FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
32
20%
Grupnu fazu
46
29%

Ukupno glasova: 161

Torino
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Torino » 07 avg 2023, 18:46

Uđu u grupe i rasprodaju ekipu, onda ponovo gradi. Nikakva ti to nije garancija da ćeš 10 godina uzimati titule.
🇵🇸

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 07 avg 2023, 18:49

To sto ce oni igrat grupnu fazu ne znaci da ce iducih 10 godina biti prvaci, svi znamo da nacionalni kljuc igra veliku ulogu, dajte Boga vam. A sto se tice Zrinjskog, oni kad udju, nema sanse da ce moci parirati sa igranjem cetvrtak-nedjelja jos imaju ove odlozene utakmice.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 07 avg 2023, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 avg 2023, 18:49

ado-hz je napisao/la:
07 avg 2023, 18:26
Ovdje se raspravlja o Kapetanovicu a Zrinja ako prodje ove sa Islanda narednih godina nece nam pomoci 10 Kapetanovica.
To uopšte nije tačno. Oni ako udju u grupe ove godine nece biti prvaci a kamo li naredni 10

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 07 avg 2023, 18:51

Torino je napisao/la:
07 avg 2023, 18:46
Uđu u grupe i rasprodaju ekipu, onda ponovo gradi. Nikakva ti to nije garancija da ćeš 10 godina uzimati titule.
Ovako kao ti razmislja bošnjo, pohlepni i gladan para da se na sto brzi nacin obogati i uzme sto se moze uzeti pa bi rasprodao sve sto se moze rasprodati cim mu se ukaze prva prilika.
Zato i jesmo u ovakvom qurcu kao narod.
To kod hrvata ide malo drugacije, lopovi su kao i mi al bar imaju neki sistem koji mi nemamo.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 07 avg 2023, 18:55

ado-hz je napisao/la:
07 avg 2023, 18:40
Osttribine je napisao/la:
07 avg 2023, 18:34
ado-hz je napisao/la:
07 avg 2023, 18:26
Ovdje se raspravlja o Kapetanovicu a Zrinja ako prodje ove sa Islanda narednih godina nece nam pomoci 10 Kapetanovica.
Pa i ovako te šiju i to nemilosrdno, pobjegnu ti na kraju po 20tak bodova, kakve veze ima usli ne usli u grupe, do para nije, ovaj nas ih ima ali evidentno da pogresno radi, da je stosta u klubu truhlo, neke podjele, menadzerski lobi itd.
Ako udju u grupe onda narednih 10godina neces prismrditi tituli..a ako ne udju imamo jos neke minimalne sanse da se dohavizamo kao klub dok nam nisu pobjegli toliko da ih nikad necemo stici.
Kao sto vec napisah ni ovako ne mirise na dobro sa ovim radom i dovodjenjem autobusa igraca svaki prelazni rok. Imas tu njih kao glavne konkurente, imas i Borca koji ce imati protekciju kao i do sada tako da mrka kapa. I pravo cudo bi trebalo da se desi da oni ne udju u grupnu fazu ove godine, tako da vise se trebamo posvetiti svom klubu da se situacija unutar istog poslozi da bi se mogli nadati nekoj borbi za trofeje.

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 07 avg 2023, 18:59

Ma ovog su doveli samo da opet zaratimo na temi.

Nisam optimističan, al nek mu je sa srećom.
The saddest thing in life is wasted talent.

Nula80
Kontakt:

Post Postao/la Nula80 » 07 avg 2023, 19:03

scholsey je napisao/la:
07 avg 2023, 18:59
Ma ovog su doveli samo da opet zaratimo na temi.

Nisam optimističan, al nek mu je sa srećom.

Bzvz jedino ako ce ga pozajmicu. Nije potrebno ga drzati pored radovica i durakovica koji sigurno nisu losiji od njega…
Ali hajde vidjecemo sta su planirali

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 07 avg 2023, 19:05

Pitar6785 je napisao/la:
Otisao Tomasevic dosao Tarik lijevi bek za lijevog beka , sta je problem; osteta od 40 k€ za igraca koji ima 20 godina i koji ima 47 utakmica u pl bh u slobodi koja jeste ispala al koja je tek u zadnje 3 utakmice pala.

Ja mislim da je ovo jedna vrsta strategije koja je iznad SD I SS.. i ovo nema nista sa njima..

Tacnije radis ono sto rade svi klubovi vlasnici klubova koji su bogati od ostali, povecavanjem svog trosenja (sto tebi nneprestavlja nikakav problem) povecavas trosenje drugih klubiva i uvlacis ih u probkeme. Drugo marketiski potez, sto je Real madrid prije radio pa sad MANCHESTER CITY trenutno Arabija..

