RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Ako deset ljudi evo na forumu vidi istu stvar, a stručnjak na klupi je ne vidi, ja ne znam kako je to kukanje i bježanje u krajnost. Druga stvar su ti debili koji javno poslije svakog kiksa rade iste stvari, a posebno debili na tribinama pogurani pivom. Donijet će piva para u klub, ali će donijeti i brdo negativnosti kao i uvijek, a tek smo se počeli zabavljati...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Kako mozete bilo sta napisati osim kritike. Ljudi, nismo imali ozbiljan sut. Hocemo europu, pa na ovim utakmicama se skupljaju bodovi. Ako sad imamo izgovore, onda protiv vodecih ekipa ne moramo ni igrati. Proci ce pola sezone a mi necemo uigrati ekipu. Pricat ce nakon 10 kola da ima puno novih igraca i da treba vremena. I ovo sto igra izmisljaju se pozicije.
Ljudino, 90 minuta igras isto, pa promijeni nesto, vidis da be ide. Kad ce vise shvatit da Andjusic ne moze dalje od 50-60 minuta, na stranu sto se veceras nije vidio. Itd itd
Ljudino, 90 minuta igras isto, pa promijeni nesto, vidis da be ide. Kad ce vise shvatit da Andjusic ne moze dalje od 50-60 minuta, na stranu sto se veceras nije vidio. Itd itd
Razumijem daste nezadovoljni igrom i na kraju sa 1 bodom, al nemoze trener bit kriv ako spic (ujedno jedan od najbolji naj iskusni i najstari igrac u vasem rosteru) omasi penal kod 0;0…
Posto vidim da par navijaca spominje kako je kod Fedje to frcalo pucalo, al u vecini slucajeva su se utakmice gubile..
Vratite u rikverc 2 sezone kadste nas uzeli u kupu, mi u prvom poluvremenu mogli hladno da vidimo 2:0 i sa tim rezultatom bi mi osvoili kup, imali smo peh..
Ovu utakmicu podbacili al i sa takvim podbacajem uzeli ste bod i Gosk nije imao tako reci nijednu sansu..bitno je da ss uvidi GRESKE
**** i ono sto se Fedja fali 29 suteva pogledas suteve 27 preko gola sa 23-27 metara i 2 suta jedva do golmana
Ono sto smo mi uradili je nesto drugo losa igra 0bodova jos sloga imala stativu i bila bolja (uzela sva 3 boda) ima te bod podrzte ekipu i u kost, bice ovakvi utakmica sve ijednoj ekipi u sezoni. Merdijan je zrinjski uzo prosle godine, vaso odpisani miskin takodje
Imate dobru ekipu plus ova 2-3 sto trebaju da srede papire, Gulashville ce bit bas pojacanje za vas i ubjedjen sam kad se izbori u pevih 11 da ce bit vas najaci igrac..
Sportski pozdrav
Posto vidim da par navijaca spominje kako je kod Fedje to frcalo pucalo, al u vecini slucajeva su se utakmice gubile..
Vratite u rikverc 2 sezone kadste nas uzeli u kupu, mi u prvom poluvremenu mogli hladno da vidimo 2:0 i sa tim rezultatom bi mi osvoili kup, imali smo peh..
Ovu utakmicu podbacili al i sa takvim podbacajem uzeli ste bod i Gosk nije imao tako reci nijednu sansu..bitno je da ss uvidi GRESKE
**** i ono sto se Fedja fali 29 suteva pogledas suteve 27 preko gola sa 23-27 metara i 2 suta jedva do golmana
Ono sto smo mi uradili je nesto drugo losa igra 0bodova jos sloga imala stativu i bila bolja (uzela sva 3 boda) ima te bod podrzte ekipu i u kost, bice ovakvi utakmica sve ijednoj ekipi u sezoni. Merdijan je zrinjski uzo prosle godine, vaso odpisani miskin takodje
Imate dobru ekipu plus ova 2-3 sto trebaju da srede papire, Gulashville ce bit bas pojacanje za vas i ubjedjen sam kad se izbori u pevih 11 da ce bit vas najaci igrac..
Sportski pozdrav
Ante Oreč
Ovo je FK Velež Mostar. I ovako cijelu istoriju, dobro počneš, kiksas i sad će biti u vrh glave 2000 ljudi protiv Širokog. Uvijek sam branio Feju ali ybg sad:
Velež - Sloboda 0:0
Velež - Igman 3:3
Velež - GOŠK 0:0
Feja je kriv za sve tri utakmice. Drama navijanje, desna strana kopa
LJUBAV JEDNU TEKMU NE TRAJE !

