Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Citirati ta go.vna isto nije pohvalno.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Kad ce administracija poceti raditi svoj posao? Na pomen bilo kakvih zlocinaca ratova I svih stvari sto se ne tice sporta da banuje
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
O Izetu i Srpski borci imaju samo riječi hvale, bar oni koji su se borili, a ne ovi padavičari. Selam
🇵🇸
- jedanjeborac
- Kontakt:
Odjednom i Arkanovci postaše relevantni na temi. Vođen bošnjačkom logikom i Arkan je borac s pedigreom,ni on nikada nije osuđen.
Bezveze momak dobi ban jer je iznio mišljenje o kačenju političkih parola na tribini.
Ovdje se godinama za iste stvari ne banuju forumaši bošnjačke nacionalnosti. Ne samo iste stvari, već i puno gore, poput onog mentola koji je slavio smrt 12 banjalučkih beba i sličnih. A onda ko miševi joker, Virtual,balorda,arvid iostale patriote se utrkuju da izmole ban za svakog čije mišljenje drugačije od njihovog.
Bezveze momak dobi ban jer je iznio mišljenje o kačenju političkih parola na tribini.
Ovdje se godinama za iste stvari ne banuju forumaši bošnjačke nacionalnosti. Ne samo iste stvari, već i puno gore, poput onog mentola koji je slavio smrt 12 banjalučkih beba i sličnih. A onda ko miševi joker, Virtual,balorda,arvid iostale patriote se utrkuju da izmole ban za svakog čije mišljenje drugačije od njihovog.
Za Srbiju!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Spakuj se i mrš za Srbiju kao što ti potpis govori. I u forumskom i u geografskom smislu.
jedanjeborac je napisao/la: ↑07 avg 2023, 10:17Odjednom i Arkanovci postaše relevantni na temi. Vođen bošnjačkom logikom i Arkan je borac s pedigreom,ni on nikada nije osuđen.

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- RollingPaper
- Kontakt:
a srpskom logikom Ratko Mladic je heroj??jedanjeborac je napisao/la: ↑07 avg 2023, 10:17Odjednom i Arkanovci postaše relevantni na temi. Vođen bošnjačkom logikom i Arkan je borac s pedigreom,ni on nikada nije osuđen.
Arkan jest bio mnogo puta osuđivan ali ga je vlada puštala, drzavna sluzba ga je koristila za razne aktivnosti i kasnije ga ubila.
A vi ste fakat glupi, nemoj se ti šta uvrijediti, ali ko god od vas šta napiše, nema nikakve veze sa mozgom.jedanjeborac je napisao/la: ↑07 avg 2023, 10:17Odjednom i Arkanovci postaše relevantni na temi. Vođen bošnjačkom logikom i Arkan je borac s pedigreom,ni on nikada nije osuđen.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Patriotizam je posljednje utočište hulja što se mene tiče.jedanjeborac je napisao/la: ↑07 avg 2023, 10:17Odjednom i Arkanovci postaše relevantni na temi. Vođen bošnjačkom logikom i Arkan je borac s pedigreom,ni on nikada nije osuđen.
Nešto si ti pobrkao momčino, ali od takvog mentalnog sklopa me to i ne čudi.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- KONTRASVIH
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
E svaka ti cast sto banova hinjskog provokatora 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nejasni ste mi vi što im nešto objašnjavate, posebno o Naniću i ostalim herojima bez mrlje u karijeri.
Znaju oni šta je istina, znaju oni ko je ko, ali silno pokušavaju naći pandan svojim zločincima, pa u nedostatku istih vade kriminalce tipa Orić i slični. Znaju oni da je to nemoguć posao, ali moraš se nekako braniti i tražiti kontra-argumente jer nisi dovoljno moralno sazrio da kažeš jeste, zločinci su, presuđeni, stidim ih se, bacili su ljagu na moj narod koji je ranije u istoriji mnogo stradao od sličnih samo sa druge strane (pa čak i sa "svoje"). Sad je, nažalost, jasno da se ta katarza nikada neće dogoditi jer su njihovi lideri uradili sve da aktuelni narativ bude dominantan, ne shvatajući da su tako sebi najviše naškodili.
Znaju oni šta je istina, znaju oni ko je ko, ali silno pokušavaju naći pandan svojim zločincima, pa u nedostatku istih vade kriminalce tipa Orić i slični. Znaju oni da je to nemoguć posao, ali moraš se nekako braniti i tražiti kontra-argumente jer nisi dovoljno moralno sazrio da kažeš jeste, zločinci su, presuđeni, stidim ih se, bacili su ljagu na moj narod koji je ranije u istoriji mnogo stradao od sličnih samo sa druge strane (pa čak i sa "svoje"). Sad je, nažalost, jasno da se ta katarza nikada neće dogoditi jer su njihovi lideri uradili sve da aktuelni narativ bude dominantan, ne shvatajući da su tako sebi najviše naškodili.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- feniksptica
- Kontakt:
Nema razloga ni 1% ista se pravdat. Svega su oni svjesni, vjerujte. Opušteno.
"Da nam nije onih iz Federacije pocrkali bismo od zedji".
U muci smo dobri.
"Da nam nije onih iz Federacije pocrkali bismo od zedji".
U muci smo dobri.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
sto prije shvatimo da do katarze kolektivne nije dosli a niti ce doci. Jeste ovo sportski forum, ali i do sportskih foruma dolazi ideologija SPCa i negiranja cak i izjednacavanja zrtve i agresora. Inace jedna od posljednih faza genocida, koji traje. Zato svi moramo jako i zdusnoVirtu4l je napisao/la: ↑07 avg 2023, 10:37Nejasni ste mi vi što im nešto objašnjavate, posebno o Naniću i ostalim herojima bez mrlje u karijeri.

"I poslije rata je rat!"
- 1 9 4 6 -
Nego, je li sinoć igrao Krajnc, takozvano najveće pojačanje lige ikad. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zastava Dobrodosli u Republiku Srpsku se nosi par godina, ove majice su Manijaci ovo ljeto napravili.
Vijore se zastave, kape, salovi je stih iz himne Borca, snimljene sredinom devedesetih, pjesma Manijaka je od prije par godina.
Ko tu koga kopira?
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Pjesma je od Joint Uniona koji su osnovani krajem 80 tih godina. A ovu zastavu Dobrodoslice nisam primjetio ranije kod vas.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
100%, eventualno da imaju političku pomoć ili da neko uleti sa parama možda bi i dobili drugog u vidu Slavije, Radnika i slično. FBiH je slaba ali RS je baš teški odron.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
nemas ti pojma,prvo je nastao zeljo,manijaci pa onda Adem i Hava,do Ise su vec imali 6 trofeja
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, Bejker, BeYaZ, bhfanatic14, bordobijeli, club21, Direktorcic, Fudo, JavierBosnia, jurisicduska, MikiPirs, mosarajvosa83, NebeskaSila96, Pitaristok, riki46, senad82, supervizor, WeekendOffender, Zigazaga i 92 gosta.