Meni jedan dan na posao dolazi njegova rodica, Maja Hrelja (igra za SFK Sarajevo 2000) onako kroz priču govori ona da ce potpisat za Čelik. Stupcanica i gosk mu nudili velike pare da potpiše ali prema njenim riječima čekao je naš klub jer želi igrati u velikom bh klubu i da se tu isproba. Izabrao je Čelik umjesto para, i želim mu da ima do sada najbolje sezone. Jest zafrkao s onom objavom za Sarajevo ali momku je ovo prvi veliki klub s rivalima i historijom. I opet je na kraju ispao profesionalac. Nadam se da ce Bine i Hodžić učinit sve da ga osposobe bar do tekme sa Hadžićima.
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Moj te babo bodri, a i moje će dijete, simbol si grada od 45te!
Al koji peh je ovaj hrelja sa povredama...
Vidi se da gori od zelje da se dokaze, ali treba ga malo ohladiti i objasnjti da je najvaznije da se prvo oporavi skroz, bice utakmica.
Mashke trpa dva gola zutim sumarskim supcinama, citirajte me u nedjelju u 19h
Vidi se da gori od zelje da se dokaze, ali treba ga malo ohladiti i objasnjti da je najvaznije da se prvo oporavi skroz, bice utakmica.
Mashke trpa dva gola zutim sumarskim supcinama, citirajte me u nedjelju u 19h

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Hajde Pasha guraj nam anketu za nedjelju, šta očekujemo (pobjeda, poraz ili nerješeno) 

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Poz..raja.Gledam na Zenicablogu kako je kanton odobrio sredstva za sport i opet nema Čelika .Pitam da li su uopšte konkurisali za ta sredstva i ako je neka muljaža rado onda sam bijesan.
Nikakva muljaza. Celik u trenutku raspisivanja konkursa je imao blokiran racun, tako da ne ispunjava uslove za konkurs.
Naredne godine klub ce se moci prijaviti na javni poziv kantona i federacije. Gledam opet su to neke sitne pare oko 15 000 su dobili Stupcanica, Tosk, Rudar i Bau.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ma i nisu sitne pare ali opet hvala na informacijama.
Pa ovo još traje.
A ankete sam radio dok smo igrali Premijer ligu, bit će i sada...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Kanton raspisuje uvijek dva konkursa, jedan početkom godine i drugi u septembru, ne sikirajte se, budžet za sport u Kantonu nikad veći
@Pasha hvala puno!

@Pasha hvala puno!
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Da li NSFBiH može biti prepreka našem klubu ako bi klub uveo Pay Per View ili općenito bilo kome da radi stream, s tim da niko ne otkupi prava za prijenos 1. FL ?
Ne znam za vas ali dok drugi klubovi dobijaju milion KM iz budzeta kantona meni bi bilo sramota da Čelik dobije 15 k. Najmanje sto treba premijerka posebno bez nekih konkursa izdvojiti je 100 k što je 10 puta manje nego kanton Sarajevo. Da ne idem dalje Zrinjski Velež Borac itd.
Znam da Čeliku treba svaka marka ali POPISAM ja taj konkurs i ovih 10-15 hiljada sto bi se dobilo. Sadaka. Budzet skoro pola milijarde.
Znam da Čeliku treba svaka marka ali POPISAM ja taj konkurs i ovih 10-15 hiljada sto bi se dobilo. Sadaka. Budzet skoro pola milijarde.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Samo da mi akobogda odblokiramo racun ne sumnjam ja da ce do kraja godine biti od kantona dobra cifra
A sto se tice prenosa msm da klub neće moći prenositi ali kad bi mogao ja bi omogućio besplatan prenos za članove kluba pa bi na taj način dosta vise ljudi se i učlanilo u klub vjerujte.
A sto se tice prenosa msm da klub neće moći prenositi ali kad bi mogao ja bi omogućio besplatan prenos za članove kluba pa bi na taj način dosta vise ljudi se i učlanilo u klub vjerujte.
Tomislav je prenosio svoje domaće utakmice na YouTube kanalu...
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Znamo da klub nece prenositi to je rečeno, nego da ce se u buducnosti tražiti ko se bavi time.Međutim mene interesuje druga stvar s obzirom da sva prava ima savez.almir2018 je napisao/la: ↑07 avg 2023, 21:48Samo da mi akobogda odblokiramo racun ne sumnjam ja da ce do kraja godine biti od kantona dobra cifra![]()
S obzirom da je znalo biti po 3000 na streamu kad se igra gostujuća utakmica i recimo da se stavi 2 KM, ja grantujem mininalno svaku tekmu da bi 1000 bilo na streamu.Trošak streama bi sebe otplacivao, a klub lagano za 90 minuta uzeo još koju stotku ili hiljedarku.
Ni ovo boldovano nije loše.Afirmacija da se potakne što više da se učlani.Ukucaj broj članske i stream otključan.
Može. Stream se može raditi samo na neprofitnoj osnovi. Informacija iz saveza

- prisonbreak
- Kontakt:
Znaci u biti moze se osigurati stream. Najbolje bi hilo da svaki klub prenosi domacu utwkmicu.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Još ništa nije zvanično. Federalni savez pregovara sa Arena Sport i My TV u vezi TV prava i prenosa.prisonbreak je napisao/la: ↑07 avg 2023, 22:16Znaci u biti moze se osigurati stream. Najbolje bi hilo da svaki klub prenosi domacu utwkmicu.
Znači mogli bi napraviti samo za članove, što bi super bilo, jer mislim da bi baš broj članova skočio, isto bi tu napravi kao neka donacija za stream, jer za donaciju ne mogu praviti probleme.
Hvala puno za korisnu info

Baš sam bio okačio neki dan link da klubovi nisu zadovoljni sa m:tel odnosno sa savezom kakav je ugovor sklopio sa m:tel, al u biti mizeriju dobijaju klubovi a mnogo moraju reklamirati.Mislim da bi My TV najbolje odgovarao za prijenos, s obzirom da im je šema osiromašena a prava za Premier ligu nemaju.laudrop je napisao/la: ↑07 avg 2023, 22:18Još ništa nije zvanično. Federalni savez pregovara sa Arena Sport i My TV u vezi TV prava i prenosa.prisonbreak je napisao/la: ↑07 avg 2023, 22:16Znaci u biti moze se osigurati stream. Najbolje bi hilo da svaki klub prenosi domacu utwkmicu.
Od kant8na ne očekujem ništa više,a ni manje nego što će dobiti Stupčanica, Tošk, SimBau, Rudar K., Mladost, . . .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.