Ovo je FK Velež Mostar. I ovako cijelu istoriju, dobro počneš, kiksas i sad će biti u vrh glave 2000 ljudi protiv Širokog. Uvijek sam branio Feju ali ybg sad:
Velež - Sloboda 0:0
Velež - Igman 3:3
Velež - GOŠK 0:0
Feja je kriv za sve tri utakmice. Drama navijanje, desna strana kopa

LJUBAV JEDNU TEKMU NE TRAJE !
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Ova utakmica je samo pokazala neke slabosti u ekipi za koje 90% navijača zna i jedino je sreća pa sa druge strane nije stajala jača ekipa.
Ono što se u globalu zamjera jeste lošije vođenje ekipe od strane stručnog štaba Veleža.
Vadiš Džafića koji ti je jedan od boljih i spremnijih igrača umjesto npr Anđušića koji nije za više od 60min.
Ubacuješ Haskića da pojača skok a u istovremeno vadiš igrača koji je zadužen za prekide.
Logičnije bi bila svaka zamjena osim ove kada tražiš gol.
Očekivao sam i mrtvog Pršeš da malo poveže vezni red umjesto Šikala ali opet Feja ubacuje Leaia da zabavi publiku.
Nije nikakva tragedija izgubiti bodove, više brine tanko vođenje utakmice.
Novajlije zasad iznad starih po igri, znanju, htjenju...
Očekujemo još dvojicu-trojicu novajlija da se priključe...uz povratak Hrkaća i Dine, bit će to dosta ozbiljnije i jače.
Ono što se u globalu zamjera jeste lošije vođenje ekipe od strane stručnog štaba Veleža.
Vadiš Džafića koji ti je jedan od boljih i spremnijih igrača umjesto npr Anđušića koji nije za više od 60min.
Ubacuješ Haskića da pojača skok a u istovremeno vadiš igrača koji je zadužen za prekide.
Logičnije bi bila svaka zamjena osim ove kada tražiš gol.
Očekivao sam i mrtvog Pršeš da malo poveže vezni red umjesto Šikala ali opet Feja ubacuje Leaia da zabavi publiku.
Nije nikakva tragedija izgubiti bodove, više brine tanko vođenje utakmice.
Novajlije zasad iznad starih po igri, znanju, htjenju...
Očekujemo još dvojicu-trojicu novajlija da se priključe...uz povratak Hrkaća i Dine, bit će to dosta ozbiljnije i jače.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Ja sam ja mislim poznat i na forumu i na stadionu da uvijek branim Zvonu, i vise puta je to zasluzio. Ali ovo sinoć, moj brate. Zašto Domić nije igrao, zašto je Lea’i ušao samo 10 minuta, imam milion pitanja. Moj Feja
Pricat ćemo u Aprilu o ovoj utakmici, gdje mi sve gubimo bodove
Pricat ćemo u Aprilu o ovoj utakmici, gdje mi sve gubimo bodove

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Živa istina, tačno se vidi. Svi na spisku su normala u diskusijama a ovi ostali…
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Ja jedinog Feju vidim kao krivca.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 avg 2023, 07:31Ja sam ja mislim poznat i na forumu i na stadionu da uvijek branim Zvonu, i vise puta je to zasluzio. Ali ovo sinoć, moj brate. Zašto Domić nije igrao, zašto je Lea’i ušao samo 10 minuta, imam milion pitanja. Moj Feja
Pricat ćemo u Aprilu o ovoj utakmici, gdje mi sve gubimo bodove![]()
Losa taktika, lose izmjene. Jbg!
Buraz pišeš neke nelogične stvari.Pitar6785 je napisao/la: ↑07 avg 2023, 06:30Razumijem daste nezadovoljni igrom i na kraju sa 1 bodom, al nemoze trener bit kriv ako spic (ujedno jedan od najbolji naj iskusni i najstari igrac u vasem rosteru) omasi penal kod 0;0…
Sportski pozdrav
Uloga trenera je, osim motivacionih i drugih psiho fizičkih uticaja na igrače, da kroz analizu protivnika dođe do adekvatne taktičke postavke sa kojom će OLAKŠATI ekipi da dođe do cilja.
Znači nije trener kriv što lopta neće u gol, krivi su igrači, sreća, nafaka ili nešto stoto. On je taktičkom postavkom nadmudrio kolegu na suprotnoj strani i uspješno završio zadatak. Nije Feđa kriv što su kod vas igrači redovno svaku utakmicu pogađali prečke i stative. Kriv je naravno za poraz od TC gdje je taktički namagarčen i neke druge slične utakmice. Isto tako sinoć je naš stručnjak podbacio debelo, nije imao rezervni plan za dobro postavljenu taktiku protivnika.
Zadnja izmjena: JimmyPage, dana/u 07 avg 2023, 07:44, ukupno mijenjano 1 put.
Slažem se. Sredina nam je bila jako losa. Vehabovic - SikaloGr0hot je napisao/la: ↑07 avg 2023, 07:39Ja jedinog Feju vidim kao krivca.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 avg 2023, 07:31Ja sam ja mislim poznat i na forumu i na stadionu da uvijek branim Zvonu, i vise puta je to zasluzio. Ali ovo sinoć, moj brate. Zašto Domić nije igrao, zašto je Lea’i ušao samo 10 minuta, imam milion pitanja. Moj Feja
Pricat ćemo u Aprilu o ovoj utakmici, gdje mi sve gubimo bodove![]()
Losa taktika, lose izmjene. Jbg!