To klubovi nemogu da prate u pl bh, to se sad osjeti

Pogledate sad tc zrinjski borac velez i zelju, svi su oni dosli u veoma nezavidan trenutak odkako je Mirvic dosao..

Borac je prije 4 mjeseca bio pred izbacivanje u drugu ligu radi dugova, politika se umjesala (vico u savezu, Dodik izgubio Banja luku u lokalnim izborima) i ulozio je 2 m km i oni su sad ok al vjerovatno vec u roku 6 mjeseci ce tu doc do financiskig kolapsa u slucaju da Dodik ne uplati jednu transu, to on nece uradit ako borac nebude u jedan dva buda za zrinjskim ili nama.

Drugi kapetanovica gilashvili itd trener moze a i nemora da koristi, ako se ne izbori do zime za mjesto ima igman velez, i to je meni ok..

Pogledajte roster zrinjskog veleza sb zelje i borca, i ROSTER NAS , sve ce vam bit jasno, govorim roster ne kakav su karakter kako su odigrali ovih 3 utakmice, vidjecete o cemu ja pricam
Hrpu gluposti napises kao i obicno, cuj mi i strategija :D Imas koliko puta placeniju ekipu od Želje npr koji se kao raspada kojem kao ne godi sto je MIrvic tu i zavrsis iza njih na tabeli, to su cinjenice, a ne neka mlataranja po tastaturi. Obesmislis Akademiju ako ti vec treba taj U21 igrac, pa valjda si kvaliteta ovog Kapetanovica mogao u istoj iskopati, ako nisi ugasi je. Da se radi o nekom super talentu pa placas odstetu pa hajde neka ga, ovako ne vidim smisao ovog transfera.

deda
Kontakt:

Post Postao/la deda » 07 avg 2023, 19:08

Ode i Kobac...Simon dovodi svog nekog kondicionog, nadam se da nece biti u 60 min crkli kao sto je slucaj kod vecine ekipa nase lige.
Izjavi li neko sta nam je cilj ove godine, jel se klub ocitovao po tom pitanju?

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 07 avg 2023, 19:10

Licno nisam za Kapetanovica, ali dosao je i to je to. Sretno mu, nek nas pozitivno iznenadi.
Rezultate Ibricica ocekujmo na zimu, tako i Rozmana. Do tada nek se krpe s ovim sto imamo. Kapetanovic je prije Ibricica dogovoren.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Seipronto
Kontakt:

Post Postao/la Seipronto » 07 avg 2023, 19:11

https://sportsport.ba/fudbal/almir-sefe ... yzCng0Dm_o.

Elham, Slovenac počeo da uvodi red.

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 07 avg 2023, 19:19

Hvala bogu, Seferovic pojma nema

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 07 avg 2023, 19:19

Osttribine je napisao/la:
07 avg 2023, 19:05
Pitar6785 je napisao/la:
Otisao Tomasevic dosao Tarik lijevi bek za lijevog beka , sta je problem; osteta od 40 k€ za igraca koji ima 20 godina i koji ima 47 utakmica u pl bh u slobodi koja jeste ispala al koja je tek u zadnje 3 utakmice pala.

Ja mislim da je ovo jedna vrsta strategije koja je iznad SD I SS.. i ovo nema nista sa njima..

Tacnije radis ono sto rade svi klubovi vlasnici klubova koji su bogati od ostali, povecavanjem svog trosenja (sto tebi nneprestavlja nikakav problem) povecavas trosenje drugih klubiva i uvlacis ih u probkeme. Drugo marketiski potez, sto je Real madrid prije radio pa sad MANCHESTER CITY trenutno Arabija..

To klubovi nemogu da prate u pl bh, to se sad osjeti

Pogledate sad tc zrinjski borac velez i zelju, svi su oni dosli u veoma nezavidan trenutak odkako je Mirvic dosao..

Borac je prije 4 mjeseca bio pred izbacivanje u drugu ligu radi dugova, politika se umjesala (vico u savezu, Dodik izgubio Banja luku u lokalnim izborima) i ulozio je 2 m km i oni su sad ok al vjerovatno vec u roku 6 mjeseci ce tu doc do financiskig kolapsa u slucaju da Dodik ne uplati jednu transu, to on nece uradit ako borac nebude u jedan dva buda za zrinjskim ili nama.

Drugi kapetanovica gilashvili itd trener moze a i nemora da koristi, ako se ne izbori do zime za mjesto ima igman velez, i to je meni ok..

