Premijer liga BiH - aktuelno

Unknown2
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Unknown2 » 07 avg 2023, 23:59

Lynx je napisao/la:
07 avg 2023, 23:53
Kad smo već kod TM-a, malo da podsjetim na ove cijene :urnebes: :urnebes:

PS. Zaboravio sam Amoaha, pa Kyeremeh koji je stariji i sa lošijom statistikom je skuplji od njega :urnebes:

slika

slika

slika

slika

Ali Mekić i Krpić 200k € :rol: :rol: :rol:
Jest ovo sada neki trol post?

prvo vidis da je Kyermeh izgubio cijenu i da sam ga spustio. drugo lik igrao duplu manje od Amoah a ima samo 4 scorer boda manje.

Ovcina nije igrao pola godine. :facepalm: i ovi ostali pa vidis ti koliko godina oni imaju.

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 08 avg 2023, 00:00

RedBlue je napisao/la:
07 avg 2023, 23:49
guadalupe je napisao/la:
07 avg 2023, 23:45
RedBlue je napisao/la:
07 avg 2023, 23:41
Ti si kriv sto su cijene igraca Sarajeva nerealno vise od konkurencije godinama. Realno sa dominacijom kakvu ima Zrinjski, a nisam navijac Zrinjskog kao sto mozes zakljuciti ako ti kognitivne sposobnosti toliko dozvoljavaju, treba biti duplo skuplji od ostatka lige, realno ljudi su prepisali ligu zadnje dve godine. Ali Zuka ne da, cetvrtoplasirana ekipa je najskuplja, oni su najvrijedniji, Sarajvo je to ba kakav Zrinjski. Mekic igrac ala Svraka, Jamak, odigra momak 2 utakmice kako treba ostale su mu u mislima hoce li navece u Tavernu ili walter.
Dobro ti je plitko razmisljanje, Sarajevo jedino placa igrace, dovodi igrace koji vrijede i daje palte kakve niko u ligi ne moze dati, to sto igraju kako igraju i sto su 4 nema nikakve veze sa cijenom igraca. Znaci treba citavom Liverpulu staviti cirkis cijene jer su bili 5.
Plitak si ti ko Miljacka tebra. To sto igraju kako igraju nema veze sa cijenom, pa naravno kad ih Zuka napumpa. I ja igram lose, ali sam zato spor nek i meni stavi da vrijedim milion. 😁
Svasta , pa Sarajevo promjeni milion igraca u sezoni, vecini on ne stavlja cijene nego dodju sa takvom vrijednoscu u Sarajevo. Evo ovaj Krpica, Ovcinu postavlja i spominje Kyeremeha koji je dosao sa ovom cijenom, frajer je ba ozbiljan igrac, pogledaj utakmicu jednu kad je on na terenu pusti statistiku. Mekic odigra 2 utakmice kako treba, ostale provede u mislima hoce li navecer u tavernu ili walter.
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 08 avg 2023, 00:02, ukupno mijenjano 2 puta.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 08 avg 2023, 00:01

A evo malo veća za ostale forumase.
Znaci molimo vas da sugestije i kritike o cijenama, kao i Ismirovo poslovanje i pranje para isključivo ostavljate ovdje, obećavamo da ćemo sve pregledati i brzo reagovati
slika
NEMA NAZAD

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 08 avg 2023, 00:07

slika
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 08 avg 2023, 00:08

RedBlue je napisao/la:
Ti si kriv sto su cijene igraca Sarajeva nerealno vise od konkurencije godinama. Realno sa dominacijom kakvu ima Zrinjski, a nisam navijac Zrinjskog kao sto mozes zakljuciti ako ti kognitivne sposobnosti toliko dozvoljavaju, treba biti duplo skuplji od ostatka lige, realno ljudi su prepisali ligu zadnje dve godine. Ali Zuka ne da, cetvrtoplasirana ekipa je najskuplja, oni su najvrijedniji, Sarajvo je to ba kakav Zrinjski.
Zrinjski nema bolje igrace od Sarajeva, ima bolji tim.

Lynx
Kontakt:

Post Postao/la Lynx » 08 avg 2023, 00:13

Zukanovic je napisao/la:
07 avg 2023, 23:59
Lynx je napisao/la:
07 avg 2023, 23:53
Kad smo već kod TM-a, malo da podsjetim na ove cijene :urnebes: :urnebes:

PS. Zaboravio sam Amoaha, pa Kyeremeh koji je stariji i sa lošijom statistikom je skuplji od njega :urnebes:

slika

slika

slika

slika

Ali Mekić i Krpić 200k € :rol: :rol: :rol:
Jest ovo sada neki trol post?

prvo vidis da je Kyermeh izgubio cijenu i da sam ga spustio. drugo lik igrao duplu manje od Amoah a ima samo 4 scorer boda manje.

Ovcina nije igrao pola godine. :facepalm: i ovi ostali pa vidis ti koliko godina oni imaju.
Slažem se da nije igrao, pa mu oborio cijenu, ali za jednog od najtraženijih bekova lige premalo je 150k €. Zaboravljaš da su ga pored Želje i Sarajevo i Borac i druge ekipe htjele? A oko forme, eto u ove 3 utakmice je dokazao da apsolutno nije igrač koji vrijedi onoliko koliko sad vrijedi.