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Jutro Rođeni!
Obično uvijek uradim neku kratku recenziju utakmice, ali ovog puta ne želim, uglavnom svi vidimo isti problem... Ipak, izdvojiti ću samo jednog igrača, a to je Edo Vehabović. Mislim da je Velež kao klub prerastao njega i da on više nema mjesta u ovoj ekipi, pa čak ni na klupi. Uvijek ću prije biti za razvijanje Kadrića ili nekoga od malaca, u odnosu na njega. Svakim svojim postupkom pokazuje da je igrač za federalne lige i ne više od toga. Ako želimo kao klub napredovati, riješiti se momka, pa da budemo sretni i mi, a i on. Dobio je poziciju ofanzivnog veznog igrača, tj. da poveže zadnjeg veznog i stopere sa napadom i krilima. On jednostavno to nema u nogama. Za svaku loptu mu treba 10 sekundi i 3 dodira viška. Protiv ekipa koja stoji nabijena u 25 metara, to nije moguće.
Vidjeti ćemo šta će biti sa derbijem, ja se iskreno nadam da neće biti odgođen...
Sada je na Feji da proba ekipu malo podići. Nadam se da se Ante oporavio, jer ako ga ne bude protiv međugoraca, mogao bi biti veliki problem. Neriješen rezultat nije kraj svijeta, ali pristup nimalo ne zadovoljava i to je ono što brine. Ne mogu nam ekipe koje igraju bunker uvijek biti problem, ako želimo iskorak to moramo rješavati, ako je moguće u prvih 20 minuta.
Još jedno: sve pohvale za Red Army!!!
Navijanje od početka do kraja uz dosta veći broj nego ranije...
Obično uvijek uradim neku kratku recenziju utakmice, ali ovog puta ne želim, uglavnom svi vidimo isti problem... Ipak, izdvojiti ću samo jednog igrača, a to je Edo Vehabović. Mislim da je Velež kao klub prerastao njega i da on više nema mjesta u ovoj ekipi, pa čak ni na klupi. Uvijek ću prije biti za razvijanje Kadrića ili nekoga od malaca, u odnosu na njega. Svakim svojim postupkom pokazuje da je igrač za federalne lige i ne više od toga. Ako želimo kao klub napredovati, riješiti se momka, pa da budemo sretni i mi, a i on. Dobio je poziciju ofanzivnog veznog igrača, tj. da poveže zadnjeg veznog i stopere sa napadom i krilima. On jednostavno to nema u nogama. Za svaku loptu mu treba 10 sekundi i 3 dodira viška. Protiv ekipa koja stoji nabijena u 25 metara, to nije moguće.
Vidjeti ćemo šta će biti sa derbijem, ja se iskreno nadam da neće biti odgođen...
Sada je na Feji da proba ekipu malo podići. Nadam se da se Ante oporavio, jer ako ga ne bude protiv međugoraca, mogao bi biti veliki problem. Neriješen rezultat nije kraj svijeta, ali pristup nimalo ne zadovoljava i to je ono što brine. Ne mogu nam ekipe koje igraju bunker uvijek biti problem, ako želimo iskorak to moramo rješavati, ako je moguće u prvih 20 minuta.
Još jedno: sve pohvale za Red Army!!!