Pogledajte roster zrinjskog veleza sb zelje i borca, i ROSTER NAS , sve ce vam bit jasno, govorim roster ne kakav su karakter kako su odigrali ovih 3 utakmice, vidjecete o cemu ja pricam
Hrpu gluposti napises kao i obicno, cuj mi i strategija :D Imas koliko puta placeniju ekipu od Želje npr koji se kao raspada kojem kao ne godi sto je MIrvic tu i zavrsis iza njih na tabeli, to su cinjenice, a ne neka mlataranja po tastaturi. Obesmislis Akademiju ako ti vec treba taj U21 igrac, pa valjda si kvaliteta ovog Kapetanovica mogao u istoj iskopati, ako nisi ugasi je. Da se radi o nekom super talentu pa placas odstetu pa hajde neka ga, ovako ne vidim smisao ovog transfera.
Bezvrjednost akademije, a vec sad imas 3-4 igraca iz akademije u prvih 18 igraca..Drugo koji akademac sa 0 odigranih utakmica u pl bh u SENIORSKOM fudbalu na lijevom beku je bolji od igraca koji je odigrao 47 utakmica SENIORSKOG fudbala i to defanzivac u veoma slaboj Slobodi. Sto znaci da je taj malac bio na teskom rostilju svaku utakmicu. Nisam upratio da je pravio gluposti tipa ziljkuc da tuce navijace da je pravio penale da je koristio mma na fudvalskim utakmicama bio ok igrac koji definitivno moze uspjet (ispunjava u 21 pravilo na naj manje bitnoj pozici ako bude los najmanje kosta itd)) utom slucaju lahkoga he posudit (zamjenit nazimu sa akademcom) ako pogodimo imamo u21 standardnog igraca jos 2 godine, automaski si oslobidio Rogica/Delaca da bude na golu

Takodje nebi me cudilo da se pokusa izgradit neka saradnja sa slobodom u vidu posudjivanja i uzimanha igraca nesto sto je Dinamo radio sa lokomotivom itd

80 k km sad ces slabo jakvo djete dovest sa 15 godina u akademiju bez 30 k km i plus 5 godina ce bit na klupski
Jaslama

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 07 avg 2023, 19:21

Bravo za Simona, odlična je vijest da dolazi i njegov kondicioni. @Pantelija će se napiti od sreće :mrgreen:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Uinatsvima
Kontakt:

Post Postao/la Uinatsvima » 07 avg 2023, 19:23

Seipronto je napisao/la:
07 avg 2023, 19:11

Ne znam na osnovu čega je ovaj seferovic među najboljim u državi kad nam igrači ne mogu poslije 60. min sprint istrčati bez da se bore za zrak. Onaj Dudicev kondicioni pored ovog izgleda kao da je i engleske premijer lige bio
NO FEAR

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 07 avg 2023, 19:31

Seipronto je napisao/la:

Ode g.ovno plavo :opaopa:
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 07 avg 2023, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 07 avg 2023, 19:31

Jesu li se oporavili serbecic i anicic?

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 07 avg 2023, 19:32

Uinatsvima je napisao/la:
07 avg 2023, 19:23
Seipronto je napisao/la:

Ne znam na osnovu čega je ovaj seferovic među najboljim u državi kad nam igrači ne mogu poslije 60. min sprint istrčati bez da se bore za zrak. Onaj Dudicev kondicioni pored ovog izgleda kao da je i engleske premijer lige bio
Ima i do igrača koje imamo. Imaš slina u ekipi pa da ih trenira kondicioni iz Citya opet bi slina bio
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 07 avg 2023, 19:32

Seipronto je napisao/la:

Ma sve ove nase goni u pizd.u materinu, tolike godine se vrte oko kluba ko kakvi lešinari a mi ni pedlja da se pomaknemo, mani me vise patetike pa on je dijete kluba pa on najbolje razumije sta znaci igrat derbi, mrs u pi.cku materinu legende i qrci palci namirisali pare pa ko hijene kruze i laprdaju. Da su sta znali igrali bi u Barceloni, Manchesteru, Bayernu.. ovo palamude a igrali po hajduku osijeku ankaragucu litexima ...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 07 avg 2023, 19:34

Uinatsvima je napisao/la:
07 avg 2023, 19:23
Seipronto je napisao/la:

Ma to "jedan od najboljih" oni sebi izmisle. Nešto slično ko kad u CV-u napišeš da znaš malo španski.

Ako te provale, je.biga. I ovu ublehu je provalio svako ko ima oči pa ga opet boli qrc.

To mi je nekako najlogičnije objašnjenje.
The saddest thing in life is wasted talent.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Sinfoc1986 i 17 gostiju.