom prema naprijed, treći se krije iza igrača...
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 06 avg 2023, 23:53, ukupno mijenjano 2 puta.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 06 avg 2023, 23:53

1981ultra je napisao/la:
06 avg 2023, 23:49
06 avg 2023, 23:42

Brate nije bitno jel druga ili trideseta nedopustivo je da ne dobijemo Gošk kući, znači dva boda prosuta u ovoj krimi ligi. U maju će ti umjesto ova dva boda trebati neka tri boda u Bl, u Sarajevu itd
Tek je pocelo prvenstvo kiksat ce svi eno Sarajevo kiksa protiv Sloge. Ovaj Gosk nije ni malo losa ekipa defanzivno. Kiksali kiksali sta ces idemo dalje puno ce biti lakse sa Sirokim jer ce oni doci da igraju :bih:

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 06 avg 2023, 23:53

Ma nisu problem na kraju ni prosuti bodovi, al brate da Gošku nismo u stanju stvoriti prilike ja evo ne znam šta su trenirali u pripremnim utakmicama. Pa i sa Feđom smo prosipali bodove al to je uvijek frcalo od pritiska i prilika.
Evo kad lopta neće u gol pa prospeš bodove al igra zabrinjava. Tek je prva utakmica, vidićemo kako će to dalje izgledati al protiv boljih ekipa ćemo bolje stajati Jusuf je takav trener ziheraški

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 06 avg 2023, 23:55

Govorio sam ja i u prošloj utakmici da smo ulaskom Zvonića izgledali loše pozadi, ali se sve zaboravilo nakon 5 komada.
Moj Feja, Zvonića možeš jedino koristiti ako čuvaš rezultat pa se grčevito braniš u skoku, i to zadnjih 10 min utakmice da uđe. Lik je skoro nepokretan.
Dobro je pa nije bilo neke frljoke.
Šikalo je još jedan igrač manje, nevjerovatna kurcobolja.
Feja je takođe napravio grešku sa izvođenjem Džafića iz igre.
Džafić mora igrati 90min.
Anđušić se od 60min pretvori u duha, nevjerovatno.

Jedino prolaznu ocjenu imaju bekovi koji su odradili svoj posao. Jedino je Ante trebao šutirati u onoj situaciji kad je izašao sam pred Bobića. Bilo je masa centaršuteva, ali šta ćeš kad na njih skače Šikalo.
Pošto imamo višak stranaca, Leaia poslat na posudbu u Gošk ili Čelik.
Haskić nije neki izvođač penala i ovo je morao izvest Anđušić, Halilović ili Mlinarić.
Ovo je isto Fejin propust.

Lagano prizemljenje nije na odmet, jer bi sad bili prvaci svemira. Ovaj Gošk će mnogima otkinuti bodove.
Za ono očigledno simuliranje igrača Goška, Savez treba uvesti pravilo kažnjavanja grača, ili novčano ili suspenzijom 2 utakmice.

U narednom periodu očekujem dosta bolji i jači Velež, bez Zvonića, Šikala....
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 06 avg 2023, 23:55

Nama treba mlad ambiciozan trener koji zeli nesto u karijeri a ne mrtvac kojem je velez vrh karijere.

Vec poceti traziti trenera. Sramotno je da ti se Sikalo vuce 90 min po terenu a ti ne reagujes. Sramotno vodjenje utakmice i jos sramotnija izjava poslije meca.
JimmyPage je napisao/la:
06 avg 2023, 23:53
Ma nisu problem na kraju ni prosuti bodovi, al brate da Gošku nismo u stanju stvoriti prilike ja evo ne znam šta su trenirali u pripremnim utakmicama. Pa i sa Feđom smo prosipali bodove al to je uvijek frcalo od pritiska i prilika.
Evo kad lopta neće u gol pa prospeš bodove al igra zabrinjava. Tek je prva utakmica, vidićemo kako će to dalje izgledati al protiv boljih ekipa ćemo bolje stajati Jusuf je takav trener ziheraški
Fedji su igrali uvijek najbolji. Isica ne ide, izlazis majstore. Ovom vezni red 90 minuta ne lici ni na sta, Mahmic i Zvonic kreiraju, a on izgleda isto Dule Pacov pored terena i ne reaguje
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Stratus7
Kontakt:

Post Postao/la Stratus7 » 06 avg 2023, 23:58

Trener je sa forsiranjem Šikala nije dobio utakmicu, prošlu utakmicu malo što je igrao najlošiji je bio, a Kadriću ne dadne ni minutu večeras, dobar način da se demotiviše igrača.

crveniratnik
Kontakt:

Post Postao/la crveniratnik » 07 avg 2023, 00:01

Feja, ni ove kiše zadnjih dana ne mogu te oprati. Preuzmi odgovornost jednom u životu na sebe i reci da si ti kriv, da si TI podbacio. Daj barem da to čujemo, a ujedno i da skineš malo pritisak sa leđa novih igrača. Ovi stranci što su nam došli, nakon prve utakmice i rezultata 5-0, mislili su da su došli u M.City. Danas se pojavila čvršča ekipa od Zvijezde (koja ništa ne zna) i svi se pogubili. Krajnc i Mlinaric se danas nisu vidjeli. Anđušić totalno promašena pozicija. Šikalo i Vehabović zakucati ih za klupu. Nikada u životu ne smiju da budu u prvih 11.
Zvona sine, penzioniši se na vrijeme. Hvala ti, i dosta te je bilo. Pokreni neki biznis.

Haskic koji ode sa priprema 10 dana ranije. Ne igra nijednu prijateljsku utakmicu, udje sa klupe u 2.pol i izvodi penal pored Anđušića i Mlinarića. :kuknjava:
Zadnja izmjena: crveniratnik, dana/u 07 avg 2023, 00:10, ukupno mijenjano 3 puta.
Rođeni, rođeni, kraj Neretve rođeni
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 07 avg 2023, 00:01

Ma ja bola, sad ce svi govorit pocetak sezone, i slicne fore
Pa kad nam trebali bodovi i kad budemo nabrajali utakmice koje smo morali dobit, onda vise nece bit izvlakusa pocetak sezone nego cemo plakat za tim bodovima
I gdje je onaj sto je govorio da je sikalo bolji od kadrica?

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 07 avg 2023, 00:05

Samo ovo i odoh krepat od muke. Najretardiraniji potez večeri, vađenje Džafića iz igre pored nepokretnog veznog reda. Vadiš čovjeka koji ti izvodi svaki prekid, jedinu stvar koju si imao u prvom poluvremenu. Ostali na Edinim svijećama koje ni pionirima nisu problematične. Muka mi Boga mi mog...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: NazorUso i 10 gostiju.