FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- hordasDoboj
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Eto @Pantelija ipak dovodi Simon i svog kondicionog 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- f0rest1946
- Kontakt:
O hvala bogu vise, da vidimo i nove pomocne trenere a ne samo nasemiky_hz je napisao/la: ↑07 avg 2023, 12:28Iako se činilo da će Almir Seferović, sasvim sigurno jedan od najboljih kondicionih trenera u regiji, nastaviti sa radom u klubu sa Koševa, kako saznajemo, do toga neće doći.
Rožman u Sarajevo dovodi svog kondicionog trenera, kao i trenera golmana, što znači da od stručnog štaba koji je zimus najavljen kao domaća snaga, ponikla u Bordo klubu, neće ostati niko.
Zvanična potvrda informacije o kompletiranju novog stručnog štaba se očekuje u narednim danima, ali je gotovo izvjesno da će on u buducnosti imati potpuno drugačiji sastav.
Možda u klubu budu razmišljali i o mogućnosti problema sa dobijanjem radnih dozvola, pa će biti interesantno vidjeti na koji način će Rožman voditi ekipu i ko će sjediti na klupi.
Inače novi stručni štab bi danas trebao obaviti prvi trening sa timom, a već u petak ih očekuje prvi ispit, kada se na Koševu sastaju sa ekipom Posušja.![]()
Btw kad se vec prisjećamo golova, izdvojio bih od Benke u Gradačcu kad lobova golmana po onom blatu..
Tad sam pokisao drama ali nista mi nije smetalo bilo je top
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Popišao se po njima

- BegovicRamiz
- Kontakt:
dobar je guza samo se sjebo malo ovdjeFKSDoGroba je napisao/la: ↑07 avg 2023, 14:05Popišao se po njima![]()
gdje je igro prije nego je kod nas dosao i gdje sad igra
jedino da je Sloboda u Zanzibaru
-
- Kontakt:
Oni ti ga puse Saide

Steta sto se u onom drugom mandatu nije malo potrudio.Kvalitet nikad nije bio upitan,da se malo sredio i doveo u red mogao je dobro posluziti jos koju godinu,steta Bgm
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Da je 50% ozbiljniji, imao bi solidnu karijeru u ligama petice
Hvala i doviđenja.
Joj kako ga je **** smontirao ko da je ispovijest zatvorenika iz Zenickog zatvora

Said magija

90!
Opet ce on finu lovu uzet za raskid,imao je ugovor još godinu dana.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Slazem se ali sta je zasluzio momak da ga pljuju odma po komentarima, balvan , ovakav onakav, sto se ne mozemo ni od koga na lijep nacin rastati. Momak los igrac , sretno mu i dovidjenja, ali jok seljak mora na fb stranici nesta ppgrdno napisati smjesqn da ispadne.
Sad će mu 24 godine.. nije kasno da se prekvalifikuje za recimo 800m.
The saddest thing in life is wasted talent.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Hvala Tomasevicu, sretno!
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Hvala Nemanja, nisam te nikad mrzio, al stvarno ne znas hlopte. Sretno na faksu drug 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
-
- Kontakt:
Ima li neko ko bi nam bio protivnik u playoffu da smo prosli 

-
- Kontakt:
Aktobe : Sepsi - Bodo:Pyunikbordobijelisampion je napisao/la: ↑07 avg 2023, 14:53Ima li neko ko bi nam bio protivnik u playoffu da smo prosli![]()
Ovo bila grupabordobijeli je napisao/la: ↑07 avg 2023, 14:54Aktobe : Sepsi - Bodo:Pyunikbordobijelisampion je napisao/la: ↑07 avg 2023, 14:53Ima li neko ko bi nam bio protivnik u playoffu da smo prosli![]()
Eintracht Frankfurt
Fenerbahce - Maribor
Midtjylland - Omonia
BodoGlimt - Pyunik
Mi da smo na mjestu Aktobe izvukli bi Eintracht

90!
Da mi je samo saznati do koga je problem i ko koci prijave nasih igraca i trenera. Pa jarane je l ovo moguce, koji put nam se ovo desava. Ona trojica iz Borca ce sigurno igrati. Pa do koga je, administracije nase, ureda za strance ? Hocemo li ikad saznati. Pa viveros i pena su tu vec dva mjeseca .
PS Zrinjski 99 posto u grupama. Steta da nas nije pomilovao ovako zrijeb ranijih godina, odnosno da smo imali konferencijsku ligu u rukavu u slucaju ispadanja.
PS Zrinjski 99 posto u grupama. Steta da nas nije pomilovao ovako zrijeb ranijih godina, odnosno da smo imali konferencijsku ligu u rukavu u slucaju ispadanja.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
bosnjacki lobi slab nikakav....Gomis99 je napisao/la: ↑07 avg 2023, 15:09Da mi je samo saznati do koga je problem i ko koci prijave nasih igraca i trenera. Pa jarane je l ovo moguce, koji put nam se ovo desava. Ona trojica iz Borca ce sigurno igrati. Pa do koga je, administracije nase, ureda za strance ? Hocemo li ikad saznati. Pa viveros i pena su tu vec dva mjeseca .
nama teren godinu radjen, sfuseren sa sumnjivim materijalima , drugima za dva mjeseca... jel ti sad jasno do koga je problem?? hvala
- 1 9 4 6 -
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Bordo10, bordobijeli, fks74, Hajdeee, jurisicduska, miguelramos, mosarajvosa83, OzmoodPinglewood, Pantelija, Pena, tuitamo i 63 gosta.