Muftić ima dobru minutažu a zna Boga mi i odbranit zicer a 150k € samo?

Mekić godinama igra na nivou, samo 200k €?

Hajd za i Krpića mogu nekako sažvakati cijenu iako vrijedi i on najmanje 100 000 više kao i Haračić koji se dokazao u Europi i diže sebi rejting.

Vidi Zuka, nije problem generalno što se dižu cijene nekim igračima, problem je što se samo jednoj toj grupi podigne i bude jaz između takvih i ostalih. Ispade samo jedan, dva tima imaju nekakve igrače, a kod ostalih buranija, a u praksi nije tako. Ok, podigni Dala na milion, ali podigni i Santosa na milion. Podigni i Oliveiru, iskreno zaslužuji momci. Podigni i Kulašina onda na veću cifru.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono

“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”

Velid Spaho

Željezničar za život cijeli!💙

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 08 avg 2023, 00:19

Al pazi logiku;

Transfermarkt ogromna stranica, jako puno čitana u Njemačkoj (negdje u vrhu sa kickerom). Tu su došli jer su vjerovatno puštali te editore za unos podataka da onako lupaju.

Bave se između ostalog procjenom vrijednosti igrača. Znači, procjenom. Nije to Bogom dano. To rade na bazi određenih parametara.

Znači, ne tvrdi se da čovjek pogriješi u procjeni (jer je to nemoguće, jel?), nego to namjerno radi jer navija za Sarajevo, zbog dresa, kačketa ili čega već. I to godinama.

Sirotinja. Prava sirotinja. Samo bale iz kuće.
The saddest thing in life is wasted talent.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 08 avg 2023, 00:22

roccosiffredi je napisao/la:
08 avg 2023, 00:08
RedBlue je napisao/la:
Ti si kriv sto su cijene igraca Sarajeva nerealno vise od konkurencije godinama. Realno sa dominacijom kakvu ima Zrinjski, a nisam navijac Zrinjskog kao sto mozes zakljuciti ako ti kognitivne sposobnosti toliko dozvoljavaju, treba biti duplo skuplji od ostatka lige, realno ljudi su prepisali ligu zadnje dve godine. Ali Zuka ne da, cetvrtoplasirana ekipa je najskuplja, oni su najvrijedniji, Sarajvo je to ba kakav Zrinjski.
Zrinjski nema bolje igrace od Sarajeva, ima bolji tim.
To sto vi placate, odnosno Mirvic baca pare na bivse igrace Radnika, Igmana, Surdulice,Slobode, Veleza, Sibenika, ne dize vrijednost i ne povecava kvalitet igraca. Pa Galic je igrao tu drugu poljsku ligu, a u njoj nije imao mjesta Balta npr.
Vi po igracima cetvrta ekipa u ligi. Neki kvalitet imaju Renan, Kyremeh, za Viverosa i Penerandu pola vas ne zna ni kako izgledaju.. Vrancic nista bolji od Vranjesa po prikazanom
To vam je i prosla sezona rekla, vama tabela nije relevantna ali zato tm jeste koji uredjuje ovaj ublehas. Taj covjek je Simeunovicu drzao cijenu 500k€ dok je federalnoj bio.

Ne znam jesu li ovi u evropi slijepi..
Zadnja izmjena: zeljovolimte, dana/u 08 avg 2023, 00:40, ukupno mijenjano 2 puta.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 avg 2023, 00:23

LaHaineLaHaine je napisao/la:
07 avg 2023, 23:37
Al se narod lozi na TM i ovog zukanovica. Pa da li vi svi mislite kad neko nekad, zajebe se i dodje na ove livade nase da vidi nekog igraca, prati taj TM i da mu je on od prelomnog znacaja ?
Druze, nabijaj cijene sarajevu, neka kostaju ko psz.. ali teren ce uvijek drugo pricati i to ti je to.
TM je uglavnom prvi susret sa igračima, tamo dobiješ one informacije koje te zanimaju, prije svega statističke. Čak im je i Google dao posebno mjesto na prvoj stranici pretrage.

Za nas je porazno na neko toliko pristrasan vodi takav tip stranice. On je to dobio sasvim slučajno, bio je aktivan na forumu i kad im je trebao neko za BiH dali su njemu. E sad, naša liga je vlasnicima TM nezanimljiva i zanemariva, važno im je samo da ima neko da radi taj posao i unosi podatke, tako da sad imamo ovo što imamo. Amaterizam i navijačku ostrašćenost.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 08 avg 2023, 00:28

@ Lynx

Ova sezona se ne gleda. on nije igrao pola godine i izgubio 100.000. Muftic nije igrao puno utakmica. naravno da se moze 50.000 vise ali to sada nije toliko bitno.

Mekic ima 28 godina tesko da ce neko vise dati za njega. isto ko oba napadaca. moras gledati na godine. Krpic imao 2 gola prosle sezone i te 200.000 je realno puno za njega.

