FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
32
20%
Grupnu fazu
46
29%

Ukupno glasova: 161

Seipronto
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Seipronto » 07 avg 2023, 19:38

Seferović velika ubleha, svaki reel i snimak treninga koji klub objavi on se šetka po terenu a igrači leže po travi i masiraju listove, nikad ih nije uprego pa ni ne čudi da nas svi ubijaju ko Kuduz Bademu...

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 07 avg 2023, 19:39

Nema više dovodženja
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 07 avg 2023, 19:46

E cuj Seferovic ubleha. Kakvi sve bolidi ovdje ne pisu. Sa Sarajevom 2 trofeja najmanje, u stručnim štabovima repke, Petev ga javno zvao sa sobom u Bugarsku, ubili trkom i presingom ekipu Rozmanovog kondicionog prije mjesec dana...svasta.
I on plavo **** pa cemo jedva cekati i Ibricicu da se sjetimo porodice. Gluperde...

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 07 avg 2023, 19:48

Ode plavi lesinar :bow:
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Seipronto
Kontakt:

Post Postao/la Seipronto » 07 avg 2023, 19:48

siroliver69 je napisao/la:
07 avg 2023, 19:46
E cuj Seferovic ubleha. Kakvi sve bolidi ovdje ne pisu. Sa Sarajevom 2 trofeja najmanje, u stručnim štabovima repke, Petev ga javno zvao sa sobom u Bugarsku, ubili trkom i presingom ekipu Rozmanovog kondicionog prije mjesec dana...svasta.
I on plavo **** pa cemo jedva cekati i Ibricicu da se sjetimo porodice. Gluperde...
Vodi ga kuci, vidi se iz aviona da nam je kondicija dno dna...

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 07 avg 2023, 19:55

Pisalo se da je Jeleskovic najbolji kondicioni trener, sad se pise seferovic

Najbolji treniro reprezentaciju koja je u zadnjih 10 godina pala 40 mjesta koja fizicki energetski izgleda strasno lose

A reprezentacija nije referensa nit je referensa sto je Petev kojeg neka lijeva ekipa uz slovenije izbaci iz evrop
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 07 avg 2023, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 07 avg 2023, 19:56

Vrijeme ga pregazilo. Nek ode kondicionom treneru Sloge Doboj na usavršavanje. Kad mu je vec održao jedan cas nek nastavi
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 07 avg 2023, 19:57

Vodi go.vno kuci nek te trenira.Samo kod nas moze biti u strucnom stabu go.vno koje provocira sa Osimom nase navijace i slavi pobjedu govana i jos ga brane ovdje, fuj. Ja ne znam da je Senijad imao takvih ispada, osim sto je pjevao ratnu pjesmu Grbavicu i prije 20 godina spomenuo da simpatise go.vna, ne mogu se porediti njih 2.

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 07 avg 2023, 19:58

Brukaš se. Naravno da je ubleha. Pa što ne ode sa Petevom? Bolje mu u Sarajevu? Veća plata? Nije otišao jer nije mogao. Nije mogao jer nije onakav kakvim se predstavlja. Samo ovdje može prosipati svoju stručnost. Onakvih kondicionih svake godine sa DIF-a izađe 20.

I repka i klub imaju problem sa kondicijom. Šta li im je zajedničko?
The saddest thing in life is wasted talent.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 avg 2023, 20:00

Uvijek kad nemaš rezultate govorimo loša nam kondicija :rol:

Možes ti skupa dovesti kondicionog Barcelone,PSG-a i Reala ti ces sa Baltom i Vrancicem izgledati kao prebijena baba i svako ce te realno pretcrat ali to nema veze sa kondicijom ljudi su dizel pa su dizel ,kako tu kondiciju nismo spominjali kad smo uzeli titulu i kup sa njim al helem nejse sad.

