Mada nece potrajati puno tema vjerovatno. Vracaju se Sloboda i Celik ubrzo u PL, gdje objektivno i pripadaju

Moderator/ica: GracanicaAA
Čelik prva liga
Znao sam da ces ti zapocetiOnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 avg 2023, 20:37Čelik prva liga![]()
Vise su u istoriji igrali treću ligu nego prvu. Moj Damire
Only i Truhlo alfa i omega zayebavanja drugih hahaDamirT je napisao/la: ↑07 avg 2023, 20:42Znao sam da ces ti zapocetiOnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 avg 2023, 20:37Čelik prva liga![]()
Vise su u istoriji igrali treću ligu nego prvu. Moj Damire![]()
![]()
Ma ne bi ni napravio ovu temu, vec da mi je da na onoj fino diskutujemo o ligi i timovima. Dopizdilo svaki dan uci na temu, a stalno se svadjamo. Eto ovdje mozemo yebavat jedni druge do mile volje
Da im nije bilo Azmira jos bi bili tu
Tosk, dje Semso
Kakva je to sezona bila Jedinstvo vs Sloboda, još uvijek na čekanju da se nadmaši
Uz tu sezonu meni je najzanimljivija bila kad su se Velez i Olimpik borili za ulazak. Sve sudije znaci rovile sve redom za Olimpik i na kraju ih yeba Velez
Nadmašit će je ove sezone Šupčanica i Pikće
U kakvim smo mi tad finansijskim **** bili, cinilo se da cemo se ugasit, on je dosao ostvario uspjehe sa Slobodom kakve nikad vise nigdje nece ostvariti, atmosferu imao i sve.
Mislim da se tada Azmir malo previše zaletio u priču oko nogometa, pa za Ćiru je keširao milion ako se dobro sjećam.mk1008 je napisao/la: ↑07 avg 2023, 23:27U kakvim smo mi tad finansijskim **** bili, cinilo se da cemo se ugasit, on je dosao ostvario uspjehe sa Slobodom kakve nikad vise nigdje nece ostvariti, atmosferu imao i sve.
Al kad je otisao a nama ostali ugovori sa igracima visoke plate, tad smo u dubiozi upali cini mi se oko 6 miliona duga da smo imali, postepeno se to vracalo, sad smo na 3 miliona racunajuci i porezni a ono samo nas dug kao dug je oko 900 hiljada.Ona uprava je sa finansijske strane imala dobrih poteza al su sportski segment UNISTILI
Srecom ovaj put nismo u situaciji kao 2012 nego boljoj, valjda nam taj put do PL bude laksi neg onda. Bar se nadam.
Nebi znali hodati a kamoli trčati da nam gore spomenutog nije bilo
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 22 gosta.