Otisao Tomasevic dosao Tarik lijevi bek za lijevog beka , sta je problem; osteta od 40 k€ za igraca koji ima 20 godina i koji ima 47 utakmica u pl bh u slobodi koja jeste ispala al koja je tek u zadnje 3 utakmice pala.
Ja mislim da je ovo jedna vrsta strategije koja je iznad SD I SS.. i ovo nema nista sa njima..
Tacnije radis ono sto rade svi klubovi vlasnici klubova koji su bogati od ostali, povecavanjem svog trosenja (sto tebi nneprestavlja nikakav problem) povecavas trosenje drugih klubiva i uvlacis ih u probkeme. Drugo marketiski potez, sto je Real madrid prije radio pa sad MANCHESTER CITY trenutno Arabija..
To klubovi nemogu da prate u pl bh, to se sad osjeti
Pogledate sad tc zrinjski borac velez i zelju, svi su oni dosli u veoma nezavidan trenutak odkako je Mirvic dosao..
Borac je prije 4 mjeseca bio pred izbacivanje u drugu ligu radi dugova, politika se umjesala (vico u savezu, Dodik izgubio Banja luku u lokalnim izborima) i ulozio je 2 m km i oni su sad ok al vjerovatno vec u roku 6 mjeseci ce tu doc do financiskig kolapsa u slucaju da Dodik ne uplati jednu transu, to on nece uradit ako borac nebude u jedan dva buda za zrinjskim ili nama.
Drugi kapetanovica gilashvili itd trener moze a i nemora da koristi, ako se ne izbori do zime za mjesto ima igman velez, i to je meni ok..
Pogledajte roster zrinjskog veleza sb zelje i borca, i ROSTER NAS , sve ce vam bit jasno, govorim roster ne kakav su karakter kako su odigrali ovih 3 utakmice, vidjecete o cemu ja pricam