Ima još fore da dovede nekog pozadi ako mu treba.miky_hz je napisao/la: ↑08 avg 2023, 12:07Kasnio si 25 bodova prošle godine za ekipom koja je prva bila,u odnosu na to nit smo mi enormno bolji od te sezone(vidjeli smo u prvim utakmicama) nit su oni slabiji toliko pa da možes prijetiti.
Mi ko mi po meni smo slabiji u odbrani nego prošle godine na to sve,u sredini si doveo jednog novog igraca koji je dobar ,ostalo je isto , moramo moliti Boga da se na terenu ne sastanu skupa Balta-Vrancic-Dal toliko je to "kvalitetno",imaš xx krila (tu smo kao najviše pojacali) ali kakve koristi kad nemogu svi igrati taman da su svi ko Messi.
Idemo opet sve ispocetka novi trener bez ikakvog vremena za nešto novo odmah.
Ako treci budemo nogom u guzicu se nabit.Eventualno fokusirat se na kup jel Rozman kroz karijeru djeluje da mu puno bolje leži sistem kup takmicenja i to nadmudrivanje na tekmu/dvije.
Kakav crni pritisak rezultata covjeku odma na ovu toksicnu pricu kod nas,nek radi kako hoce,ovo što se šefovi igraju FM nije njegova greška. Ekipa koja kroz sezonu izrotira ulaznim i izlaznim transferima 5/6 bekova je daleko od necega ozbiljnog.
Mislim bilo bi neozbiljno da uđe u sezonu ko Dudić sa jednim stoperom.
Mi trenutno imamo Soldu, Traku koji nije uopšte igrač, rahitičnog Aničića i Zeljkovića koji po meni ne može igrati tu poziciju.
Jah, zaboravih našeg Šerbu, bogme i on više ko onaj Zadro iz serije, ubio se za kakve Naše male klinike. I ne što je povrijeđen nego što je rahljav.
Ma nema tu pritiska, čovjek praktično još nije ni došao, tek treba da posloži stvari, znači dok ne bude zvanično na klupi nije ni počeo raditi, već si krenuo s minusom i sad da pričaš o nekakvim ciljevima

Krenuli smo bez glave i repa u sezonu, sad treba konsolidovati redove, pa ćemo za desetak kola pričati gdje smo i šta smo.
U ovom trenutku jedino treba biti bitna utakmica u petak. To se mora dobiti kako znamo i umijemo.