Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nakucao Kapetanovicu cijenu, Mirvah vidio, i doveo ga na poziciju gdje ste popunjeni, jos otjerao boljeg igraca. Zajeba vlastiti klub, moj Zuka. Sad ce svi Mirvaha napadati, a ti kriv.
1921
Sirotinja u borbi sa imaginarnim kočničarima njihovog prosperiteta - vol. Boga pitaj.
Samo ih deri Zuka. Stavi da je Krpić lijevi bek i da nema naše državljanstvo, ko ih jbe kad su kokuzi.
Samo ih deri Zuka. Stavi da je Krpić lijevi bek i da nema naše državljanstvo, ko ih jbe kad su kokuzi.
The saddest thing in life is wasted talent.
-
- Kontakt:
Je li moguće da retrospektivno mijenjaš posjetu po sezonama?Zukanovic je napisao/la: ↑08 avg 2023, 13:28Naravno da lazes sto to sada opet radis. ja cu sigurno zbog par likova na jednom forumu svoj posao risikovati.naravno da pisem istinu. sto znam sta radi i sta ne. ti mozes misliti od meni i TM sta hoces. ali mozes svakoga pitati da ja uvijek pricam istinu. i koliko sam clanova pomogao u vezi TM.ali znam da te to ne zanima i ide opet neka nova laz.
zato nek si ziv i zdrav.![]()
Željezničar za život cijeli!
Već sam napisao da je dobar, a i zahvalan igrač. Trebao bi biti dobar posao za vas.SudoHusika je napisao/la: ↑08 avg 2023, 12:23Rodjeni, kakav je Mehmed?
Šta možemo očekivati, koja pozicija mu najbolje 'leži' s obzirom da ih je više pokrivao kroz karijeru?
Ipak, kao što neko naš reče, ne bih volio da se vratio kod nas, došlo je do većeg zasićenja, s obe strane. Bio je na utakmici u nedjelju na stadionu.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Samo mi reci zna li centrirati, to mi je jedina mjera za bočne igrače u našoj ligi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Za nas nije posto je kvalitetom ispod apetita kluba ali za Zelju koji ce se boriti sa Igmanom Slogom Posusjem i Tuzlom od 6-10 mjesta strasno pojacanjeSudoHusika je napisao/la: ↑08 avg 2023, 12:23Rodjeni, kakav je Mehmed?
Šta možemo očekivati, koja pozicija mu najbolje 'leži' s obzirom da ih je više pokrivao kroz karijeru?

Zeljo milion skuplji od Zvijezde
Zrinjski se igra sa ligom,nisu najskuplji
Sarajevo se sramoti gdje stigne,najskuplji
Zrinjski se igra sa ligom,nisu najskuplji
Sarajevo se sramoti gdje stigne,najskuplji
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
GOŠK GabelaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑08 avg 2023, 14:07Za nas nije posto je kvalitetom ispod apetita kluba ali za Zelju koji ce se boriti sa Igmanom Slogom Posusjem i Tuzlom od 6-10 mjesta strasno pojacanjeSudoHusika je napisao/la: ↑08 avg 2023, 12:23Rodjeni, kakav je Mehmed?
Šta možemo očekivati, koja pozicija mu najbolje 'leži' s obzirom da ih je više pokrivao kroz karijeru?![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Uzese bod bunkerom svaka im cast19vendetta87 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 14:11GOŠK GabelaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑08 avg 2023, 14:07Za nas nije posto je kvalitetom ispod apetita kluba ali za Zelju koji ce se boriti sa Igmanom Slogom Posusjem i Tuzlom od 6-10 mjesta strasno pojacanjeSudoHusika je napisao/la: ↑08 avg 2023, 12:23Rodjeni, kakav je Mehmed?
Šta možemo očekivati, koja pozicija mu najbolje 'leži' s obzirom da ih je više pokrivao kroz karijeru?![]()

Bar smo naucili lekciju za sesto kolo jer nam dolazi slicna taktika

-
- Kontakt:
Koji su to apetiti kluba koji je u 25 godina jednom osvojio trofej i izašao u Evropu, jel se to napada titula da se pomrse računi gradskom rivalu pa nije taj nivo?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑08 avg 2023, 14:07Za nas nije posto je kvalitetom ispod apetita kluba ali za Zelju koji ce se boriti sa Igmanom Slogom Posusjem i Tuzlom od 6-10 mjesta strasno pojacanjeSudoHusika je napisao/la: ↑08 avg 2023, 12:23Rodjeni, kakav je Mehmed?

-
- Kontakt:
Kakav gradski rival oni su puno iznad nas i parama i organizacijom treba biti realan i iskren isto kao sto smo mi za siromasnog Zeljkananastrojeni21 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 14:20Koji su to apetiti kluba koji je u 25 godina jednom osvojio trofej i izašao u Evropu, jel se to napada titula da se pomrse računi gradskom rivalu pa nije taj nivo?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑08 avg 2023, 14:07Za nas nije posto je kvalitetom ispod apetita kluba ali za Zelju koji ce se boriti sa Igmanom Slogom Posusjem i Tuzlom od 6-10 mjesta strasno pojacanjeSudoHusika je napisao/la: ↑08 avg 2023, 12:23Rodjeni, kakav je Mehmed?
![]()

-
- Kontakt:
Ma pokusava lik da provocira, ali nidje veze. U ovo ni on ne vjeruje 

1921
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Broj navijaca: Posusje > Velez
Broj titula prvaka: Modrica > Velez
Najveci rivali: Hahari Stolac
Broj titula prvaka: Modrica > Velez
Najveci rivali: Hahari Stolac
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Sve dok ste iznad nas u tom nekom vašem svijetu a mi zapravo na tabeli i svim ostalim bitnim stvarima, dobro je.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑08 avg 2023, 14:21Kakav gradski rival oni su puno iznad nas i parama i organizacijom treba biti realan i iskren isto kao sto smo mi za siromasnog Zeljkananastrojeni21 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 14:20Koji su to apetiti kluba koji je u 25 godina jednom osvojio trofej i izašao u Evropu, jel se to napada titula da se pomrse računi gradskom rivalu pa nije taj nivo?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑08 avg 2023, 14:07
Za nas nije posto je kvalitetom ispod apetita kluba ali za Zelju koji ce se boriti sa Igmanom Slogom Posusjem i Tuzlom od 6-10 mjesta strasno pojacanje![]()
![]()
![]()

Al realno, Siroki je za Velez institucija! 

Pitanje za navijače Željezničara. Koji je klub u BiH najvise puta ispao u drugu ligu nakon Čelika i Borca u istoriji.
One clue: 4 puta je ispao
Da, čak 4 puta
Ko prvi pogodi je najbolji
One clue: 4 puta je ispao
Da, čak 4 puta
Ko prvi pogodi je najbolji

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Slušaš ih ovako, i pomisliš ovi su baš važan faktor u bh fudbalu, mnoštvo trofeja, titula, ono baš sila.
A onda pogledaš ovo,

A onda pogledaš ovo,

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Daleko najveci nesrazmjer izmedju kurcevitosti i uspjeha, sto sportskog sto nekih drugih. Ne kontam sto im ovo treba. Nikako ne stoji njihovom klubu, koji je tradicionalno uvijek bio narodski.
1921
Times finished in top three
Yugoslavia
Velež: 7
Željezničar: 4
Sarajevo: 4
Sloboda: 1
Mi smo od današnjih prvoligaša najbolji u kraljevini, najbolji u Jugoslaviji a poslije rata smo losi. Znaci ukupno smo najveći
I finito
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!