Upravu si nije derbi 5 2 , nego derbi 1 1 Ahmo prvi gol, kada je skakutao sve vrijeme ulijetao u teren , ima i snimak na kraju tekme ispred juga skakuce pjeva kako je.be nas klub.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo one dvojice opet vani, a nisu zvali našeg kapitena! Čke ljubomorne!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Je li Rozman danas vodio trening?
Zna li ko kada se odredjuje satnica utakmica u ovoj nasoj napacenoj ligi ?
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
Konačno provjetrena slvlačionica i pročiščen stručni štab od domacih ubleha. Još jednog parazita poput Obuče ne bi mogao gledati.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Zapratio Nikoličius nas i Ismira na instagramu
Ima li Hajduk slučajno stopera viška? Da nam ga posude bar na pola godine

Ima li Hajduk slučajno stopera viška? Da nam ga posude bar na pola godine

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Zadnja tekma kapitena u bordo dresu. U 70. minuti ce izaci, ceka ga taxi na glavnom ulazu i odma ide za Split ! IdemoooooooRiki10HZ je napisao/la: ↑07 avg 2023, 20:21Kao sto rece jedan navijac. Previse mi pametujemo za 3 hiljade clanova! Pustimo covjeka bivsi je i gotovo. Idemo dalje napunimo Kosevo i ne ocekujemo odma leprsavu igru i pobjede. Trazimo srce i zalaganje za dres a uz podrsku i malo srece na pocetlu doci ce i bodovi. Svi na Kosevo! Svi na Sjever!

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Prijatelju jedan solidan nov automobil košta 80 K KM, šta je 80 K KM u svijetu fudbala danas. Ne dovode se igrači samo da bi igrali i bili u prvih 11, mladi igrači se dovode kao prilika za zaradu klubu, kako bi u budućnosti mogao napraviti neki solidan transfer, a opcionalno ga imaš i ako ti zatreba. Nek ga za godinu - dvije prodaš za 200 - 300 K ti si dobar. Za takvog igrača je najbitnije da igra, jer samo na taj način može mu cijena rasti, a ako ne može da igra kod tebe, onda hvala Bogu postoji i posudba. LpOsttribine je napisao/la: ↑07 avg 2023, 20:29Ponavljam, totalno bespotreban igrac i kakva je svrha dovodjenja uz odstete pa slanje na posudbe, sve potezi da te Bog sacuva. A cisto sumnjam da ce i igrati pa taman i zbog tog u21 pravila, ali eto opravdavajte svaki potez ovog amerikanca jer da njega nema mi bi se ugasili kako kazete, a šatro ugašeni klubovi te preskacu na tabeli. I ne spominji taj je.beni Dinamo zbog kojeg smo postali predmet šprdancije sto na forumu sto na ulici, poželjan smo poslodavac zbog bogovskih plata i to je sve, a sve ostalo nam je upitno.Pitar6785 je napisao/la: ↑07 avg 2023, 19:19Bezvrjednost akademije, a vec sad imas 3-4 igraca iz akademije u prvih 18 igraca..Drugo koji akademac sa 0 odigranih utakmica u pl bh u SENIORSKOM fudbalu na lijevom beku je bolji od igraca koji je odigrao 47 utakmica SENIORSKOG fudbala i to defanzivac u veoma slaboj Slobodi. Sto znaci da je taj malac bio na teskom rostilju svaku utakmicu. Nisam upratio da je pravio gluposti tipa ziljkuc da tuce navijace da je pravio penale da je koristio mma na fudvalskim utakmicama bio ok igrac koji definitivno moze uspjet (ispunjava u 21 pravilo na naj manje bitnoj pozici ako bude los najmanje kosta itd)) utom slucaju lahkoga he posudit (zamjenit nazimu sa akademcom) ako pogodimo imamo u21 standardnog igraca jos 2 godine, automaski si oslobidio Rogica/Delaca da bude na goluOsttribine je napisao/la: ↑07 avg 2023, 19:05
Hrpu gluposti napises kao i obicno, cuj mi i strategijaImas koliko puta placeniju ekipu od Želje npr koji se kao raspada kojem kao ne godi sto je MIrvic tu i zavrsis iza njih na tabeli, to su cinjenice, a ne neka mlataranja po tastaturi. Obesmislis Akademiju ako ti vec treba taj U21 igrac, pa valjda si kvaliteta ovog Kapetanovica mogao u istoj iskopati, ako nisi ugasi je. Da se radi o nekom super talentu pa placas odstetu pa hajde neka ga, ovako ne vidim smisao ovog transfera.
Takodje nebi me cudilo da se pokusa izgradit neka saradnja sa slobodom u vidu posudjivanja i uzimanha igraca nesto sto je Dinamo radio sa lokomotivom itd
80 k km sad ces slabo jakvo djete dovest sa 15 godina u akademiju bez 30 k km i plus 5 godina ce bit na klupski
Jaslama
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Njih dvojica ne mogu biti istovremeno na terenu u kupu, protiv trećeligaša a počeli su europsku utakmicu što je drugi sport. Dobro smo držali rezultat do krajamiky_hz je napisao/la: ↑07 avg 2023, 20:00Uvijek kad nemaš rezultate govorimo loša nam kondicija![]()
Možes ti skupa dovesti kondicionog Barcelone,PSG-a i Reala ti ces sa Baltom i Vrancicem izgledati kao prebijena baba i svako ce te realno pretcrat ali to nema veze sa kondicijom ljudi su dizel pa su dizel ,kako tu kondiciju nismo spominjali kad smo uzeli titulu i kup sa njim al helem nejse sad.
I da se razumijem podržavam što je novi trener doveo svoje ljude tako i treba,svako voli raditi sa onim ko mu odgovara i to je ispravno.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Sa utakmice neki dan.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 avg 2023, 21:12Zapratio Nikoličius nas i Ismira na instagramu![]()
Ima li Hajduk slučajno stopera viška? Da nam ga posude bar na pola godine![]()