I da se razumijem podržavam što je novi trener doveo svoje ljude tako i treba,svako voli raditi sa onim ko mu odgovara i to je ispravno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 07 avg 2023, 20:03

Seferović je ok kondicioni, ne vidim razlog da se preuveličava. Meni je draže što je otišao jer se zna njegov period kod anamo onih i situacija koja je bila na jednom od derbija.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 07 avg 2023, 20:04

Seferovic je ostao negdje u 2016-2017 godini. Fudbal je napredovao od tada, iz sezone u sezonu nove stvari moraš učiti i primjenjivati. Ja ga se sjećam po pozitivnom, jer me trenirao u juniorima i bili smo među najspremnijim ekipama.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 avg 2023, 20:09

Sutra bi trebale ulaznice biti puštene u prodaju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 07 avg 2023, 20:13

Je li to za derbi mislite za onaj 5-2? Po TM-u on je u to vrijeme bio trener u Čeliku, pa ne znam kakve veze ima on sa tim derbijem? :)
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Riki10HZ
Kontakt:

Post Postao/la Riki10HZ » 07 avg 2023, 20:21

Kao sto rece jedan navijac. Previse mi pametujemo za 3 hiljade clanova! Pustimo covjeka bivsi je i gotovo. Idemo dalje napunimo Kosevo i ne ocekujemo odma leprsavu igru i pobjede. Trazimo srce i zalaganje za dres a uz podrsku i malo srece na pocetlu doci ce i bodovi. Svi na Kosevo! Svi na Sjever!

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 07 avg 2023, 20:22

Samo nemojte očekivati od novog kondicionog da igrači odmah poslije Posušja letaju 90 minuta.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 07 avg 2023, 20:26

scholsey je napisao/la:
07 avg 2023, 18:59
Ma ovog su doveli samo da opet zaratimo na temi.

Nisam optimističan, al nek mu je sa srećom.
Nisu nam doveli igraca i predstavili ga kao nosioca igre, udarnu iglu.. lik je 2-3 izbor na beku.. ne moramo zaratiti, nije neophodno..
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 07 avg 2023, 20:29

Pitar6785 je napisao/la:
07 avg 2023, 19:19
Osttribine je napisao/la:
07 avg 2023, 19:05
Pitar6785 je napisao/la:
07 avg 2023, 18:46
Otisao Tomasevic dosao Tarik lijevi bek za lijevog beka , sta je problem; osteta od 40 k€ za igraca koji ima 20 godina i koji ima 47 utakmica u pl bh u slobodi koja jeste ispala al koja je tek u zadnje 3 utakmice pala.

Ja mislim da je ovo jedna vrsta strategije koja je iznad SD I SS.. i ovo nema nista sa njima..

Tacnije radis ono sto rade svi klubovi vlasnici klubova koji su bogati od ostali, povecavanjem svog trosenja (sto tebi nneprestavlja nikakav problem) povecavas trosenje drugih klubiva i uvlacis ih u probkeme. Drugo marketiski potez, sto je Real madrid prije radio pa sad MANCHESTER CITY trenutno Arabija..

To klubovi nemogu da prate u pl bh, to se sad osjeti

Pogledate sad tc zrinjski borac velez i zelju, svi su oni dosli u veoma nezavidan trenutak odkako je Mirvic dosao..

Borac je prije 4 mjeseca bio pred izbacivanje u drugu ligu radi dugova, politika se umjesala (vico u savezu, Dodik izgubio Banja luku u lokalnim izborima) i ulozio je 2 m km i oni su sad ok al vjerovatno vec u roku 6 mjeseci ce tu doc do financiskig kolapsa u slucaju da Dodik ne uplati jednu transu, to on nece uradit ako borac nebude u jedan dva buda za zrinjskim ili nama.

Drugi kapetanovica gilashvili itd trener moze a i nemora da koristi, ako se ne izbori do zime za mjesto ima igman velez, i to je meni ok..

