Najpoznatiji po onom smjesnom sklanjanju noge i pustanju gola protiv Zeljeznicara il Sarajeva zaboravio sam.
Inace da danas igra , svaku utakmicu bi kuci pocrvenio. Tad je prolazio jos krkanluk na domacem terenu.
Najpoznatiji po onom smjesnom sklanjanju noge i pustanju gola protiv Zeljeznicara il Sarajeva zaboravio sam.
Specifično glup, plus kući qrčevit', a u gostima pichkica. Nosit' go.vna što dalje od nas, isto ko i ovog retarda što mu replicirate na gluposti.
mostar_mo je napisao/la: ↑07 avg 2023, 21:39Ma jok bola..mi je uslikali da se khurcimo.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑07 avg 2023, 21:35A brate nigdje veze, cemu filozofiranje
I ja sam iz zayebancije uslikao, necu sad izmisljat toplu vodu nego se pridruzi RAji s foruma u nekoj nasoj fori i gotovo, nece kruna s glave past
Vidim spominjes kauboje i indijance. Mora da si John Wayne.Zemi10 je napisao/la: ↑07 avg 2023, 23:11[quote=mostar_mo Ko prica o tome?Ja kazem samo da ne treba pljuvati Bobica Kadrica koga li ste sve spominjali od igraca koji su bili tu odmah poslije rata kada se igralo za 150 km I to svako 3 do 4 mjeseca o cemu ti pricas ovi kao majstori imaju sve uslove I plate po par hiljada maraka ne mogu goska dobiti sta ti pricas.Pa indijanac jedan ja sam vise para zaradio nego sto si vidio ti u kaubojskim filmovima pljackq banke itd.O cemu ti pricas ?Jedan si nema djece pa nema djece naravno kad su doveli za trenere kametovice kuduzovice svinjare dadu pintula koga ce oni trenirati I sto znaju djeca zaborave sa njima plitak si dobro druze
Zemi10 je napisao/la: ↑07 avg 2023, 23:15[quote=mostar_mo Gledao si u Vrapcicima a ne znas protiv koga je bilo zelje ili Sarajeva hahaha?A znas li zasto je pusti gol ne znas jel tako?Onda nemoj da pišeš gluposti malo znati puno pisete rekla kazala sve znati a ustvari nista ne znati opet cast pojedincima
Aj nabroj ekipe koje su igrale u sjevernom na turniru 1994. iz kojih je formiran poslijeratni Velez kad kazes da sve znas , a da mi nista ne znamo?Zemi10 je napisao/la: ↑07 avg 2023, 23:24[quote=mostar_Bezgranicna ljubav prema klubu kao prema djeci svojoj ali ti se svezao karte od 20 km pa bola tebi je to premije meni nije kontas ?Svi u familiju imaju clanske ali to nije bitno a te karte ma proslost zna Hasic koliko sam pomogao I Bog dragi ne prica se o tome nego zapitkujes neke gluposti bezveze clanska clanska smijesno mi
Nije on. On je pismen.
Mora da aludiras na onog sto je nekad igrao protiv Celzija pa zavrsio karijeru u kladionici? .Zemi10 je napisao/la: ↑07 avg 2023, 23:31[quote=mostar_mo Vidiš koliko ne znas rat bio covjece ko ce se otimati za koga tada?Pa evo sada se otimaju koga igraca imamo prodali neko pitao za nekoga?Laus eno igra u Hajduku hahahah ali u kurcu ostali domet zeljo sarajevo a da ti ne nabrajam igrace poslije rata koji su otisli u evropu I igrali ukucaj malo raspitaj se nemoj da budes tako plitak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.