City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
-
- Kontakt:
Bas me zanima hoće li Feja tvrdoglavo nastaviti sa Sikalom u prvoj postavi ili je nesto naucio
Buduci je igrao u Širokom, po čemu je najbolji? Iako jest bio ok par kola posle se zapustio, vise nije igrao nego je, kriminalan bio. Koliko čujem ŠB ga nije htio vratit. Pa sad vi računajte jel se isplati, plus stranac kojeg necete imat na raspolaganju sigurno mjesec dana jos, a nije trenirao vise od 3 mj

Mislim decko je ok, nije problematican i to. Al u ŠB se puno vise od njega očekivalo. Mozda se potrefilo tako s ekipom i atmosferom al vidit cemo
Šikalo nije za prve ekipe, a zaista je nejasno kako je juče proveo 90 minuta na terenu. Zašto ga nije mijenjao.THOMASSHELBY je napisao/la: ↑07 avg 2023, 07:58Bas me zanima hoće li Feja tvrdoglavo nastaviti sa Sikalom u prvoj postavi ili je nesto naucio
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
brig je napisao/la: ↑07 avg 2023, 08:06Buduci je igrao u Širokom, po čemu je najbolji? Iako jest bio ok par kola posle se zapustio, vise nije igrao nego je, kriminalan bio. Koliko čujem ŠB ga nije htio vratit. Pa sad vi računajte jel se isplati, plus stranac kojeg necete imat na raspolaganju sigurno mjesec dana jos, a nije trenirao vise od 3 mjOnlyLeft22 je napisao/la: ↑06 avg 2023, 19:18Pisao sam ranije o njemu, drama igrač
Možda i najbolji stoper lani![]()
Mislim decko je ok, nije problematican i to. Al u ŠB se puno vise od njega očekivalo. Mozda se potrefilo tako s ekipom i atmosferom al vidit cemo
Prije ga niste dali, sad je nasMikeEhrmantraut je napisao/la: ↑09 nov 2022, 08:19OnlyLeft22 je napisao/la: ↑02 nov 2022, 23:48Moje zelje
Dario Pavkovic - Posusje
Dennis Stojkovic - Leotar
Armin Besagic - Igman
Bruno Oliveira - Siroki Brijeg ???
Vladimir Bradonjic - Paok B ???![]()

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Ja i dalje ne kontam koja je uloga tom momku na terenu. Nit je kreativan, niti je nazad cvrst. Kadric protiv Zvijezde odigra bolje nego Šikalo ijednu do sad i jucer zakovan za klupu, umjesto da ga gurnes u vatru opet jucer da kontinuitet osjeti.Balorda je napisao/la: ↑07 avg 2023, 08:07Šikalo nije za prve ekipe, a zaista je nejasno kako je juče proveo 90 minuta na terenu. Zašto ga nije mijenjao.THOMASSHELBY je napisao/la: ↑07 avg 2023, 07:58Bas me zanima hoće li Feja tvrdoglavo nastaviti sa Sikalom u prvoj postavi ili je nesto naucio
19V22
Feja juče nije dobro vodio utakmicu i to je svima jasno.Cernica22 je napisao/la: ↑07 avg 2023, 08:16Ja i dalje ne kontam koja je uloga tom momku na terenu. Nit je kreativan, niti je nazad cvrst. Kadric protiv Zvijezde odigra bolje nego Šikalo ijednu do sad i jucer zakovan za klupu, umjesto da ga gurnes u vatru opet jucer da kontinuitet osjeti.Balorda je napisao/la: ↑07 avg 2023, 08:07Šikalo nije za prve ekipe, a zaista je nejasno kako je juče proveo 90 minuta na terenu. Zašto ga nije mijenjao.THOMASSHELBY je napisao/la: ↑07 avg 2023, 07:58Bas me zanima hoće li Feja tvrdoglavo nastaviti sa Sikalom u prvoj postavi ili je nesto naucio
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
To je poenta,ostale priče su za malu djecu.I veći igrači od Haskića su mašili važnije penale pa se nije ovako sra.lo.Balorda je napisao/la: ↑07 avg 2023, 08:38Feja juče nije dobro vodio utakmicu i to je svima jasno.
Trener nam nema muda a ni znanja boga mi,bilo šta ozbiljno da se misli sa njim se to ne može ostvariti.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- oldschool72
- Kontakt:
Drago mi je radi Bobe sto ga ja odbranio bas on, kad vec nismo dobili.
Karma is a bitch, vratilo se Feji, zna on dobro sta je Bobi uradio.
S ovim kadrom se moze vise i bolje, najslabija karika u timu nisu igraci nego trener.
feja sikala nije mogao vaditi radi pravila mladih igraca, nece mahmica vaditi kad si na stoperima tanak.
Karma is a bitch, vratilo se Feji, zna on dobro sta je Bobi uradio.
S ovim kadrom se moze vise i bolje, najslabija karika u timu nisu igraci nego trener.
feja sikala nije mogao vaditi radi pravila mladih igraca, nece mahmica vaditi kad si na stoperima tanak.
Velež do groba