Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
50 ti puno a nudiš 45. Pa 45 vam familija natakarim.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Jurgen me najviše razočarao ovo ljeto. Očekivao sam "ili me pojačajte kako bog nalaže ili odoh", a on se klasika ušutio, daj šta daš. I onda će biti kukanje cijelu sezonu na presicama "joj svi troše, teško je to pratiti, uništavaju fudbal..."
polako sto bi gaston rekao nije joj zavrsen transfer rok 
ovo ko ja na fifi
ovo ko ja na fifi
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ja sam vam pisao i prethodnih godina, on da hoće išlo bi sve drugačije...kad je tražio nešto, to je i dobio. Sad očito ne traži.
Ma jest i htio, kad je falio štoper evo ti Caulker kad je opet zafalio štoper evo Ben Davies i Kabak, prošlo ljeto fali veznjak evo Melo. Mozemo mi srati koliko hocemo ali da Pepu ili Arteti gori pod nogama nasao bi se igrac od 80m pa bilo ljeto ili zima. Klopp je finansijski limitiran i izgleda da ima i neku klauzulu u ugovoru koja mu zabranjuje da se zali u tom smjeru jer nema drugog objasnjenja.
A ako nije tako onda je sam pristao na to da ga vec nekoliko godina JEDAN igrač razdvaja od besmrtnosti i broja 2 iza Pepa, očigledno njemu ne smeta da živi s tim ostatak života.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
4-2-4
Ja sam vam pisao to i prije a vi bili u denial fazi haman. Lik je picoha koja ne smije progovoriti, a dodatno mu fetis pravit od polovnjaka igracine pa da ispadne mastermind.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Gakpo 6ca
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"We have really good options there, Stefan and Thiago are really good we can try with Cody and I swear I saw Alli play like Fab the past training session. So it's all good I really like this situation and the fans should be happy as well"
Vracaju Oxa nazad. Ugovor od godinu kao jeftina opcija koja poznaje klub. 
Bez pojacanja u odbrani i na dmf mi ako budemo 6 7 to ce biti super
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Kaže Joyce da ovi ne traže 50 već preko 50, aj onda, razumljivo. Samo ne znam šta te koči, ti si se doveo u situaciju da moraš preplatiti sad i rizikovati srčani udar Johna Henrya, što bi ja rizikovao 
Once again, za iste pare mogao Ugarte doci..
Pita se nesto i igrač jbg, u PSGu je na vecoj plati nego sto bi kod nas bio sigurno.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Klopp djeluje bas neraspolozeno
A Salah baš raspoloženo , gol i asistencija 8 minuta 
Zadnja izmjena: Suki46, dana/u 07 avg 2023, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Osvojit cemo ligu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.