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ovo je najnovija verzija football managera
Dovedi...doveo
Prodaj odmah
Ode evo izgleda i Radovic...e sta rade to samo Bog zna
Dovedi...doveo
Prodaj odmah
Ode evo izgleda i Radovic...e sta rade to samo Bog zna

Pa jedan je bio višak, morali su nekoga otpisati... Rožman i Ibričić su projekat tandem, forsiraju mlade igrače pa i klub može profitirati i rasti, sve će se to posložiti aBd
Ne kontam nikako, ode nam najbolji lijevi bek a dolazi nedokazani junior
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Odlično, treba sklapati partnerstva i širiti "dejstvo" kluba, ostaje žal što nismo imali nikakvu saradnju sa ostalim Tanovim klubovima, ali eto.
Nego, u slučaju dolaska Dala, šta mislite da li dovodim zamjenu za njega ili ćemo forsirati nekog iz akademije?
Nego, u slučaju dolaska Dala, šta mislite da li dovodim zamjenu za njega ili ćemo forsirati nekog iz akademije?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Radovića smo toliko priželjkivali i pokazao se najboljim bekom, ne znam zašto ga tjeraju.
NEMA NAZAD
Nadam se da mirvic zna sta radi.. po meni bolje durakovica koji se nikako nije pokazo da su poslali negdje i ostavili radovica i kapetanovica da se bore za tu poziciju. Ali hajd..
Zadnja izmjena: Nula80, dana/u 07 avg 2023, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
HordasOdMalena je napisao/la: ↑07 avg 2023, 21:50Sa utakmice neki dan.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 avg 2023, 21:12Zapratio Nikoličius nas i Ismira na instagramu![]()
Ima li Hajduk slučajno stopera viška? Da nam ga posude bar na pola godine![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Jedan 29 dina drugi 21.. a nije bas da je Radovic Marselo
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Odakle to za Radovica, je li neka info ili samo pretpostavka?
Edit: Vidim sad clanak, pokusavam se drzati sto dalje od ovog portala
Edit: Vidim sad clanak, pokusavam se drzati sto dalje od ovog portala

Zadnja izmjena: Conscious, dana/u 07 avg 2023, 22:13, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, EastMadness, HordasFks, rimljanin90, Vanja8 i 56 gostiju.