RŠD Velež Mostar

Espiritosanto
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la Espiritosanto » 08 avg 2023, 10:57

Hoće ovo Meho Ćosić u Želju, dobro je bio je navalio da se vrati kod nas.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 08 avg 2023, 11:00

Zemi10 je napisao/la:
08 avg 2023, 09:03
Gr0hot je napisao/la:
08 avg 2023, 08:14
Ne kontaju to samoprozvane legende kluba.
Legenda kluba se postaje tako sto te navijaci prozovu legendom za zasluzne partije u crvenom dresu. Ja od rata pa do sada jos niti jedne legende ne vidjeh.

Prodavaci kluba u Trebinju DA ali ne i legende kluba.
Ima istine slazem se ali navijaci I ulica ne mogu odredjivati ko je legenda znaju se svacija djela tako da se po tome odredjuje ko je legenda a ko ne.Pusti bola trebinje izgubi I Dinamo od Veleza 8:1 kad su mnogo legende igrale u Dinamu Marko Mlinaric itd I sad se svezao jedne utakmice bio covjece vakat takav trebali Velez ugasiti I gasili ga sa svih strana nisu tri lopte imali dzaba igrali o cemu pricqs covjece pa vidite da ne znate nisu se momci imali gdje okupati kako vas nije stid eto Velez se sam poslije rata oformio gdje su tqda bili ljudi iz ove upravu gdje su tada bili?
Nego ko ce odredjivati ko su legende kluba? Nece par vas propalih igraca sami sebe proglasiti legendom kluba. Da ste mogli igrati igdje drugo ne bi nijedan ostao u Mostaru. Ko je god imao priliku da se ispali ispalio se, nego vas je 90% moglo igrati samo ovdje i nigdje vise. Velez nema nijednu legendu kluba poslije rata i tu se sva prica zavrsava.

Jedini ko je imao sansu da nesto napravi od karijere i zivota je Vladavic ali se svojom neinteligencijom doveo do toga da se mora sakrivati od ljudi i nista nije ostvario, da ne ulazim sad dublje u tu pricu.

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 08 avg 2023, 11:03

Espiritosanto je napisao/la:
08 avg 2023, 10:57
Precijenio se momak pa ce sad negdje igrati za duplo manje para, isto kao i Ovcina. Drago mi je sto se nije vratio,

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 08 avg 2023, 11:17

MostarskiSin je napisao/la:
08 avg 2023, 11:03
Espiritosanto je napisao/la:
08 avg 2023, 10:57
Precijenio se momak pa ce sad negdje igrati za duplo manje para, isto kao i Ovcina. Drago mi je sto se nije vratio,
I meni isto,samo sam se nadao da se on neće vratiti od svih bivših igrača.
Radije bi Dejanović da se vrati nego on
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 08 avg 2023, 11:22

Niko da nešto napravi van Veleža

Brandao igra prvu ligu crne gore, Cosic i Ovcina u Željezničaru, Bogdanović u Saudijskoj Arabiji (druga liga), Osmic treća austrijska, Kjosevski Makedonija, Zeljkovic Sarajevo, Bihorac Tuzla City, Cesmedjiev Albanija, Radovic Sarajevo, Civic u Slobodi, Behram treća Hrvatska, Cvija i Dario bez kluba, Georgijevic OFK Beograd (druga liga Srbije), Catic u Kaknju, Isic, Ikic i Zajmovic Uzbekistan,
Cukovic Litvanija, Pavic druga poljska, Wallace treća liga brazila, Pantelic Tuzla City.

Dejanovic je napravio solidan transfer u prvu češku ligu, Mulic je potpisao za možda i najveći klub u južnoj Koreji i jedan od najvećih u Aziji :salut: , Kvakic je napravio solidan transfer u Rumuniju i to je to
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 08 avg 2023, 11:25

Ali najjače kaže nije prije bilo para, nisu imali uslova, a ne valjaju im ljudi koji su donijeli pare u klub i napravili dobre uslove.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 08 avg 2023, 11:26

Jako je i kad kaže da neće raja i ulica određivati ko je legenda. Jok, oni će između sebe određivati da su legende dok piju u birtijama :rol:

Klošarčine raspale.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 08 avg 2023, 12:05

oni su ti koji odredjuju, bitni faktori kluba….

jer da nije njih ne bi bilo nas? 🙄.

i dan danas se cistimo od nekulture i izdajnickig gena koji su usadili u klub. hvala vam za sve al neka vas sto dalje od kluba legende

Zemi10
Kontakt:

Post Postao/la Zemi10 » 08 avg 2023, 12:42

MostarskiSin je napisao/la:
08 avg 2023, 11:00
Zemi10 je napisao/la:
08 avg 2023, 09:03
Gr0hot je napisao/la:
08 avg 2023, 08:14
Ne kontaju to samoprozvane legende kluba.
Legenda kluba se postaje tako sto te navijaci prozovu legendom za zasluzne partije u crvenom dresu. Ja od rata pa do sada jos niti jedne legende ne vidjeh.

