FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Vrhunski posao s obzirom na renome lige i kako nam klub stoji sa finansijama. Nece ti niko ponuditi 4 miliona kad zna da ne mozes odbiti 400 milja.lakilone je napisao/la: ↑07 avg 2023, 13:44Ne znam kolika je cifra u pitanju, prema mojim informacija je oko 450k eura, sto nije ni blizu vrhunskog posla..Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑07 avg 2023, 13:17Ako je priblizno tacna cifra koja se spominje, vrhunski posao![]()
1921
S tim da mu ugovor istice za godinu i da se moze ponovit situacija kao sa Santosom, onda ove pare nisu ni lose.
🔵⚪
-
- Kontakt:
Ja bi ga prodao za 500k. Dobro bi bilo i procenat neki. Ako ne ode biće nezadovoljan,a nezadovoljan igrač u ekipi i nije baš neka sreća kogod da je. Ako se ne snadje eto nam ga opet nazad.
Uz prodaju Amoaha i eventualno Mekića zaradit ćemo računajući sa odigranom Evropom veoma ozbiljan novac, kako bi nastavili uredno poslovanje kluba, ako Bog da da dođu ovi što se pregovara, i mislim da opet imamo jednu finu ekipu u borbi za evropu. RAZBIT CEMO CHETALJE
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Fina i reklama za Želju, nije mala stvar prodati igrača u klub kakav je Basel.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
E cuj malo im 450k za igraca od 21 godinu u ovakvom momentu...
Pocinjemo ko kone sa "projektom", mafijali ciframa pa na kraju nigdje ne ode.
Prihvatit ODMAH! Eventualno neki procenat 5-10% uzet na iduci transfer.
Ovo ljeto, kada bi se Hamo prodao, u klub je uslo oko 2.5 miliona maraka.
Ovo ljeto, kada bi se Hamo prodao, u klub je uslo oko 2.5 miliona maraka.

-
- Kontakt:
Amoah je brutalan igrac, podsjeca me na Breel Embola, a i on je krenuo iz Basela, vjerovatno su to i njihovi skaut primjetili.
Prodati ga za 500k i obavezno naci neko dostojnu zamjenu, a ne nekog tipa Drljo ili Turanjanin
Prodati ga za 500k i obavezno naci neko dostojnu zamjenu, a ne nekog tipa Drljo ili Turanjanin
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Hajmo biti realni. Govorimo o ligi koja nikad nije imala predstavnika u grupama bilo cega, kojoj ce ovo biti prvi (a vjerovatno i zadnji) pravi izlazni transfer s obestecenjem u ovom transfer roku.
I o klubu koji godinama nije prodao nikoga, koji je bio na ivici provalije do jucer, te igracu kojem ugovor istice za godinu dana. Pa nisu ovi u Baselu budale da ne znaju te stvari. Da li bi mi bili u stanju odbiti, recimo, 250 milja eura? Ja mislim da ne bi, samo nemojte njima javit
Znaci ako je istina da je ta ponuda, prodaji iste sekunde.
I o klubu koji godinama nije prodao nikoga, koji je bio na ivici provalije do jucer, te igracu kojem ugovor istice za godinu dana. Pa nisu ovi u Baselu budale da ne znaju te stvari. Da li bi mi bili u stanju odbiti, recimo, 250 milja eura? Ja mislim da ne bi, samo nemojte njima javit

1921
Ja sam jos prije neki dan rekao ako dodje dobra ponuda za Amoaha i Mekica treba momke pustiti. U tom slucaju cemo svi biti zadovoljni a onda dovesti igrace koji ce ih dostojno zamijeniti…. Sta je sa pojacanjima, niko se ne oglasava?
polahko ljudi sto se tice novih igraca... u nasoj ligi za dobre igrace moras imat sabura jer svi cekaju ino. ugovor.
turanjanin je doveden da nadopuni roster garantujem... transfer rok je do 31.08 do 23:59.
Vjerujem u Bekrica i Basica
turanjanin je doveden da nadopuni roster garantujem... transfer rok je do 31.08 do 23:59.
Vjerujem u Bekrica i Basica

FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT
AUT
-
- Kontakt:
Nisu klubovi budale, zna se tacno u kakvoj je klub situaciji i koliko placamo igrace zato se i nudi malo, logicno. Rijetko ko ce ponuditi milione za igraca koji ima par milja platu. Desavalo se, al bas rijetko.lakilone je napisao/la: ↑07 avg 2023, 13:44Ne znam kolika je cifra u pitanju, prema mojim informacija je oko 450k eura, sto nije ni blizu vrhunskog posla..Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑07 avg 2023, 13:17Ako je priblizno tacna cifra koja se spominje, vrhunski posao![]()
Logika, zar ne
Novac koji cekamo: 550 hiljada eura od uefe, oko 450-500 hiljada eura za Amira(valjda nam ova turska **** napokon daju nas novac), od Sehica 40-50 hiljada eura.inzomni je napisao/la: ↑07 avg 2023, 14:05E cuj malo im 450k za igraca od 21 godinu u ovakvom momentu...
Ovo ljeto, kada bi se Hamo prodao, u klub je uslo oko 2.5 miliona maraka.![]()
Savez nam duguje cca 212 hiljada KM.
Od karti smo za dvije evropske utakmice uzeli priblizno 400 hiljada KM, plus i novac od clanskih, tv prava, fan shop itd..
Imamo i naknade za treniranje za Santosa, Hodzica, Jaganjca, Karica itd..
Plus, ako prodamo Amoaha kako se prica za 450-500 hiljada eura, to je onda kad se sve sabere bas ozbiljan novac.
Kad sav ovaj novac dodje u klub, volio bih da prvo rijesimo porezni dug. Ako se dogovorimo sa poreznom i budemo zeljeli da platimo odmah, mislim da bi mogli dobiti benefite koje su imali neki drugi klubovi tj. da nam se otpise 30% glavnice. To bi bila bas prava stvar. Ljudi u klubu za razliku od mene ipak bolje znaju sta su nam prioriteti i imaju sve informacije a ja ovako kao obican navijac, laicki pisem..
Ponuda od 500k eura je sasvim ok i u ovoj situaciji vise ne bismo ni mogli uzeti ako je uopste tacna ta cifra, mada mi smrdi.
Realno bili bi oslabljeni kad ode ali imamo igrace koji ce popuniti tu poziciju, a mozda i uleti neko prije kraja prelaznog roja.
Ko god igrao za nas uz ovu podrsku navijaca ce sigurno opet neko zablistati tako da me nije strah, idemo se potuci za europu.
KUPUJTE SEZONSKE ULAZNICE!
Realno bili bi oslabljeni kad ode ali imamo igrace koji ce popuniti tu poziciju, a mozda i uleti neko prije kraja prelaznog roja.
Ko god igrao za nas uz ovu podrsku navijaca ce sigurno opet neko zablistati tako da me nije strah, idemo se potuci za europu.
KUPUJTE SEZONSKE ULAZNICE!
Sta god uprava misli da je pametno izvesti neka izvedu. 450-500 hiljada eura je fina cifra za Amoaha ako je to tacno. Traziti vise je nerealno. To se vec ponovilo vise puta. Klub, liga, drzava sve kotira nisko u Evropi. Ako ga prodaju i iskoriste lovu kako treba nema tu razloga za ljutiti se. Jer kad sljedece sezone ne budes imao dug vise to je najveci uspjeh. A blizu smo da se duga kutarisemo.
Ima zanimljivih igraca na marketu koji cekaju inostrane ponude. Uz 3-4 solidna igraca, dva da zamjene Mekica i Amoaha mogao bi se fin posao odraditi. Bekric radi ozbiljne pregovore barem tako raja oko njega prica. Nisam blizak sa njim ali ako uspije kojeg igraca nagovoriti i prevariti da sarne za nas nece biti zime ove sezone.
Preda Zeljom su bolji dani. Izgurati jos ovu sezonu, izboriti evropu. Uzeti lovu od evrope, turaka i ovih prodaja i sljedece sezone lako mozemo biti konkurenti za nesto vise. Naravno da istrpimo ovu upravu i Basica. A izgleda da smo dosli pameti da nas vise ne mogu pokolebati i zavaditi oni kojima je to uvijek cilj.
Ima zanimljivih igraca na marketu koji cekaju inostrane ponude. Uz 3-4 solidna igraca, dva da zamjene Mekica i Amoaha mogao bi se fin posao odraditi. Bekric radi ozbiljne pregovore barem tako raja oko njega prica. Nisam blizak sa njim ali ako uspije kojeg igraca nagovoriti i prevariti da sarne za nas nece biti zime ove sezone.
Preda Zeljom su bolji dani. Izgurati jos ovu sezonu, izboriti evropu. Uzeti lovu od evrope, turaka i ovih prodaja i sljedece sezone lako mozemo biti konkurenti za nesto vise. Naravno da istrpimo ovu upravu i Basica. A izgleda da smo dosli pameti da nas vise ne mogu pokolebati i zavaditi oni kojima je to uvijek cilj.
-
- Kontakt:
Bice interesantno ako Amoah ode. Oslobodice se mjesto za novog stranca, a najlogicniji potez bi bio opet stranac na krilnoj poziciji. Vidjecemo sta je Bekric skautirao.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
sa poreznom potpisati reprogram, a isplatiti dobavljace i dugovanja prema bivsim uposlenicima, ako ga ima.Brkooo je napisao/la: ↑07 avg 2023, 15:20Novac koji cekamo: 550 hiljada eura od uefe, oko 450-500 hiljada eura za Amira(valjda nam ova turska **** napokon daju nas novac), od Sehica 40-50 hiljada eura.inzomni je napisao/la: ↑07 avg 2023, 14:05E cuj malo im 450k za igraca od 21 godinu u ovakvom momentu...
Ovo ljeto, kada bi se Hamo prodao, u klub je uslo oko 2.5 miliona maraka.![]()
Savez nam duguje cca 212 hiljada KM.
Od karti smo za dvije evropske utakmice uzeli priblizno 400 hiljada KM, plus i novac od clanskih, tv prava, fan shop itd..
Imamo i naknade za treniranje za Santosa, Hodzica, Jaganjca, Karica itd..
Plus, ako prodamo Amoaha kako se prica za 450-500 hiljada eura, to je onda kad se sve sabere bas ozbiljan novac.
Kad sav ovaj novac dodje u klub, volio bih da prvo rijesimo porezni dug. Ako se dogovorimo sa poreznom i budemo zeljeli da platimo odmah, mislim da bi mogli dobiti benefite koje su imali neki drugi klubovi tj. da nam se otpise 30% glavnice. To bi bila bas prava stvar. Ljudi u klubu za razliku od mene ipak bolje znaju sta su nam prioriteti i imaju sve informacije a ja ovako kao obican navijac, laicki pisem..
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- MocMahale444
A sta on moze skautirati
Turunjanina ili Rustema.
Podrska Basicu.

Podrska Basicu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Eno kaze Nedo Turkovic da se Mekicu ne ide nigdje
Ne bi uopste bilo lose da ostane, samo mu onda treba podebljati i produziti ugovor.

1921
Joj frajke sto smara nevjerovatnoMocMahale444 je napisao/la: ↑07 avg 2023, 15:41A sta on moze skautiratiTurunjanina ili Rustema.
Podrska Basicu.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Levin, Napaceni87, perodeformero i 37 gostiju.