Pogledajte roster zrinjskog veleza sb zelje i borca, i ROSTER NAS , sve ce vam bit jasno, govorim roster ne kakav su karakter kako su odigrali ovih 3 utakmice, vidjecete o cemu ja pricam
Hrpu gluposti napises kao i obicno, cuj mi i strategija :D Imas koliko puta placeniju ekipu od Želje npr koji se kao raspada kojem kao ne godi sto je MIrvic tu i zavrsis iza njih na tabeli, to su cinjenice, a ne neka mlataranja po tastaturi. Obesmislis Akademiju ako ti vec treba taj U21 igrac, pa valjda si kvaliteta ovog Kapetanovica mogao u istoj iskopati, ako nisi ugasi je. Da se radi o nekom super talentu pa placas odstetu pa hajde neka ga, ovako ne vidim smisao ovog transfera.
Bezvrjednost akademije, a vec sad imas 3-4 igraca iz akademije u prvih 18 igraca..Drugo koji akademac sa 0 odigranih utakmica u pl bh u SENIORSKOM fudbalu na lijevom beku je bolji od igraca koji je odigrao 47 utakmica SENIORSKOG fudbala i to defanzivac u veoma slaboj Slobodi. Sto znaci da je taj malac bio na teskom rostilju svaku utakmicu. Nisam upratio da je pravio gluposti tipa ziljkuc da tuce navijace da je pravio penale da je koristio mma na fudvalskim utakmicama bio ok igrac koji definitivno moze uspjet (ispunjava u 21 pravilo na naj manje bitnoj pozici ako bude los najmanje kosta itd)) utom slucaju lahkoga he posudit (zamjenit nazimu sa akademcom) ako pogodimo imamo u21 standardnog igraca jos 2 godine, automaski si oslobidio Rogica/Delaca da bude na golu

Takodje nebi me cudilo da se pokusa izgradit neka saradnja sa slobodom u vidu posudjivanja i uzimanha igraca nesto sto je Dinamo radio sa lokomotivom itd

80 k km sad ces slabo jakvo djete dovest sa 15 godina u akademiju bez 30 k km i plus 5 godina ce bit na klupski
Jaslama
Ponavljam, totalno bespotreban igrac i kakva je svrha dovodjenja uz odstete pa slanje na posudbe, sve potezi da te Bog sacuva. A cisto sumnjam da ce i igrati pa taman i zbog tog u21 pravila, ali eto opravdavajte svaki potez ovog amerikanca jer da njega nema mi bi se ugasili kako kazete, a šatro ugašeni klubovi te preskacu na tabeli. I ne spominji taj je.beni Dinamo zbog kojeg smo postali predmet šprdancije sto na forumu sto na ulici, poželjan smo poslodavac zbog bogovskih plata i to je sve, a sve ostalo nam je upitno.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 07 avg 2023, 20:38

– Bili su zadovoljni s mojim radom, nije bilo povreda, hvalili su me i nakon utakmice s Hajdukom. Ipak, jutros, nekoliko dana kasnije, pozvali su me iz kluba i saopštili kako Rožman insistira na svojim ljudima i da izbora nemaju. To je tako u fudbalu – odgovorio nam je Seferović.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 07 avg 2023, 20:39

miky_hz je napisao/la:
07 avg 2023, 20:00
Uvijek kad nemaš rezultate govorimo loša nam kondicija :rol:

Možes ti skupa dovesti kondicionog Barcelone,PSG-a i Reala ti ces sa Baltom i Vrancicem izgledati kao prebijena baba i svako ce te realno pretcrat ali to nema veze sa kondicijom ljudi su dizel pa su dizel ,kako tu kondiciju nismo spominjali kad smo uzeli titulu i kup sa njim al helem nejse sad.

I da se razumijem podržavam što je novi trener doveo svoje ljude tako i treba,svako voli raditi sa onim ko mu odgovara i to je ispravno.

Kondicija, izdrzljivost, eksplozivnost su samo neke koje dogradjujes. Normalno da nece biti isto eksplozivan Vrancic I Mulalic ili brzi… ljudi nauka je ovo..
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, Konzerva, pjankesarajevo, rimljanin90 i 61 gost.