Prodavaci kluba u Trebinju DA ali ne i legende kluba.
Ima istine slazem se ali navijaci I ulica ne mogu odredjivati ko je legenda znaju se svacija djela tako da se po tome odredjuje ko je legenda a ko ne.Pusti bola trebinje izgubi I Dinamo od Veleza 8:1 kad su mnogo legende igrale u Dinamu Marko Mlinaric itd I sad se svezao jedne utakmice bio covjece vakat takav trebali Velez ugasiti I gasili ga sa svih strana nisu tri lopte imali dzaba igrali o cemu pricqs covjece pa vidite da ne znate nisu se momci imali gdje okupati kako vas nije stid eto Velez se sam poslije rata oformio gdje su tqda bili ljudi iz ove upravu gdje su tada bili?
Nego ko ce odredjivati ko su legende kluba? Nece par vas propalih igraca sami sebe proglasiti legendom kluba. Da ste mogli igrati igdje drugo ne bi nijedan ostao u Mostaru. Ko je god imao priliku da se ispali ispalio se, nego vas je 90% moglo igrati samo ovdje i nigdje vise. Velez nema nijednu legendu kluba poslije rata i tu se sva prica zavrsava.

Jedini ko je imao sansu da nesto napravi od karijere i zivota je Vladavic ali se svojom neinteligencijom doveo do toga da se mora sakrivati od ljudi i nista nije ostvario, da ne ulazim sad dublje u tu pricu.
Stvarno sam mislio da vas ima malo vise inteligentniji pa ja sam napisao da su igraci ko aca vlada asim mrkva igrali negdje mrva itd.Pa ne znam ko se karijeru ko sta radi ali kad njega vec spominjes igrao ligu sampiona igrao za repku red bull Salzburg zeljo zilina ja ne znam da je iko imao tu karijeru?Ja bola pisem samo realtor zaboli me neka stvar za sve ali neki od vas nisu realni. A sve kao znate

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 08 avg 2023, 12:46

Ma gori smo mi što se raspravljamo. Treba jednostavno ignore... Nego neke bljuvotine čovjeku jednostavno ne mogu pod kožu.

Zemi10
Kontakt:

Post Postao/la Zemi10 » 08 avg 2023, 12:47

Gr0hot je napisao/la:
08 avg 2023, 12:05

i dan danas se cistimo od nekulture i izdajnickig gena koji su usadili u klub. hvala vam za sve al neka vas sto dalje od kluba legende
PA neodredjivate nista vise mozete samo navijati sta se bola ti pitas I koji si ti faktor?Djela bivsih igraca odredjuju da li su napravili nesto ili ne njihov utakmice golovi asistencije ko je gdje igrao itd pa ne mozes ti nekoga proglasiti legendom zato sto si nqvijac ne kaki

aimar21
Kontakt:

Post Postao/la aimar21 » 08 avg 2023, 12:49

Zemi10 je napisao/la:
08 avg 2023, 12:47
Gr0hot je napisao/la:
08 avg 2023, 12:05

PA neodredjivate nista vise mozete samo navijati sta se bola ti pitas I koji si ti faktor?Djela bivsih igraca odredjuju da li su napravili nesto ili ne njihov utakmice golovi asistencije ko je gdje igrao itd pa ne mozes ti nekoga proglasiti legendom zato sto si nqvijac ne kaki
Riječ "neodredjivate" bi te trebala diskvalifikovati iz svakog normalnog razgovora, ali se ljudi jednostavno primaju... Lijep pozdrav.
City of sunshine... MUSVDG

Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar

Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan

F1 driver: Juan Pablo Montoya

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 08 avg 2023, 12:50

Jel ti stvarno mislis da smo mi glupi i da ne znamo sta su sve ostvarili ili nisu ostvarili svi navedeni te i nenavedeni poslijeratni igraci? druze popusti malo, vakat je.

Blamiramo se s tobom i ovom temom.

