Izrazito sam netolerantan prema grobarima Veleža.Zemi10 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 00:16Nemoj tako okrutan biti gdje ces tako daj malo se opusti jbt pijemo cemu psovke ali dobro ako ti tako kazes neka ti bude jel ok sada?
RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ali vidi slazem se s tobom evo kunem se majke mi bilo je grobara Veleza zna se I ko su qli brate nevqlja da psujete sve stare igrace vjeruj mi da nevalja to nisu zasluzili ima onih koji su prodavali radili svasta za svoje guzice Ali ima ih što su ginuli
Ko su bili grobari? haj da čujemo
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Ja se sve slazem sa kolegom zemi10, uz poseban osvrt na trenutke kad nam je prognozirao ispadanje u kupu od zelje, pa ga nije bilo kad smo prosli, pa najavljivanje petarde ko god u finalu bude, pa Zeljkovic pojma nema, pa Laus ne valja Hajduku.. mogu ovako do ujutro 

U jednu ruku si upravu, a u drugu ti se poserem.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
Zemi10 brate zamolio sam te da mi se javis privatno mazlo mala. Nemoj bola bit bezobrazan tako,zamolio te fino
Ja kakvih gluposti čovjek ovdje pročita nakon jednog remija.J.eb.o majku ove vedete što su prodavale bodove još misle da se Velež tad nije pratio,i da niko ne zna šta se dešavalo.Koliko ste para uzeli od Želje,Širokog,Sarajava,svinja?Al dobro Mostarci su krivi, umjesto da se te igračine **** i stave na stub srama pojedinci sa njima kafe ispijaju.I sad oni glume po fejsu legende kluba i isplivaju ovako poslije slabijeg rezultata.Klošari
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Što ne pričaš o navijačima koji su davali zadnje marke za gostovanja gdje ste se redovno brukali i skidali gaće čim prođete Salakovac? Smrzavali se po autobusima, naprimali degeneka, putovali po 8 sati do Bihaća, a vi gubite 2-0 u 15. minuti. @mozak msilim da je vakat za još jedan ban.
Ne kontaju to samoprozvane legende kluba.
Legenda kluba se postaje tako sto te navijaci prozovu legendom za zasluzne partije u crvenom dresu. Ja od rata pa do sada jos niti jedne legende ne vidjeh.
Prodavaci kluba u Trebinju DA ali ne i legende kluba.
Legenda kluba se postaje tako sto te navijaci prozovu legendom za zasluzne partije u crvenom dresu. Ja od rata pa do sada jos niti jedne legende ne vidjeh.
Prodavaci kluba u Trebinju DA ali ne i legende kluba.
Ima istine slazem se ali navijaci I ulica ne mogu odredjivati ko je legenda znaju se svacija djela tako da se po tome odredjuje ko je legenda a ko ne.Pusti bola trebinje izgubi I Dinamo od Veleza 8:1 kad su mnogo legende igrale u Dinamu Marko Mlinaric itd I sad se svezao jedne utakmice bio covjece vakat takav trebali Velez ugasiti I gasili ga sa svih strana nisu tri lopte imali dzaba igrali o cemu pricqs covjece pa vidite da ne znate nisu se momci imali gdje okupati kako vas nije stid eto Velez se sam poslije rata oformio gdje su tqda bili ljudi iz ove upravu gdje su tada bili?
Zasto bi o tome pricao pricam o fudbalu covjece bilo tako vrijeme gdje su svi bili protiv Veleza kao I sada ali tada nije bilo novca nemocan klub bio ali bilo je vise ljubavi nego sada jer sada je sve interes prije smo bili ono bas sto se kaze rodjeni q sada ne bi bas rekao.Navijaci placali isli pa plaćaju I sada I idu sta ima veze.ra1981 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 07:23Što ne pričaš o navijačima koji su davali zadnje marke za gostovanja gdje ste se redovno brukali i skidali gaće čim prođete Salakovac? Smrzavali se po autobusima, naprimali degeneka, putovali po 8 sati do Bihaća, a vi gubite 2-0 u 15. minuti. @mozak msilim da je vakat za još jedan ban.
Kakvo je vaše mišljenje o ovom brazilskom stoperu što ga povezuju sa nama? Vidim da su i portali počeli pisati o tome... Da li ga je neko gledao? Izgleda da se radi o lijevom stoperu, a tu imamo već Mahmića i Domića. Na desnom imamo tri igrača, ali po meni je desni potrebniji. Ante je evo stalno rovit, Bajrić isto tako, dok je Denis već u takvom stanju da je gotovo nekonkurentan. Još jedna stvar je da je stranac i onda je jedan višak, pošto već imamo trojicu. Ako potpiše ovaj, onda bi možda najbolje bilo Rafu poslati negdje na posudbu, da čovjek ne truhne na klupi...
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
- Bazinga12345
- Kontakt:
Pa sta gdje je Laus ?Igra negdje?Bola govorim ti da nije covjek nista igrao eto I Zeljkovic se usrecio strasno pa napisi sta sam sve rekao za feju sto o tome nepricas o povrijedjenim igracima itd to ne pricas?Ne razumijete fudbal volite samo da psujete I ako neko nerazmislja kao vi odmah je protiv Veleza jbg nece ici tako.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 00:30Ja se sve slazem sa kolegom zemi10, uz poseban osvrt na trenutke kad nam je prognozirao ispadanje u kupu od zelje, pa ga nije bilo kad smo prosli, pa najavljivanje petarde ko god u finalu bude, pa Zeljkovic pojma nema, pa Laus ne valja Hajduku.. mogu ovako do ujutro![]()
- DzananMusa11
- Kontakt:
Upropastili ste PDF. Čestitke
Jesi sam ovo smislio ili ti je pomogao neko?Mislim da je ipak bilo malo pomoci a?
@Zemi10
ajde sad ozbiljno te pitam sta bi ti promijenio u ovom Veležu da poboljšaš stanje u klubu?
Koje su to mane koje imamo i kako ih rješiti?
ajde sad ozbiljno te pitam sta bi ti promijenio u ovom Veležu da poboljšaš stanje u klubu?
Koje su to mane koje imamo i kako ih rješiti?
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
A ti nisi imao svojih prstiju u tome, bas tesko za povjerovati. Ili ipak jesi????

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
- Kontakt:
Evo izbacila Arena raspored za vikend,derbi i zvanično odgođen bar po njima.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
9-2 majstore. Ti ni taj rezultat ne znas ispravno?Zemi10 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 09:03Ima istine slazem se ali navijaci I ulica ne mogu odredjivati ko je legenda znaju se svacija djela tako da se po tome odredjuje ko je legenda a ko ne.Pusti bola trebinje izgubi I Dinamo od Veleza 8:1 kad su mnogo legende igrale u Dinamu Marko Mlinaric itd I sad se svezao jedne utakmice bio covjece vakat takav trebali Velez ugasiti I gasili ga sa svih strana nisu tri lopte imali dzaba igrali o cemu pricqs covjece pa vidite da ne znate nisu se momci imali gdje okupati kako vas nije stid eto Velez se sam poslije rata oformio gdje su tqda bili ljudi iz ove upravu gdje su tada bili?
Da se ponovim, ja legende poslije rata- tipa Sejo Fitilj, Guza, Princ Kulje Mara Baka itd nisam vidio. A ti mozes raznim teorijama i pricama se sluziti. Nazalost a volio bih da nisam u pravu, cak i vise nego ti sam. Pozdrav
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.