Ono kad ona kanta sve zna. :rol: toliko "nezanimljiva" da se prica da tm dobije bosansku stranicu na bosnakom jeziku.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 08 avg 2023, 00:29

AV AV AV AV
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 08 avg 2023, 00:30

druze ti ako cijenu igraca odredjujes iskljucivo po godinama i statistici (a 90% procjene ti se svodi na to) okani se corava posla truba si ti za tog posla

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 08 avg 2023, 00:34

Gluplji i to dosta glupi koji cijene na TM uzimaju za ozbiljno. Dobra stranica za statistiku i tjt.

A Štrumfeta vendeta il kako vec..majmune kako te nije stid onako cinicki s podsmijehom ko podrzavat nesto sto je Husara olos reko il uradio. Jesi l ti normalan
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 08 avg 2023, 00:40

Spakuj se i svaki dan od stadiona do stadiona, trening po trening, igrač po igrač.. bolje nikako ne raditi nego uzimati u obzir godine, statistiku, poziciju i slične gluposti.

'ta kažu, Mekić igra sezonu iz snova, a ono 8. August.
The saddest thing in life is wasted talent.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 avg 2023, 00:46

QUARTERBACK je napisao/la:
08 avg 2023, 00:30
druze ti ako cijenu igraca odredjujes iskljucivo po godinama i statistici (a 90% procjene ti se svodi na to) okani se corava posla truba si ti za tog posla
To je politika transfermarkta, Messiju se smanjila cijena kad je zlatnu loptu dobio jer je stariji :mrgreen: tako i ostalim igračima
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vandeta
Kontakt:

Post Postao/la Vandeta » 08 avg 2023, 00:47

feniksptica je napisao/la:
08 avg 2023, 00:34
Gluplji i to dosta glupi koji cijene na TM uzimaju za ozbiljno. Dobra stranica za statistiku i tjt.

A Štrumfeta vendeta il kako vec..majmune kako te nije stid onako cinicki s podsmijehom ko podrzavat nesto sto je Husara olos reko il uradio. Jesi l ti normalan
Ne podrzavam. Husara je papak. Eto ispade da se zna sa ovim papkom takodjer. Nego oni kad sjednu menadzeri on se hvali kako ce mu neke samare pucati. Ne bi mi bilo mrsko da je istina. Ali Husara je mis. Ne smije. Njega je Zuban jednom izofirao da je ovaj ostao popisan. Ali nije to za foruma.

Poenta ovdje je da je ovaj Zukanovic papcic obicni. Nema veze kakave on cijene puca. Ali nisam ja jedini koji je njegovu pristranost primjetio. Kad ja tebi u ovo gluho doba trebam objasnjavati da je lik tromblon i da nisi sam shvatio sta onda da ti pricam. A Husara nije dobro dosao u Zelji i na Grbavici to i ptice znaju i nikad ga necemo podrzati. Samo mi simpaticno da Papanovic kaze da se znaju a ovaj prica da ce ga samarati.

Ima tu jos nekih prica za Zukanovica ali to cemo ostaviti ako se bas osili.

Usput za mene Dal vrijedi milion. Ali vrijede i drugi igraci kojima ovaj to ne kaci.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 08 avg 2023, 00:54

Ne bih ja vodio sve te statistike i ganjo podatke sanse nema. Smor.
Svaka cast Zuki

Zbog tog je TM dobar.
Kad ti se klub raspituje ha nekog igraca da vidis ko je sta je.

A cijene pa to je smiješno.Eto SD klubova kad hoce nekog igraca odu na TM vide cijenu i takvu ponudu posalju. Gluposti nevidjenje.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 08 avg 2023, 01:12

Ma ludost je to na tm sve i pratiti. Ali toliko su daleko isli kompleksi da se ne upise gol ili asistencija u vakat Stevanovicu ili Zakaricu iako i savez i svi upisu.
Dok jednom autogol Krupe covjek pucao u svoj gol uoise se Ahmetovicu 😂😂

Evo sad Kujundzic ostao sa Slogom u ligi, u21 reprezentativac, igra tri godine ligu ima 20 godina igrac je Borca(koji je odmah iza Zrinskog) i vrijedi 50k.
Dok Kapetanovic koji je ispao sa Slobodom, igra ligu godinu manje nego Kujundzic igrao za gori klub 100 puta po svemu trenutno i ima cijenu kao igrac tima prve federalne 350k..
Uporedi npr Dala i Cuzea, Santosa sa Ziljkicem.. Ziljkicu koji je ucestvovao u 9 golova FKS skace cijena sa 350-600 😂

Nadam se da cete se i dalje voditi tm-u kao klub i navijaci.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 08 avg 2023, 01:24

S obzirom da je Haracic zabio 3 gola u 4 utakmice sad u Evropi, red bi bio da vrijedi bar 300k kao Catakovic? Zuka poradi na tome
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 08 avg 2023, 08:03

Zuka pusti hejtere digni Dala na 5 milki
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ErosViverosViv, Pact1921 i 12 gostiju.