Ni jedan od navedenih nisu legende kluba a imali su potencijala da to budu. Nisu im se poklopile kazaljke sudbine

Nisam ja kao ja faktor niti cu ikada biti ali cu biti uvijek dio bitne mase, kao faktora koji vidi i zna da odredi ko su legende a ko ne. Vi samoprozvani ocigled o ne volite da cujete ovo

Zemi10
Kontakt:

Post Postao/la Zemi10 » 08 avg 2023, 12:55

Gr0hot je napisao/la:
08 avg 2023, 12:50
Jel ti stvarno mislis da smo mi glupi i da ne znamo sta su sve ostvarili ili nisu ostvarili svi navedeni te i nenavedeni poslijeratni igraci? druze popusti malo, vakat je.

Ni jedan od navedenih nisu legende kluba a imali su potencijala da to budu. Nisu im se poklopile kazaljke sudbine

Nisam ja kao ja faktor niti cu ikada biti ali cu biti uvijek dio bitne mase, kao faktora koji vidi i zna da odredi ko su legende a ko ne. Vi samoprozvani ocigled o ne volite da cujete ovo
Ne mislim da ste glupi ali mislim da ne znate dosta stvari ko je proglasio koga legendom covjece pisete nesto sto nema veze ni sa cim stojim iza nekih bivsih igraca srcem to su nasa djeca a bilo je I onih indijanaca slqzem se I bilo je I lopovluka kradje namjestanja svega I to se slažem ali ne mozete sve u jedan kos staviti nije uredu I stojim iza svake svoje rijeci.

Zemi10
Kontakt:

Post Postao/la Zemi10 » 08 avg 2023, 12:59

ra1981 je napisao/la:
08 avg 2023, 11:25
Ali najjače kaže nije prije bilo para, nisu imali uslova, a ne valjaju im ljudi koji su donijeli pare u klub i napravili dobre uslove.
Ko je bola rekao da ne valjaju ljudi koji su donijeti pare u klub?Ja ne znam dečko jesi lud ti sta se desava dilera mijenjaj.

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 08 avg 2023, 13:19

Zemi10 je napisao/la:
08 avg 2023, 12:55
Gr0hot je napisao/la:

Ne mislim da ste glupi ali mislim da ne znate dosta stvari ko je proglasio koga legendom covjece pisete nesto sto nema veze ni sa cim stojim iza nekih bivsih igraca srcem to su nasa djeca a bilo je I onih indijanaca slqzem se I bilo je I lopovluka kradje namjestanja svega I to se slažem ali ne mozete sve u jedan kos staviti nije uredu I stojim iza svake svoje rijeci.
Bilo je sta je bilo.
Nisu im se kazaljke poklopile i to ej to.

I Vjeruj mi na rijec
Zna RAja da procijeni i ocijeni ko jeste a ko nije legenda.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 08 avg 2023, 13:32

Šemsudine, zaista si bio pencilin svakom ko je ikad marku uzeo iz Veleža nezasluženo
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Zemi10
Kontakt:

Post Postao/la Zemi10 » 08 avg 2023, 13:38

Gr0hot je napisao/la:
08 avg 2023, 13:19
Zemi10 je napisao/la:
08 avg 2023, 12:55
Gr0hot je napisao/la:

Bilo je sta je bilo.
Nisu im se kazaljke poklopile i to ej to.

I Vjeruj mi na rijec
Zna RAja da procijeni i ocijeni ko jeste a ko nije legenda.
[/quote
Vjeruj ti meni sta kazem ima dosta fine raje koja znaju da procijene slazem se a ima I govana koji ne vole niciji uspijeh znaci toliko zavidno I jedno do bola

THOMASSHELBY
Kontakt:

Post Postao/la THOMASSHELBY » 08 avg 2023, 13:38

Ljudi, ovaj dosadnjakovic se nikad u životu nije važnijim osjećao, pola foruma se svadja s njim a on cvijeta kao **** na kiši. Predlažem da ga ignorisete...

Zemi10
Kontakt:

Post Postao/la Zemi10 » 08 avg 2023, 13:52

THOMASSHELBY je napisao/la:
08 avg 2023, 13:38
Ljudi, ovaj dosadnjakovic se nikad u životu nije važnijim osjećao, pola foruma se svadja s njim a on cvijeta kao **** na kiši. Predlažem da ga ignorisete...
A jbt uzivam vjeruj da je tako a to da nisam nikada vazniji bio u zivotu malo si se zajebao mislim malo vise

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.