Vi ovo pričate naglas međusobno kad sjedite po birtijama, jelde? I nije vas nimalo stid?
Lazes, igrali bi finale lige prvaka
Ovdje se slažem sa tobom
Balorda vjeruj da je sve ovako ja ne sjedim po birtijama ja volim prirodu vise **** birtiju priroda je cudo q vjeruj ovo ti je ovako sve sto sam napisao.Balorda je napisao/la: ↑08 avg 2023, 00:00![]()
![]()
![]()
Vi ovo pričate naglas međusobno kad sjedite po birtijama, jelde? I nije vas nimalo stid?
Vjerovatno je racunao da se prodao poslije grupa kup uefa pa ga nije na spisak stavio u tu generaciju. PostenoOnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 00:02Ovdje se slažem sa tobom
Zaboravio si nekoliko igrača. Demić, Hadžiđulbić, drugi Skaljic, Knezevic i zaboravio si Kadrica.
Napisao sam braca skaljic mozda sam preskocio neke ne sjecam se vise davno bilo...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 00:02Ovdje se slažem sa tobom
Zaboravio si nekoliko igrača. Demić, Hadžiđulbić, drugi Skaljic, Knezevic i zaboravio si Kadrica.
Za dobrim doratom prasina se uvijek dizalaMostarwolf1981 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 00:05Jao vrh majke mi, zemi cesce upadaj ovdje dizes nam atmosferu![]()
Upravu čovjek sve.Pika na sredini da su tad bili ovi mjerači Titani čovjek trčao 15 km po sezoni,Tana trener.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 00:02Ovdje se slažem sa tobom
KADRIĆ. Stipu ove hajvane, dok si ti davao golove protiv Širokog oni su…VELEŽ-ŠIROKI BRIJEG 1:2 (1:1)
(prekinuto u 48. minuti)
Mostar, 8. rujna 2001. Stadion u Vrapčićima. Vrije- me sunčano. Teren pogodan za igru. Gledatelja oko 1.500. Sudac: Anto Živković (Orašje). Pomoćnici: Mijo Džijan (Orašje) i Fehim Zrnanović (Banovići). Četvr- ti sudac: Enver Vilogorac (Mostar). Opunomoćenik: Saki Imamović (Lukavac). Strijelci: 0:1-Bojko (37), 1:1-Kadrić (39), 1:2-Ćorić (48).
VELEŽ: Dizdarević, As. Škaljić, Čehajić, Burek, Kodro (od 46. Velagić), Kadrić, Vladavić (od 46. Remetić), Sadibašić, Vojvodić, Ćemalović, Jusufbegović. Trener: Avdo Kalajdžić.
ŠIROKI BRIJEG: Marić, Ćorić, Lončar, Mladinić, Rado- vanić, Gagro, Kožul, Bajkuša, Klaić (od 14. Knezović), Juričić, Bojko. Trener: Davor Mladina.
Žuti kartoni: Sadibašić, Ćemalović i Kožul. Igrač uta- kmice: Nikola Juričić.
Ono kada smo se skroz raspadali, mislim da je bilo protiv GOŠK-a zadnje kolo, mi patimo na stadionu a Tana u ribiEspiritosanto je napisao/la: ↑08 avg 2023, 00:06Upravu čovjek sve.Pika na sredini da su tad bili ovi mjerači čovjek trčao po 15 km po sezoni,Tana trener.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 00:02Ovdje se slažem sa tobom
Kad vidiš danas ove igrače to neki Anđušići,Mlinarići to došlo iz Trabzonspora ...
Balordicu citaj malo sta pisem nepostqvljam glupa pitanja napisao sam za neke igrace gdje su igrali moras malo ukljuciti mozak
Trebao je i Feja jučerOnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 00:09Ono kada smo se skroz raspadali, mislim da je bilo protiv GOŠK-a zadnje kolo, mi patimo na stadionu a Tana u ribiEspiritosanto je napisao/la: ↑08 avg 2023, 00:06Upravu čovjek sve.Pika na sredini da su tad bili ovi mjerači čovjek trčao po 15 km po sezoni,Tana trener.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 00:02
Ovdje se slažem sa tobom
Kad vidiš danas ove igrače to neki Anđušići,Mlinarići to došlo iz Trabzonspora ...![]()
Jeste naigrao se andjusic u trabzonu nema sta odigrao je na treningu 4 minute vidio da zna I dosao u Mostar hahahahah,Mlinaric ma dajte molim vas smijesno pika je vise lopte znao od sviju njih mislim **** njega qli kazem onako kako jeEspiritosanto je napisao/la: ↑08 avg 2023, 00:06Upravu čovjek sve.Pika na sredini da su tad bili ovi mjerači Titani čovjek trčao 15 km po sezoni,Tana trener.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 00:02Ovdje se slažem sa tobom
Kad vidiš danas ove igrače to neki Anđušići,Mlinarići to došlo iz Trabzonspora ...
Dobro kažešEspiritosanto je napisao/la: ↑08 avg 2023, 00:12Trebao je i Feja jučerOnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 00:09Ono kada smo se skroz raspadali, mislim da je bilo protiv GOŠK-a zadnje kolo, mi patimo na stadionu a Tana u ribiEspiritosanto je napisao/la: ↑08 avg 2023, 00:06
Upravu čovjek sve.Pika na sredini da su tad bili ovi mjerači čovjek trčao po 15 km po sezoni,Tana trener.
Kad vidiš danas ove igrače to neki Anđušići,Mlinarići to došlo iz Trabzonspora ...![]()
![]()
I ja sam napisao da ima nekoliko igrača koji zaslužuju poštovanje, a vama ostalima se opet po.serem u usta.
Nemoj tako okrutan biti gdje ces tako daj malo se opusti jbt pijemo cemu psovke ali dobro ako ti tako kazes neka ti bude jel ok sada?Balorda je napisao/la: ↑08 avg 2023, 00:15I ja sam napisao da ima nekoliko igrača koji zaslužuju poštovanje, a vama ostalima se opet po.serem u usta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.